Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 722
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 350
  • тук и там

Цитат
Семейството не е търсило Кети. Практически невъзможно е сега, когато куцо и сакато се изтъпанчи по медиите, ако роднините са звъняли на някого, вече да не се знаеше.

Ами може да не е имала други близки/приятели в Нови Искър-за това да не са я търсили .Иначе от къде сте сигурни,че не са  се опитвали да се свържат със  Кети?Другият вариант е да си е оставила телефона в къщи.

# 1 351
Не го е оставила вкъщи. Нали беше намерен до кладенеца?

# 1 352
  • Сф
Предварителен преглед
Клюкарник

Ако е само люб.връзка, което много ме съмнява(жената е с уреден живот вече) не виждам защо убиеца ще се връща и за другите.Нещо се е объркало.Някакъв бизнес е за мен.Та Росен е бил все наоколо, ако я е било страх от него, още повече бивш затворник, който едва ли не я преследва от години, би защитила детето си поне по всякакъв начин.А те са били съвсем спокойни.Всички.
Отделно по празници всеки е със семейството и едва ли е подходящо време за любовни срещи. И защо не са сигнализирали като не се е върнала? Не разкарват и децата, напротив , Неделчо вика и сина си.
Сега обикновения клошар Росен, вече се оказва че има и военна подготовка и битие на мачо в забележете- някаква незнайна вила??

# 1 353
Ами може да не е имала други близки/приятели в Нови Искър-за това да не са я търсили .Иначе от къде сте сигурни,че не са  се опитвали да се свържат със  Кети?Другият вариант е да си е оставила телефона в къщи.
Нямало е нужда да я търсят, с тях вече са се били свързали и е трябвало всички да са в къщи - по тази причина се променят плановете Нанси и на приятеля й в последния момент. Георги също е бил извикан, защото и той е знаел нещо.
Мисля, че самото семейство не е било толкова наясно, докъде е можело да се стигне, иначе нямаше да си "играят" с огъня. Нещо е подозирал или знаел и братът, който се е обадил на полицията, това обяснява поведението му, а и не бях чувала, че полиция отива на място при такива сигнали веднага. Всъщност, деца ли са ги видяли или братът се е обадил?!

# 1 354
  • тук и там
Ами значи са я търсили по телефона,после са решили да се организират и да започнат издирването но не са успели..Както казах,не бих се учудила да са се обадили на Росен..Но дори и да не са,ако е работил заедно с Кети,появата му в къщата не би била подозрителна.Даже напротив-семейството е било в очакване-или да се появи Кети или друг със някакви новини за нея.
Аз си разсъждавам по тезата че Росен е убиецът.За мен участието на мафии и т.н не е много логично-предвид ниският им стандарт на живот.

# 1 355
  • Ямбол
По-добре е в момента да не се изяснява дали деца, дали братът или който и да е друг е сигнализирал.

# 1 356
Ами значи са я търсили по телефона,после са решили да се организират и да започнат издирването но не са успели..Както казах,не бих се учудила да са се обадили на Росен..Но дори и да не са,ако е работил заедно с Кети,появата му в къщата не би била подозрителна.Даже напротив-семейството е било в очакване-или да се появи Кети или друг със някакви новини за нея.
След убийството на Кети са ги предупредили, че трябва да са в къщи.
Ако знаеха, че е убита, са щели да сигнализират, но вероятно не са знаели.
Росен, не мисля, че е клошар, нищо чудно някой да го е използвал за различни услуги, както и в случая, че и някаква чужда самоличност може да ползва.

# 1 357
Имах предвид, че не са разпитвали за нея познати, знаели са къде е отишла. Не че не са звъняли на нея, ако се е забавила.

# 1 358
Защо пък всички решават, че са били супер спокойни. Може привидно така да е изглеждало. Не ми се връзва защо ако някой е искал да им отмъщава за нещо е въвлякъл и приятеля на Нанси. Едва ли той е знаел семейните тайни, още повече тези, заради които могат да те убият.

# 1 359
Ако бяха спокойни, щеше да има нещо на масата сложено поне, но са били самоуверени, че могат да се справят със ситуацията и не са очаквали тя да се развие така (което означава, че не са знаели, че Кети е мъртва, иначе едва ли са щели да чакат като на заколение).

# 1 360
Чудя се, ако синът е знаел, че вкъщи става нещо нередно (когато е повикан),  не е ли логично на път за вкъщи да потърси някаква помощ, дори да не е точно от полицията? Ако се предположи, че другите вече не са можели, той все още е имал някаква свобода на действие преди да се прибере в къщата.

# 1 361
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може да им е гостувал, да ги е напил и после да ги е убил...

# 1 362
https://www.blitz.bg/kriminalni/novo-20-kasapnitsata-v-novi-iskr … s_news569622.html

Статията е обикновена, но коментарите под нея са уникални.

# 1 363
Добре де, а ако предположим, че щом Росен е работел с Кети, то цялото семейство го е познавало. Кети изчезва привечер на 31.12. защото по някаква причина е убита от Росен. Неделчо звъни на Росен да го пита дали я е виждал. Росен му предлага да се съберат всички, да го изчакат да отиде при тях и да започнат да я търсят. Неделчо извиква Георги по телефона. Те го изчакват, естествено не са притеснени от идването му в къщата и тогава се започва стрелбата.
Иначе и на мен ми хрумна, че може да им е гостувал за Нова година, ако всички го познават.
Това, което не знаем е дали Неделчо е звънял на някого да пита за Кети. Със сигурност полицаите са звъннали на всички от разпечатката. Би трябвало по нея да са разбрали и номера на Росен, ако й е звънял. Той вероятно е с изключен телефон вече. Обаче как тогава си е деактивирал профила във Фейсбук?

# 1 364
Може да им е гостувал, да ги е напил и после да ги е убил...
Няма сложена маса и в такъв случай, как биха приели липсата на Кети?!
Как пияният баща ще се обади на сина си спешно да дойде?!

Общи условия

Активация на акаунт