Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 205
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 300
Какво ДДс бе хора? На койму бърка в джоба и интереса това ДДС, освен на държавата? ooooh!
Е, точно де! За това говоря.
1-во - държавата да се краде - това е кражба от хората
2-ро - кражбата на ддс от държавата не се прави от един човек. И ако има забъркани мафиотски интереси, случаят с убийството изменя своята посока относно мотив и убиец.

# 301
А ако има връзка и с мотива за убийството вече става грандиозен. Въпрос на изясняване на случая.

Ако има връзка. Иначе няма значение за случая! Какво ДДС ви гони? Кой убива деца заради ДДС?

# 302
Вече разпространиха снимка на Росен.

# 303
  • София
shusholinkova, ако заради някакви кокошкарски врътки с ДДС се трепеха цели семейства, щяхме да се стопили до половин милион души още през 2010.

# 304
Избиването на цялото семейство барабар с кучето говори само за едно - психопат с абсолютно лични мотиви - любов, ревност и т.н... Никакви ДДС-та, пране на пари и тем подобни няма намесени тук. Професионални убийци не трепят всички наред, а само тези за които им е платено.
Този убиец е пълен откачалка и психопат. Напълно вярвам че е този Росен и го е направил от "любов"

# 305
  • София
а само тези за които им е платено.
Това щях да кажа.. не мисля, че някой плаща за убийство не на един, ами на 6 човека.

# 306
И според мен е от ревност. По новините казаха , че е излязла да разходи кучето, според мен е било за прикритие , за да се види с този Росен, може би е искала да прекрати някакви отношения с него , и на него не му е харесало и се е стигнало до това масово изтребване..
Или тя е прекратила връзката с него когато е влязъл в затвора и след като е излязъл е разбрал..и така. Версии всякакви могат да се измислят . Дано скоро да хванат убиеца, което не ми се вярва, защото са минали цели 2дни докато намерят труповете..

# 307
  • София
Другите в къщата(освен бащата евентуално) са убити, защото са свидетели. Заличават всеки, който може да е чул нещо.Ако им е казано да го направят, ще го направят.Не защото нещо е направила бабата , просто за да заличат евентуални свидетели.
Мен точно избиването на всички ме навежда на мисълта за няколко убийци. Ако е един и е от страст- убива нея, от ревност може и мъжа и.Тогава би било по-импулсивно, емоционално... убива, който му се изпречи, другите ги зарязва и бяга.

# 308
В къщата е влизано, за да се избият всички до крак. Никакви свидетели не са децата и бабата, а цел.

# 309
Ако е един и е от страст- убива нея, от ревност може и мъжа и...
От страст се трепе наред, дори собствените си деца някои помитат. Типичен случай е за мен това.
Какви свидетели при професионалните? Никой няма да влезе да се изтъпанчи в къщата им насред празника, ще ги причакат отвън и ще ги гръмнат.

# 310
и каква е тази страст 10 години и то от педофил? мъжът на Кети е хубав или поне симпатичен мъж, а този е пълна отрепка и мн отблъскващ...не ми се вярва.  според мен, се бърза да се намери някоя отрепка, за да я обвинят и да не се илагаме пред чужденците.

# 311
А, въобще не казвам, че е този човек. Но съм убедена, че в основата е емоционален проблем.

# 312
и каква е тази страст 10 години и то от педофил? мъжът на Кети е хубав или поне симпатичен мъж, а този е пълна отрепка и мн отблъскващ...не ми се вярва.

Не ти се вярва, че някой, който ти се струва грозен, може да изпитва страст или да бъде във връзка ли?

# 313
Не проумявам защо преди година и половина Кети е купила къща точно в района, където живее Росен. Не е ли по-логично да е някъде в София. Дъщеря й всеки ден е пътувала с междуградския транспорт, зимата е кошмарно. Кому е било нужно?

# 314
Направо със сълзи се смях как са ги натопорчили баретите в пълно бойно  снаражение -налакътници,наколенки за снимките,били отцепили района пък журналистите намерили сутринта тефтерчето до колата голям поузинг ,пълни клоуни  Confounded

Общи условия

Активация на акаунт