Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 237
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 285
Кошмарен случай навръх празника... защо винаги такива неща се случват на празници?

# 286
Дано този случай не е поредната мистерия, която нашите спец части няма да успеят да разгадаят. Жалко за семейството.

# 287
  • There I was on a July morning
Според мен, търсят бившия на Кети да го разпитат, но той е бивш затворник и не иска да бъде разпитван и се е укрил. Не мисля, че той е заподозрян. Не е сериозно да се мисли, че толкова хора са избити от един човек. Освен това той е бил съден за изнасилване в миналото, доколкото прочетох, а не за убийство.
Мисля, че е задължително да го проверят И него. Той ако има алиби и е невинен, ще отпадне от подозрение. Вероятно имат и други улики, които са ги насочили към тази версия.
Надявам се разследващите да дадат отговори, престъплението е брутално и затова хората са шокирани.

И аз, подобно на вас, страдам най-вече за децата, не че другите са заслужила подобна участ.Disappointed

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 00:14 от Скубиду

# 288
  • Варна
Ако наистина имат заподозрян и го търсят цял ден в село,което показват всички телевизии, защо не предупредиха хората в селото и наоколо, че опасен и въоръжен социопат е в близост? Защо не разпространиха снимка, цял ден какво чакат, да стане беля ли? Доста безотговорно ми изглежда, или  отчитане на дейност.

# 289
Ами те му/им дадоха два дни преднина на извършителя (или извършителите) , и сега- да, може вече да търсят в съседните села. Сигурно отдавна е/са зад граница.

# 290
Какво стана с ддс кражбите, че не разбрах? Тамън го обявиха и то заради статии на медиите и ....оп, изведнъж стана убийство от ревност. Дори и убиецът да е някакъв рецидивист, случая с кражбата чрез ддс е кражба от държавата и би трябвало да бъде разследвана. Също да бъдат разследвани и всички подобни подозрителни фирми, независимо кой им е собственик. Да не говорим, че ставаше въпрос за хиляди левове и се споменаваше за няколко собственика на една и съща фирма, за кражба чрез ддс. Също имаше и открита информация за фирмата на жертвата, че е участвала в европейски проект. А това е също сериозно от гледна точка на финансовите престъпления. Да не стане така, че за да прикрият някакви далавери да си намерят или купят удобен престъпник. След като има такова брутално и жестоко масово убийство е редно всички кирливи ризи, ако има такива, да бъдат разследвани и независимо от това кой ще се окаже убиецът, да се намеси и финансовата полиция. Като ще се разследва , нека се разследва на всички нива.

П.П.: Иначе - жалко за хората, независимо дали са възрастни, деца или баби, това са хора и се касае за човешки животи. Никой няма право да отнема човешки живот, независимо колко е наранен, обран или каквото е там. Само за едно приемам да бъде убит човек - за убийство. Демек - смъртното наказание. Но дори и за него имам резерви, защото да се осъди убиец на смърт трябват неопровержими доказателства, а те не винаги са такива.

# 291
ДДС-то ли е проблема тук...?

# 292
според мен, стана манджа с грозде. мъжът бил в затвора за педофилия, пък убил семейството от ревност към Кети...това пък ми звучи съвсем абсурдно.

# 293
Друг интересн момент в разследването е, че жената е намерена далеч от другите жертви. Оръжието не е намерено. Странно как полицията смята, че престъпникът ще завлече трупа на жената на "майната си", а ще им остави оръжието! Хем твърдят, че убийството е премислено и хладнокръвно, с интелект /визирам местенето на телата с предполагаема цел да се забави разследването/, хем очакват да намерят оръжието. ако психопрофила на убиецът е : хладнокръвен психопат, интелигентен и хитър, то би изхвърлил оръжието преди да мине границата и вече надали е в България. И защо не споменаха нищо за това как се оттеглил от местопрестъплението? Щом жената е била намерена в гориста местност, то той как се е изнесъл от там - с кола, пеша? За това никой нищо не каза.
Другото, което ми направи впечатление е, че обхвата на периметъра е явно малък, след като журналистите си позволяват да барат потенциални веществени доказателства, уж щото си мислели, че е на техен колега тефтерчето. По новините показаха, че е само заградена колата. Защо не е ограничен достъпа по целия периметър от къщата до колата и да е оставено само достъп на живущите в района до собствените им къщи? Все пак се казае за масово убйство?

# 294

Не, проблемът е на хората Очакванията, Представите и Конспиративните Теории. Rolling Eyes Факти-макти нямат значение.

# 295

И то. Би могло да има отоншение, би могло и да е странична информация, която не касае убийството.
Но, я си представете, че убийството е заради някакви ддс схеми. Ако е така, то ддс-то е наистина проблем.
"Да не стане така, че за да прикрият някакви далавери да си намерят или купят удобен престъпник. "
Освен това извън масовото убийство, случаят с ддс-то също е проблем сам по себе си.
Наскоро май някакъв данъчен служител гръмнаха, ако не се лъжа.

# 296
  • Street of Dreams
Какво ДДс бе хора? На койму бърка в джоба и интереса това ДДС, освен на държавата? ooooh!

# 297

Не, проблемът е на хората Очакванията, Представите и Конспиративните Теории. Rolling Eyes Факти-макти нямат значение.

Мне. За ддс-то няма конспиративни теории. Търговския регистър го показва, а това е факт. Също и решението на съда. Имаше ги цитирани в статиите, но ги има и в нета от преди години. Случаят с това ддс сам по себе си е огромен. А ако има връзка и с мотива за убийството вече става грандиозен. Въпрос на изясняване на случая.

# 298
  • ГО
Има вече снимка на заподозрения

# 299
  • София
Абе, ДДС! Убити са хора, сред които и деца. Какво ДДС?!
Точно пък ако източено ДДС е причината, ще се хване кой е убиеца, ама за шлифера!

Не знам аз ли съм луда, че това толква ми е бръкнало в мозъка, но мен ме влудява идеята, че навън има човек,  който абсолютно спокойно убива 6 човека, кучето им и.. дотам.
Никой не видял, не чул, камери няма, търсят бивш, колкото да има някаква активност там. Ама през това време дали реален убиец/убийци не са на няколко хиляди километра - отделен въпрос.

ДДС.. А животите?!

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 18:51 от The Joykiller

Общи условия

Активация на акаунт