Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 810
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 380
Абе моля ви се бе,хора,коя истина е неприемлива?
Росен е набеден,само защото е рецидивист и имал връзка с Кети. Е? И какво от това?
И Росен,ако е толкова умен,колкото го изкарват и бил на обучение нам си къде,няма да издебне Кети като е сама,ами ще убие още 5 човека покрай нея? Ми както и да го мисля,не се връзва. Оставете това,еми 3ма здрави и прави мъже,не оказват никаква съпротива? Ми не,не се връзва.

# 1 381
  • София
"Не се разбра как Росен е влязъл в къщата"
А аз не разбрах:
- Има ли го въобще този Росен. Появи се само в изказвания на разследващите/разказващите/ органи и от там нататък хора, които не са го виждали започнаха да му създават автобиография.

- И да имало е такъв реален субект преди време, сега само "някакви" хора с наврят пред тях микрофон започват да "си спомнят" за него и услужливо да му дописват биографията, подтиквани от услужливи журналистически въпроси.

# 1 382
Възможно е и истинските убийци да са ползвали Росен за примамка, ако наистина е познавал Кети и да са го накарали да й се обади и да я привика. Възможно е после и него да са го отвлекли и убили.

# 1 383
Нанси е била на 16, не е толкова малка. Може да не са я пуснали, но защо в последния момент ще се разбира това? Ако са я наказали, едва ли ще разрешат и на приятеля и да дойде.
Нито едни мои познати не пускат 16-годишните си дъщери да излизат след 22 ч. Друг е въпросът, че много тийнове се надяват до последно, че ще ги пуснат. А може и да е било ясно, че няма да я пуснат, но Боби да е решил, че все пак ще му е по-приятно с нея, отколкото с приятелите.

В такъв случай защо Георги ще казва на колегите си, че няма да се върне никога повече?
Честно казано това никъде не го чух официално. Да не се окаже още една измислица?

И аз се надявам да се проучват клиентите на Кети, откакто узнах , че е чистела домове , си представих , че от някъде нещо скъпо и ценно е изчезнало. Било то законно , или незаконно. Или някакви тъмни тайни семейни , без да иска , е узнала. Тогава е възможно да се пратят и килъри , и да се търси помощ от някакъв Росен. Все пак , се чистят домове на богати хора , произходът на парите им не винаги е чист. Още не е ясно Росен   в какво и е помагал, всъщност.
Добре де, някъде чули ли сте за подобен случай? Аз не. Абсурдно е просто...

Оставете това,еми 3ма здрави и прави мъже,не оказват никаква съпротива? Ми не,не се връзва.
Оказват, разбира се. И на брифинга, и преди това казаха, че според раните на Неделчо и Георги са оказали съпротива. Но елементът на изненадата е бил решаващ. Като те прострелят, иди се съпротивлявай. Както и напред писаха не е като по филмите с няколко куршума да тичаш с/у нападателя все едно нищо ти няма.

# 1 384
  • Street of Dreams
Единственото, което ни показват от този Росен е една 20 годишна снимка и ето ни обвиняем.

Нещо ново по новините казали ли са, че нямам достъп?

# 1 385
Нищо ново, освен, че го търсят усилено

# 1 386
  • София
Според мен Георги не е казал, че никога повече няма да се върне, а че ако до 30 минути не се върне, няма да се върне тази нощ да си продължи смяната. Едва ли е очаквал, че ще умре, по-скоро е мислил, че може да се проточи и да не го чакат, а да поемат другите неговите задължения в рамките на смяната.

# 1 387
Има и актуална снимка.

# 1 388
Оставете това,еми 3ма здрави и прави мъже,не оказват никаква съпротива? Ми не,не се връзва.
Освен ако Нанси не е била държана за заложник някак, все пак е застреляна в слепоочието. Това ги е накарало да не се съпротивляват.
Ама пък е намерена сама, на втория етаж...

# 1 389
Актуална е силно казано. Не се вижда добре лицето му, с наведена глава и ниска резолюция.

# 1 390
  • Street of Dreams

Тя пък една снимка...
Нали били намерени негови снимки във вилата,защо не ни покажат една?

# 1 391
  • София
Казаха май, че задната врата е била отворена, като са ги намерили.
Значи може да е разбил нея или да са му отворили, а след това от там да е излязъл.

# 1 392
  • Варна
Казаха май, че задната врата е била отворена, като са ги намерили.
Значи може да е разбил нея или да са му отворили, а след това от там да е излязъл.

То едва ли е било заключено, това е къща пълна с хора все пак.

# 1 393
А как си представяте съпротивляването с/у човек пистолет, който стреля за секунди и ги ранява?
Боби е по-скоро крехко момче, силно казано здрав мъж...

Снимката е достатъчно добра, за да се види кого търсят.

# 1 394
Някъде четох, че къщата е била заключена и полицията е трябвало да разбие вратата. Не знам дали е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт