Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 133
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 495
Според мен е била спокойна с новия си мъж и сина му, които са били едри и физически силни. Може да е допускала мисълта за някаква саморазправа, но като бой с ръце, а не оръжие. Абе не й е минавало през ум докъде може да стигне този, явно не я е заплашвал много-много, а направо е действал за съжаление Sad

# 496
Уф, че грозно изказване..  Sick(Горното)

Заради увяхнали любови от преди години,сега три деца нямат бъдеще.Чудесен мотив наистина,makes sense.Ето това е грозното.
Когато нямаш какво да кажеш,си замълчи.
Аха, само дето не ти се понрави мотива, иначе колко по-удовлетворена щеше да бъдеш..., а сега - разочарована. То направо банално, нищо интересно. Наистина е много грозно изказването ти, а ако не го осъзнаваш, толкова по-лошо за теб! Angry

# 497
Забелязах, че Росен се занимава и с бойни изкуства. Физическата му подготовка вероятно е била безупречна. Търсим ние логика, но има ли я в главата на човек с няколко диагнози?

# 498
Изобщо не вярвам лично аз,че този мъж има връзка с убийствата.
Тезата ми е,че са набъркали в големи л..а
Страст и тем подобни не ми изглеждат достоверни.

# 499
  • в кукувиче гнездо
Забелязах, че Росен се занимава и с бойни изкуства. Физическата му подготовка вероятно е била безупречна. Търсим ние логика, но има ли я в главата на човек с няколко диагнози?
Въобще не е сигурно, че той ги е убил. То така се избива цяло семейство. Това, дето разправят са пълни глупости за наивници. Тук става въпрос за пари, изтребени са всички до крак. Каква любов, какви пет лева?!

# 500
Росен очеизвадно не е бащата на Нанси. Твърди се, че Кети е имала връзка с него преди около 5 години, когато детето е било към 10 годишно.
Не ми харесват нещата около тази Кети.
Значи тя е майка на 10 годишно момиченце по онова време, но си хваща за гадже някакъв, който е лежал в затвора за блудство и педофилия.
Еми, някак си не ги разбирам аз тия неща.

# 501
Той едва ли си е ходил с визитката този човек, предполагам не е била наясно в началото с какъв луд се захваща. Пък и дари да е знаела, не заслужава такава участ, а останалите хора пък съвсем.

# 502
Абе за 5 годишна връзка все би трябвало да се осъзнае  Wink
Въпреки че никъде категорично не се заявява, че към момента на убийствата тази връзка е била приключила.

# 503
  • На топло
Във френския легион наемат хора с криминално минало. Даже имат право да си променят имената, после няколко години са изолирани от външния свят без право на връзка със семейство и приятели.

# 504
http://m.24chasa.bg/novini/article/6646564

http://m.24chasa.bg/novini/article/6646287

Намерили са компютъра му. Често е гледал профила на Кети...
Миналата година се е върнал от Франция в България.

# 505
Абе за 5 годишна връзка все би трябвало да се осъзнае  Wink

Пет години ли е била с този? Ужас..

# 506
  • София
Росен очеизвадно не е бащата на Нанси. Твърди се, че Кети е имала връзка с него преди около 5 години, когато детето е било към 10 годишно.
Не ми харесват нещата около тази Кети.
Значи тя е майка на 10 годишно момиченце по онова време, но си хваща за гадже някакъв, който е лежал в затвора за блудство и педофилия.
Еми, някак си не ги разбирам аз тия неща.

То и бащата на Нанси бил бивш затворник, лежал за насилие. Разпитан бил веднага, но имал алиби.

# 507
И аз имам съмнения.

Между другото бях чела една книга, но не мога да си спомня заглавието й. Книгата започваше с това, че беше намерено брутално убито цяло семейство една сутрин в дома им, обикновени, нормални хора средна класа. Майка, баща и две сравнително малки деца. Беше оцеляло само новороденото им бебе, което майката беше успяла да скрие под спалнята. Та книгата беше доста заплетена, но развръзката беше, че някаква съмнителна фирма за кредити беше наела "събирачи", които на своя глава решили да "дадат урок" заради някакви неплатени пари.

Изобщо не искам да кажа, че е подобен тук случая, Кети и Неделчо явно са имали задължения към нормални банки. Но в книгата беше обяснено, че точно такива убийства, заедно с децата и всички членове на семейството, стават най-често за пари и неразчистени сметки. И се правеше паралел с убийствата от страст и ревност, където се убива обекта на чувствата или съперника, но по-рядко някой пострадва покрай тях.

# 508
Той едва ли си е ходил с визитката този човек, предполагам не е била наясно в началото с какъв луд се захваща. Пък и дари да е знаела, не заслужава такава участ, а останалите хора пък съвсем.
Какво значи не е наясно с какъв луд се захваща. Че то на челото му е изписано че е изрод. Я му виж физиономията само. Ти би ли тръгнала с подобен човек в интимна връзка???
Както каза Слави Ангелов тази сутрин по БНТ, на този само като му видиш физиономията и веднага му се дават 5 г. затвор, без изобщо да го питаш дали е направил нещо или не

# 509
Според мен , ако това е убиецът , си е планирал нещата за екзекуцията .
Или пък всичко е започнало с опит за отвличане на Кети и пистолетът му е бил за това.
Едва ли е толкова ненормален , за да не си дава сметка , че ще бъде разкрит . Най- малкото , че ще бъде първи заподозрян. Предполагам , че е имал контакт с Кети по телефон .
Така , както всичко се  е случило , и да заграждат планини и паланки , с два дни преднина , кой знае в коя съседна държава вече се подвизава. Никой не споделя , дали у семейството , в къщата , е имало пари .
Планинар бил ... знае какво го чака , едва ли ще го намерят в планината.
Поне да разкрият още факти откъде им е най- вероятният извършител.

Общи условия

Активация на акаунт