Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 104
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 630
Тръпки ме побиват. Снимката не била съвсем актуална (изненада!). Много бил опасен, постоянно получавали сигнали, че е бил забелязан на различни точки, най-вече в Сф.Четоха психопрофила му от затвора, който бил "много интересен" - хитър, лукав, прикрит, с високо самочувствие, високо ниво на интелигентност, упорит и автономен, иска да се налага, нисък праг на социална зрялост.
И ако е вярно, че Кети е имала връзка с него - доброволна, осмислена връзка, че чак му се е изповядвала - ужас! За капак се твърди, че е ѝ е помагал в работата и така се е издържал частично.

# 631
Е, ако се потвърди и е истина, че жената Кети е имала връзка с Росен, това ще разплете и даде яснота на много от мотивите да се избие цялото семейство. Той какво, да не я е поканил за горска булка, след като я е "освободил" от всичките ѝ задължения в реалността.
Обаче нещата са се объркали яко, излезли са извън контрол и е станала кървава каша. А може пък и Неделчо да е имал подозрения, да са се дебнали с въпросния "горски". Много детайли от бита на семейството се губят, за да се създаде една реалистична картинка.

# 632
А това пък какво е? Някой да е чул нещо подобно?
Скрит текст:
Назаем от съседен форум:
Василики 04.01.2018 в 22:23
Сега в друг сайт под статия свързана с убийството на семейството, имаше коментар на жена (от фейса). Цитирам коментара - „Как ще обяснят СМС-те на Б.Борисов (премиер на Бг) към Кети (убитата жена на която днес намериха телефона), които били три на брой -от 27-29 декември.Това го казали по Нова телевизия и след това…млъкнали и дали друг репортаж.
Не знам какви са тези хора, които дори при такава трагедия си пишат политическите агитации. Психопати, точно като убиеца. Въобще не се връзвайте на такива тролове.

Ако този човек имаше каквито и да е анти социални прояви в скоро време, щеше да се знае със сигурност от съседи и отдавна да е по всички медии,  затова откачането е неочаквано...
Не е така. Много от тях са незабележими преди това. Оня, който разби цял самолет народ да не би да е имал антисоциални прояви?

# 633
Той какво, да не я е поканил за горска булка, след като я е "освободил" от всичките ѝ задължения в реалността.
На пресконференцията казаха, че първо нея я е убил. После Неделчо и Георги и бабата, Нанси и Боби - последни.

# 634
ужас! добре де, Кети изобщо чавка ли й е изпила ума, да ме прощава Господ...ама толкова ли няма интуиция и чувство за самосъхранение та да се хване с подобен индивид?! на лицето му много е изписано... не знам аз още не мога да повярвам на тази версия..и момиченцето й заради нея си и то отгърмяно...

# 635
  • Варна
Доколкото чух на брифинга казаха, че е от някакво Добричко село? Може и да не съм разбрала добре. За толкова време може да е стигнал къде ли не. Затънтени села да искаш, че и запустели жилища по градовете. Ужас, може да е навсякъде.

# 636
  • София
И откъде разбраха за шестмесечната връзка - от лайковете във ФБ? Нали беше петгодишна?
И малоумния кмет на селото - от десет години се бил самонастанил във вилата? Пък и момичета водел там, ама всички си траели, начело с кмета.
 Някаква изсмукана от пръстите история ни съчиниха, кой знае къде лежи удобно самоубит този Росен .

# 637
...на лицето му много е изписано...
Всъщност лицето му е доста стандартно. Падналия клепач ви подвежда, но на другата снимка се вижда, че съвсем нормално си изглежда човекът.

# 638
За връзката между Кети и Росен казаха, че са разпитвали познати. Иначе да - споменаха, че е от някое село покрай Добрич.

# 639
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
От МВР потвърдиха, че Ангелов е имал интимна връзка с Кети Кюхова и това е основният мотив за престъплението

# 640
И откъде разбраха за шестмесечната връзка - от лайковете във ФБ? Нали беше петгодишна?
И малоумния кмет на селото - от десет години се бил самонастанил във вилата? Пък и момичета водел там, ама всички си траели, начело с кмета.
 Някаква изсмукана от пръстите история ни съчиниха, кой знае къде лежи удобно самоубит този Росен .
Мхм, на мен също ми иде тропосана работата.

# 641
Тръпки ме побиват. Снимката не била съвсем актуална (изненада!). Много бил опасен, постоянно получавали сигнали, че е бил забелязан на различни точки, най-вече в Сф.Четоха психопрофила му от затвора, който бил "много интересен" - хитър, лукав, прикрит, с високо самочувствие, високо ниво на интелигентност, упорит и автономен, иска да се налага, нисък праг на социална зрялост.
И ако е вярно, че Кети е имала връзка с него - доброволна, осмислена връзка, че чак му се е изповядвала - ужас! За капак се твърди, че е ѝ е помагал в работата и така се е издържал частично.

е те откъде разбраха, че тя му се била изповядвала? иначе по описанието звучи като социопат.  точно така са те с високо самочувствие и интелект, ниска социална и емоционална зрялост.

# 642
bodybeautiful, твърдят, че са разпитвали познати, от които са разбрали за връзката и че му се е оплаквала, както и, че майка ѝ е знаела за отношенията им. Казаха също, че е работел за нея и му е плащала.

# 643
  • София
Е как го издирват от 2009г. - нали е бил няколко години в чужбина и скоро се е върнал.Или те по границите не ги проверяват  ooooh!

Искрено се надявам възможно най-скоро да го хванат.Детето ми толкова много се е уплашило,че вече не пускам новините.Сутринта дори не пожела да отиде на училище,уж лошо му било,главата го боляла,накрая каза,че много го е страх.Дори в училище постоянно за това говорят.Пускаме телевизора,пак за това се говори,навън отново..навсякъде. Много тъжна история за всички,но сякаш жителите на Нови Искър,го преживяваме още повече. Cry

# 644
Нещо съвсем се изчекна работата - хем има връзка с жена от района, хем живее в гората като дивак, ама с арсенал и с интернет, хем го търсят, ама всички знаят къде е, ама не официално, ама не го намират. Последната жертва на изнасилване е от района, те поне биха ли мълчали?
Кети не я знаем още какво е работила, та чак й помагал.

Първият педофил в историята ще е този, който така безпаметно се влюбва в жена на сериозна възраст, че избива цялото и семейство от любов. А, да, а нея убива в гръб. Така е, като в Нови Искър си нямат клошари.

Общи условия

Активация на акаунт