Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 847
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 545
По БТВ дават последния му работодател,доста интересно!
На 1 -ви е отишъл при него да го види.Росен е имал връзка до ноември с Кети,бил е много влюбен.Пишели са непрекъснато по вайбър,запознали се на една спирка в града.След ноември се е променил много,станал е затворен и мълчалив.Кети е ходила до сервиза .Всеки ден е ходил по 20 км. за да отиде на работа.Той е завел полицаите до къщата.Каза,че може той да уби 6 човека.Носел е оръжие непрекъснато

Всичко може да се говори вече, всеки може да си съчинява каквото си иска, при положение, че Росен и Кети са мъртви, както и близките на Кети, а Росен вероятно не е споделял нищо с близките си...нали е бил асоциален...

# 1 546
Идентифициран ли е трупът в реката?
да, на човек, който е заплашвал да се самоубие.

# 1 547
  • Street of Dreams

Шесткратен убиец, що да е въоръжен и опасен? Предразсъдъци... Joy Я да пратим народа да го търси. hahaha
[/quote]

Еее кой е знаел в първите дни след убийствата кой е убиеца? Преди да намерят Кети, имаше предположения че е тя...  Или всички са знаели още от намирането им, че е Росен - въоръжен и опасен?
Защо си мислиш, че обикновени хора трябва да пребродят района? Има си полиция, военни, барети т.н. За какво се поддържа тази армия и ние обикновените граждани с данъците си плащаме за това? Да стоят и да чакат ли? Какво по-страшно от едно 6-но убийство???
[/quote]

Нали ти говореше за доброволци (дето във всяка друга държава щели да го пратят)? И какво значение има, дали е Росен или е Тодор? Имаме шесткратен убиец, а те по принцип са опасни.

Абе, какво се занимавам...

# 1 548
Добре,бе хора ,какво очаквате да ви се каже ,за да мирясате?

# 1 549
Тоя Росен можеше да се гръмне веднага след убийството, той е наясно какво го чака. Хич не звучи версията, не знам издиша ли, не всичко все пак ни е известно. Peace

А можеше и да премине в Сърбия веднага клед убийството, щом като минавал по 20 км пеш, за да ходи на работа.  Sunglasses Не вярвам и йота на нашето следствие и правосъдна система! Толкова много случаи досега неразрешени и покрити, та сега ли ще им повярваме!  Sunglasses

# 1 550
И на мен това и ми е по-вероятно. Има всякакви откаченяци. Това, че говорел постоянно за нея не означава, че са имали връзка. Виждал ги е човекът в центъра - явно са се познавали и ни пречи да говорят без да имат връзка. Ей това искам полицията да разкрие и да каже със сигурност.
Колкото до пистолета и калибъра - дайте им на тия хора време да го проверят. Това че е Бирита не значи че е точно 22-рш калибър. На брифинга казаха, че всики модел се произвежда в няколко калибъра.

# 1 551
Цитат: "Чувал съм че самообийците като се прострелят в слепоочието изтърват оръжието и то пада близо до трупа.. Този защо е стискал беретата един господ знае."

Още интересен коментар от адвокат Марковски, защо не е претърсен района и намерен трупа на Росен по-рано:
http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA … F-news717759.html

# 1 552
Сега вече и аз се съмнявам в истината. "Самоубил се" или го самоубиха?! Представяте ли си колко гадно би било ако човека е невинен и са го самоубили да прикрият истината, а всички така му наскачаха "масов убиец"...

Ама че глупости...

# 1 553
А коя версия ви звучи достоверно? Работодателят му от автосервиза каза, че е стрелял много добре, че е слушал от него истории за престоя му в легиона, каква подготовка е имал, тренирал е и т.н. Каза, че е бил влюбен в Кети, но през ноември тя го е зарязала, че след това често си пишели във Вайбър. Съобщенията им отдавна са прочетени. В тях може да е имало заплахи, че ще убие и нея, и Неделчо.

# 1 554
Тоя Росен можеше да се гръмне веднага след убийството, той е наясно какво го чака. Хич не звучи версията, не знам издиша ли, не всичко все пак ни е известно. Peace
За мен всичко се разви логично.
След убийството се е опитвал да се прави, че нищо не е станало, като е видял обаче, че все пак са стигнали до него е избрал лесния път. В затвора нямаше да му е лесно - педофил, убиец на деца, жени и възрастни...
Ако е той де, не потвърдиха все още.

# 1 555
Цитат: "Чувал съм че самообийците като се прострелят в слепоочието изтърват оръжието и то пада близо до трупа.. Този защо е стискал беретата един господ знае."

Интересно как някакви неграмотни цитати от хора, които пишат "самоОбийство" и били чували нещо, са по-достоверни от официална информация. Sunglasses

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 22:33 от Анонимен

# 1 556
  • София
Не се сърди, човече, и аз така мисля.

# 1 557
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Очакван край.А каква е цялата истина,никога няма да разберем.
Историята с Росен звучи правдоподобно,особено ако има свидетели,които да потвърдят интимна връзка и промяна в поведението на Ангелов.И все пак..6 човека,вместо просто да гръмне нея в момент на ревност и неконтролеруем гняв..

На мен ми е любопитно как майката на Боби няма никаква идея къде живее гаджето на сина й(доколкото се разбра,са имали връзка от година),при факт,че Нови Искър е една шепа село/малко градче и там всеки с всеки се знае.О,да не говорим,че къщата е купувана преди 6 месеца(не е като да не се е разчуло за продажбата на имота) и да не говорим,че се оказва,че Боби живее на 3-4 къщи от тази на Нанси.
И майката на Боби..ама нищичко не знае,та даже праща деца да й търсят детето..което не се е прибирало от 2 дни и телефона му е изключен.

Егати цирка,викам.

# 1 558
Къщата е купена преди година и половина. Вероятно е знаела горе-долу в кой район е, защото каза, че е викала името на Нанси, но през 2 къщи.

# 1 559
Този колега от сервиза бая късметлия ще се окаже, щом е знаел цялата история от самото начало, но майката на Кети се е видяла по-опасна на Росен от него.
Оказа ли се вече негова вилата, с особения статут в правния мир, или ще постъпят колегиално и ще премълчат?

Общи условия

Активация на акаунт