Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 444
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 010
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6652439
По повод интервюто на Румен Петков-всички бивши светила и началници в полицията и криминологията се изкАзаха като последна инстанция.А като имаше убийства и по тяхно време ,защо не ги разкриха всички?Специално последният, не беше ли по времето на Белнейски,а и да не е бил той,все някой друг е бил.

# 2 011
  • Сф
...което ми напомни за закланата адвокатка и Филчев..

# 2 012
В последните дни преди убийствата Кети и Росен са си разменили "брутални съобщения", каквото и да значи това. Предполагам заплахи, че тя ще го предаде, той пък, че ще ги очисти.

# 2 013
Ох, този случай с адвокатката беше кошмарен Sad

# 2 014
Едно не мога да разбера. Имате убийство на цяло семейство със съмнителен бизнес в миналото, убити с контролни изстрели. Имате рецидивист-педофил падащ си по блудство и изнасилване на малолетни, подчертавам малолетни лица. Къде е връзката? И не ми говорете за любови, мигновенни днк-та /неясно на какво/ и тинтири -минтири. Ако някой може да мисли, нека ми отговори на въпроса къде е връзката - ок. Ама смислено и логично.
П.П.: Давам жокер: за какво е бил съден "обвиняемия"? Какво значи блудство? Какво значи изнасилване?
Ето ви го и вече крещящият жокер: КАК се доказва изнасилване?

# 2 015
И също така Росен и харесвал много от снимките на Нанси във фейсбук, ясно е , че няма да се разбере цялата истина.

# 2 016
Всъщност държавата има ли успехи в борбата с организирана престъпност? Трафик на бежанци, наркотици, ало измамници, безработни джебчии, които живеят в палати...?
Хващат само дребни риби...

# 2 017
В последните дни преди убийствата Кети и Росен са си разменили "брутални съобщения", каквото и да значи това. Предполагам заплахи, че тя ще го предаде, той пък, че ще ги очисти.

Къде са и какви са тези съобщения? Да ги покажат да ги видим! Да кажат за телефонните разпечатки...Нищо..., за това се мълчи... А това са съществени доказателства...

# 2 018
През цялото това напечено време ,никой не знае цялата картинка,само отделни фрагменти,които може и да не са били тълкувани абсолютно адекватно.Още повече ,към публиката,към която може да е пусната дезинформация,клюки ,предположения и т.н.На полицията й трябва време да получи всички анализи и да сглоби картинката.Не мислете,че живеят с мисълта ,че всичко е кристално ясно-защо ,как и т.н.Колкото и да си мислиш,че някой ти е ясен,това не е така,защото всеки не си е ясен дори сам за себе си.

# 2 019
Струва ми се, че вече няма какво да спира разследващите в изнасянето на правдоподобна и адекватна информация.
Напомням, че наличието на контакт, било то интимен или професионален между лица е улика, а не доказателство. Струва ми се, но нека някой по-вещ ме поправи ако греша, че за доказателства се приемат доста по-малко неща и по-сериозни неща, спрямо тези, които насочват нанякъде.

# 2 020
Че то тепърва могат да се изясняват нещата,сновно около Росен, кой е собственикът на къщата и апартамента, където е живял, как си е взел таблет на лизинг без документи... ако имат желание,щато личеше желанието да се приключи светкавично случая и да няма абсолютно никакви съмнения

И най-вече как си е живял необезпокояван в селцето, където е хванат в изнасилване ...  ooooh!

# 2 021
Айде ще ви го сдъвча. Досега никой не е споменал за насилствено сношаване при убийствата. И то при "обвиянем" рецидивист-педофил и изнасилвач. Стопляте ли противоречието?

# 2 022
  • София
Няма връзка с този случай, но сутринта попаднах на пространно, пофвално слово за убития Петър не знам какъв беше, а Влади Въргала направо светец го изкара. Не споря, направил е положителни неща този бизнесмен, ама чак пък толкова добър вече не е на добро. Откачена работа. Или аз откачам, или здраво ни будалкат.

# 2 023
Изнасилването и убийството са две различни неща.. Понякога изнасилвача убива, за да се прикрие от това деяние.. Но не всеки педофил и изнасилвач е способен да убие и то 6 човека.. Защо с толкова лесна ръка решиха, че Росен е способен да убива? Да имаш пистолет, да стреляш по мишени не е доказателство. Много хора си вземат пистолет за самоотбрана и ходят да стрелят на стрелбища, но не са убийци...

# 2 024
Решиха, че ние ще се хванем
Като вметнаха и френския легион...

Общи условия

Активация на акаунт