Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 262
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Да не надценяваме престъпниците, една голяма част от тях действат спонтанно като животни и са с нисък интелект.

Бианка, щом няма следи от насилие, вероятно е починал от някой инфаркт и няма никаква връзка.... опитите на Близзз да изкарат Нови Искър Бермудски триъгълник...

# 257

Имат, но ако чистят чистят като хората. Факта, че  е имало " опити " за почистване ме навява да мисля , че не е професионалист .

Според мене, убийците са си замили ръцете, обувките и там, където е имало пръски от кръв от убитите по самите тях и още същата нощ са зачезнали през граница.

# 258
Аз друго се чудя. Въпреки, че е било празник как никой съсед нищо не е видял. Някой да е влизал/излизал от къщата. Понеже ми е познат донякъде района знам,че никога нищо не се изпуска. Бабите винаги всичко са видели.

Ти в 23:30 на Нова Година какво прави?
Стоя на терасата и гледаше кой влиза и излиза в съседните входове/къщи?
И ако точно това си правила, не си помислила, че влиза гост, а си решила в тъмното добре да запомниш влизащия, защото може да се окаже масов екзекутор?
И после в полунощ не си гледала зарята нагоре и не си подскачала при всяка пиратка, а отново си гледала комшийте?
Не си вдигала наздравица вкъщи, а си се ослушвала за куршуми?

Как въобще си задавате въпроса "как така никой нищо не е видял?"?

# 259
  • Варна
И да е видял някой нещо, дали ще рискува да го съобщи на всеослушание,при положение, че оня си е навън?

# 260
Emi Daniel, кое ти е съмнително в хората? Аз нищо толкова странно не виждам...

Странно ми е - не работят, нямат доходи, живеят си добре според снимките във ФБ.
Подобна кола също не се поддържа евтино. По къщата има разходи.
68-мо СОУ в Дружба е известно с възможността да си купиш диплома за основно или средно образование.

# 261
Мъжът е бил автомонтьор - те винаги имат добри доходи. Всички знаем колко струва ремонт на кола, дори обикновена поддръжка. Затова и поддръжката на колата е по-евтина - майстора е безплатен. Къщата е от хубавите в селото, но не е лъскава или скъпа. Дори един СОТ или охрана не са си сложили хората.

И аз имах глупостта да погледна снимките във Фейсбук Sad Живели са си добре, в смисъл личи си,  че са се обичали и разбирали Sad Но не са тънали в лукс. Нормални снимки от българското Черноморие, скромни хубави рожденни дни на децата, нормално българско семейство.

Сърцето ми се къса за децата, честно. Не мога да се успокоя.

# 262
  • Street of Dreams
Може ли линк към профилите?

# 263
Много е страшно, че изглеждат съвсем нормални и средностатистически Sad.

# 264
Те са си такива според мен, Lady.

# 265
И аз така мисля, Бианка, затова ми е трудно да асимилирам теорията, че албанската мафия се е изсипала у тях и ги е ликвидирала.

# 266
Да, и на мен не ми се връзва това да са вредните бурми в някоя мафиотска машина.

# 267
Бая народ трябва да се избие, за да се елиминират всички наследници. Освен това има и убит извън семейството. Въобще измислици са това с мафиите.

За мен в основата лежи емоционален проблем и са убити от човек, когото познават и са пуснали в дома си спокойно.

П.П. Ние подредихме масата към 22 ч., ако и те са отложили за по-късно може затова да не са имали празнична трапеза.

# 268
Нови Искър е престъпна крепост под чадъра на властта  Sunglasses

След като десетки експерти вече публично изказаха версии за жестокото убийство в Нови Искър, а някои приближени до властта медии прокарват идеята "по-малко да се рови, за да не се пречи на разследването", истината поне по един въпрос е повече от ясна - прави се опит убийството да мине в графата "частен" случай, а не да се тълкува като безхаберие на властта към престъпността в България. Тъкмо такова е мнението на един юрист, който познава ситуацията в Нови Искър и дори е жертва на безчинстващи мафиотски структури там - юристът Симеон Иванов - бивш разузнавач и служител в ГДБОП. През 2014-а година, в опита си да възстанови една несправедливост, той бе заплашен със смърт и подпалиха личния му автомобил. След напускането му като юрисконсулт в отдел "Общински имоти" на община Нови Искър, там са постъпвали на работа и са напускали десетки негови колеги. В момента в общината работел...16-и юрисконсулт. Очевидно длъжността отчайващо отказва тези хора да я упражняват по закон и съвест. Някои необвързани сайтове подигравателно отбелязаха първия брифинг с журналисти на мястото на масовото убийство в Нови Искър, като "говорилня на нищонеказването". Проблемите в Нови Искър не са от вчера...

Това е в България- овладяна престъпност и спокойствие според главната мутра на републиката!  Sunglasses

Писано преди доста години, а напълно актуално и днес!  Sunglasses
Защо напускам България

Sunglasses Мутренска държава с тотално отсъстващо правосъдие и сигурност!  Sunglasses

# 269
  • Street of Dreams
По БИТ казаха, че издирваният Росен бил убиецът.

Общи условия

Активация на акаунт