Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 946
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 795
За съжаление си права! Разследването и операцията по откриване на престъпника бавно, но сигурно се превръща в един голям цирк!

# 796
Аз не разбрах само този като е бил някакъв пещерняк пропаднал как точно са се запознали, та чак са се влюбили, пък и тя да го вземе да й помага в каквото там й е помагал. Срещнала го е на разходка в планината ли?
Ами на някои места, включително и по новинарски емисии на национални телевизии, споменават, че всъщност те се познават по-отдавна. Последно по Нова казаха, че имат контакт във Фейсбук от 10 г. Затова се чудех дали "случайно" той се е настанил в тази къща в Луково, дали "случайно" тя се е преместила със семейството в Нови Искър...и разни други въпросителни.

# 797
Скрит текст:
За блудство и изнасилване на дете 6години присъда WTF
Не се появява в съда ,издирват го от 2009 ,а 2012 го съдят за кражба на ток-човека се води  "пустиняк" нямал документи,нито собственост,само интернет и фейсбук профил.Вилата хем е негова,хем не е .
Кмета знаел,че е обсебил чужд имот и че водил деца да блудства с тях -не е счел за нужно да уведоми полицията,един телефон анонимен на 112 да беше врътнал.....

Баретите се разхождат показно  с налакътници,маски и наколенки ,пък журналистите намират тефтерче на жертвата на местопрестъплението барат го спокойно с ръце,разгръщат страници,показват какво пише вътре....
Часове след разкриване на къщата от ,която се е измъкнал на косъм от родната полиция  са допуснати журналисти,разкарват се като ескурзоводи показват и пипат всичко .

Мъж застрелял от упор жена си и майка на две деца по;учава 13години присъда.

А тоя дебел клоун , министърът на отбраната Каракачанов пуска патрЕотични  постове в фейсбук ,че знаел той какво е джендър,да не си мислят,че не го разбира  инглиша,да не му я пробутват тая конвенция за защита от насилие на жените и децата.

Третият пол-невидимата заплаха за цялата държава.

Към всичко това добави и случайно намерен труп на неизвестно лице...

# 798
Аз не разбрах само този като е бил някакъв пещерняк пропаднал как точно са се запознали, та чак са се влюбили, пък и тя да го вземе да й помага в каквото там й е помагал. Срещнала го е на разходка в планината ли?
Ами на някои места, включително и по новинарски емисии на национални телевизии, споменават, че всъщност те се познават по-отдавна. Последно по Нова казаха, че имат контакт във Фейсбук от 10 г. Затова се чудех дали "случайно" той се е настанил в тази къща в Луково, дали "случайно" тя се е преместила със семейството в Нови Искър...и разни други въпросителни.

Леле, това ако е така.... Да се преместиш някъде си заради любовника си-престъпник, който си срещнала в интернет.. не знам, изобщо не го разбирам, особено щом имаш мъж и дете

# 799
Аз не мога да се начудя как може с такава категоричност Сарафов да твърди тези неща за жертва на престъпление. В този случай погазиха основни принципи на законодателството- няма следствена тайна , всичко на показ. Толкова отвратително звучи тази фатална тайна любов , че започнах изобщо да не и вярвам. То във филм не разкриват толкова лесно престъпление , тук за два дни цял народ е запознат и с извършителя , и с мотива , и с механизма.

# 800
  • София
Е, не всичко е на показ, а престъплението е толкова жеското, че е по-добре населението да знае, че се работи, отколкото да се всява страх.

# 801
  • Street of Dreams
Вие пък, хем ровите, чудите се и следите, хем защо разкривали.

Възможно е Росен да се е преместил втори наблизо.

# 802
Е, не всичко е на показ, а престъплението е толкова жеското, че е по-добре населението да знае, че се работи, отколкото да се всява страх.
И така е , и не е. Шесторен убиец е на свобода , снощи достатъно нашашкаха всички , че е въоръжен и опасен.
Трябва да се успокои общественото мнение , но без тези внушения , че жертвата едва ли не сама си го е търсела. Не ми се вярва на мен това, маниак е бил този , преследвал я е ,. Според мен. Не може тази жена да живее с мъж , сина му , дъщеря си и майка си  и да върти тайна , гнусна любов с нелегален , тъмен планински субект. Много тъпо ми стана след поседните "разкрития".

# 803
  • Street of Dreams
Ама разбира се, че може!

# 804

Съгласна съм, но нека се работи, а не да се плещят глупости по медиите.
Едно "Работим по случая, повече подробности ще научите след като хванем убиеца" мен повече би ме успокоило, отколкото разни инсинуации, откровени клевети и типично нашенското "Убитият винаги е виновен".

# 805
  • София
аз не чух днес някой да е твърдял, че жертвата сама си го е търсела. Но от друга страна какво може да се очаква, ако човек се забърка с такива хора? Да ходи на симфоничен концерт ли?

# 806
Какво да се очаква, Анди? Шесторно убийство?
Ако нещо би могло да се очаква, колкото и цинично да звучи, са драми, побоища, тежки отношения. Не е точно същото като заличаване на целия род.  Изглежда като че ли през ден някой затрива цели фамилии от несподелени трепети.

# 807
аз не чух днес някой да е твърдял, че жертвата сама си го е търсела.

Е, то се подразбира.
И в темата вече няколко перфектни ССФ се изказаха в този смисъл – "Ако с Росен не бе кръшнала, не би чудо видяла".
То, ако всяка сърбяща трътка заслужаваше да избият цялото ѝ семейство, не само СО щеше да опустее, но и жив българин нямаше да остане.

# 808

Леле, това ако е така.... Да се преместиш някъде си заради любовника си-престъпник, който си срещнала в интернет.. не знам, изобщо не го разбирам, особено щом имаш мъж и дете

Що не, нали жените си падат по лоши момчета?!  Sunglasses Grinning Това може да се прочете къде ли не...  Grinning

# 809
Жалко, че картотеките на МВР не са публични. Що познати и съседи щяхме да видим там...

Общи условия

Активация на акаунт