Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 268
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 240
Май затворника издирват.

# 241
Сам човек как ще убие бащата и сина? Нали докато стреля по единия, другия ще му скочи?

# 242
Според "24 часа" издирваният се казва Росен, над 50 годишен, мотивът бил ревност към Кети.  Rolling Eyes
Само да не си го отнесе някой,заради политически и обществен натиск,само защото има досие.

Нали после трябва да го докажат в съда... То не е само да хванеш някого.

Бианка, в живота е различно и реакциите са непредвидими.

# 243
  • Rock & Roll feeling ...
Дано да е правилния човек и да имат реални доказателства. Не ми се иска насред цялата тая трагедия да има и замитане под килима и натъкмяване на "доказателства". Искам да хванат верните извратени копелета.

Бащата имал рани  по ръцете,защото ги вдигнал,като инстинктивна реакция за самозащита.
Спомена се още,че има и прострелян/и в гръб. ...

# 244
  • постоянно
Къде сте видели мафиотите да убиват и 'чистят ' след себе си ?

И специални чистачи си имат дори. Поне по филмите.

Имат, но ако чистят чистят като хората. Факта, че  е имало " опити " за почистване ме навява да мисля , че не е професионалист .
Според мен е някой , когото те познават и са имали вземане- даване със когото. Даже писах , че според мен е възможна връзка  с майката , защото именно тя  не е с останалите в къщата.
Можем да си гадаем и предполагаме колкото си искаме - всичко засега е наистина само спекулация.
След като  направят  аутопсии на телата  ще стане ясно дали е имало физическо/сексуално  насилие .

# 245
  • София
Къде е живяло семейството преди, има ли информация? Нанесли са се в Нови Искър преди малко повече от година, а са били на семейни начала от близо 5.

Четох, че са живеели в кв."Младост".

Аз друго се чудя. Въпреки, че е било празник как никой съсед нищо не е видял. Някой да е влизал/излизал от къщата. Понеже ми е познат донякъде района знам,че никога нищо не се изпуска. Бабите винаги всичко са видели.

# 246
Точно тази вечер хората са повече по софрите явно. А и още не сме сигурни, може да има свидетели.

# 247
  • Rock & Roll feeling ...
Тяхна съседка каза,че са живели в Люлин,а според профила на  Георги е завършил училище в Дружба...

# 248
  • София
Кети била живяла в Люлин преди 10 г. Така пишеше в Блиц и с някаква съседка си направили фирма. После продала апартамента.

# 249
Боже, какви хора се разхождат по улиците, ако е вярно написаното из сайтовете от последните страници!

# 250
  • There I was on a July morning
Аз друго се чудя. Въпреки, че е било празник как никой съсед нищо не е видял. Някой да е влизал/излизал от къщата. Понеже ми е познат донякъде района знам,че никога нищо не се изпуска. Бабите винаги всичко са видели.
Бабите може и да са си били легнали към полунощ, а може и нещо да са видели, но не е съобщено на медиите, а на разследващите органи. Peace

# 251
Значи тази новина за Росен ?? Кой човек, извършил тази касапница, ще се навре в съседно село, вместо да е избягал 10 пъти зад границата?

Освен жената да е имала луд бивш, но никой да не е знаел, че е чак толкова луд Sad

# 252
  • София
За мен е глупост това с този Росен.Може да е имало някаква връзка и сега се хващат за него, заради миналото му.
Най-много да гръмне мъжът и и после с нея да се разправя. Колко му е на двора да се спречкат, да го убие и да изведе жената.Нито му е нужно да влиза, да убива бабата и децата, пък и сина да вика.

# 253
Някой местен психопат, който няма ресурс и капацитет да си организира бягството.

Изясни ли се синът викан ли е или не?

# 254
Това прочетох сега в Блиц:
Убиецът от Нови Искър е бил сам в къщата по време на кървавото престъпление. Ако е имал съучастник, той е чакал отвън. Засега криминалистите не потвърждават, че е заподозрян 50-годишен бивш приятел на Кети, който е лежал в затвора за изнасилване.

Общи условия

Активация на акаунт