Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 237
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 270
El Mariachi, много приказки за нищо. Rolling Eyes

# 271
 Tired

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 08:24 от Пролетен дъждец

# 272
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това,че ви изглеждат "нормални" хора,нищо не значи.Факта,че имат пари за нова къща + нова кола и други неща,които на нас ни са спестени,не значи,че не са намесени в далавери.Очевидно е,че са..може би сравнително нови в бизнеса и те първа е щяло да трупат пари.
На мен ми е жално за децата,не за родителите.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 22:54 от Beautyholicа

# 273
Е на мен точно за децата ми се къса сърцето. За Нанси, Георги и Боби. Родителите са могли и са направили своите избори, понесли са последствията. Бабата, поне жената си е изживяла голяма част от живота. А децата Sad

# 274
Аз друго се чудя. Въпреки, че е било празник как никой съсед нищо не е видял. Някой да е влизал/излизал от къщата. Понеже ми е познат донякъде района знам,че никога нищо не се изпуска. Бабите винаги всичко са видели.

Нормално е да не е видял, по това време хората са на масата.
По-странно е, че вероятно лампите са оставени светнати, а на никой не му е направило впечатление, че хората и колата ги няма. Доколкото прочетох, задната врата е била отворена.

Хората са съвсем обикновени, живеели са по-скоро скромно - жилището не е ремонтирано, продали са имот за да могат да го капарират и да им отпуснат ипотека.
По всичко личи, че са се разбирали - тъщата е прибрана при тях, жената и доведеният син са били в много добри отношения, двете деца също. 
Според мен никакви килъри или мафия няма замесени. Убийството е извършено от човек, познаващ района и семейството и би трябвало бързо да го открият.
А тезата, че може да е свързано с фирмите и ДДС-то е пълна глупост, повечето хора имат такива недействащи фирми и много от тях са опитвали врътки с ДДС (а и в случая става за съвсем дребни суми).

# 275
Друго се чудя аз - ако Кети е била отвлечена дни преди нг, защо Боби е щял да ходи да празнува?

Видно от профила на Кети във ФБ, не е отвлечена дни преди Нова година - на 30 декември 2017 г. в 23:38 е споделила рецепта за торта в дневника си
https://www.facebook.com/keti.nikolova.3?fref=ufi

профилът на Неделчо
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001506555919&time … 582&pnref=lhc

профилът на Георги - започнал е работа в психиатричната клиника на 1 октомври 2017 г
https://www.facebook.com/georgi.iunakov1

# 276
Цитат
Това е в България- овладяна престъпност и спокойствие според главната мутра на републиката!
Трагедията е голяма, стига сте приказвали празни приказки, в бели страни ей така някой си влиза в училище и почва наред с автомата. Там ли е по-сигурно? Убийци има навсякъде, за съжаление.

# 277
El Mariachi, много приказки за нищо. Rolling Eyes

Кое е"нищо"?! Това, че Българи е държава на мутрите ли?! Sunglasses Лично мои близки бяха станали жертви на имотна мафия от мангали, а нотариусът и извършителите бяха известни на полицията и знаете ли какво казаха на моите близки и на журналиста, който разследваше случая?! Трайте си, дащото цялата система е в играта!  Sunglasses На мен ми откраднаха преди години лаптопа, следователите казаха - "пий една студена вода и това е"! После ми откраднаха друга, много скъпа тенхика... нищо - полицията е непричом!  Sunglasses Мой познат беше рекетиран от ГРОБарските мутри да им "дари" тлъста сума за изборите. След като отказал, веднага идват данъчни, нап и всичко, което се сетите. Те това е животът в България, сигурно сте много доволни.  Sunglasses

# 278
El Mariachi, темата е за шесторното убийство, а не за политически изявления и за личните ти неволи.

# 279
  • София
Оф, аман от празни политически лозунги. Хайде ако може троловете да си заработвате надниците в други теми. За Ел Мариачи говоря.

# 280
Според мен, търсят бившия на Кети да го разпитат, но той е бивш затворник и не иска да бъде разпитван и се е укрил. Не мисля, че той е заподозрян. Не е сериозно да се мисли, че толкова хора са избити от един човек. Освен това той е бил съден за изнасилване в миналото, доколкото прочетох, а не за убийство.

# 281
  • София
Друго се чудя аз - ако Кети е била отвлечена дни преди нг, защо Боби е щял да ходи да празнува?

Видно от профила на Кети във ФБ, не е отвлечена дни преди Нова година - на 30 декември 2017 г. в 23:38 е споделила рецепта за торта в дневника си
https://www.facebook.com/keti.nikolova.3?fref=ufi

профилът на Неделчо
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001506555919&time … 582&pnref=lhc

профилът на Георги - започнал е работа в психиатричната клиника на 1 октомври 2017 г
https://www.facebook.com/georgi.iunakov1

Именно, не мислех, че е била отвлечена/изчезнала преди нг, просто размишлявах върху една от версиите.
Иначе профилите не желая да ги отварям, няма какво да търся там. Някак си ми е неудобно...

# 282
  • постоянно
Няма такова нещо като " не иска да бъде разпитван " . Ако полицията  смята , че имаш връзка  с делото ще те разпитват колкото си искат.

# 283
  • София
Е сега ще бъде осъден и за убийство.
Много е удобно така.

# 284
  • постоянно
Невинен до доказване на противното , но при положение , че бившата ти приятелка/жена и цялото и семесйтвто са убити е съвсем нормално полицията да търси хора с мотив за извършване на подобно деяние.
Относно това колко човека може един човек да убие - за съжаление , може да убие толкова , колкото е болен мозъка му. Мисля , че ако потърсите в търсачките има доста фрапиращи случаи  доказваши точно това.
В затвора понякога се покайват за грешките си , но се събират с хора,  от които ' научават ' много по-лоши неща.
Не казвам , че в случая е така , но не  е и невъзможно.
Грешката на полицията  е , че не са обсадили района докато не се съберат всички възможни улики. В  друга страна пиле няма да прехвръкне през това село без първо полицията да го види.

Общи условия

Активация на акаунт