Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 583
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 085
Ами и аз като вас споделям всичко, което ми хрумне. Чета, чета, па спонтанно възкликна. Не е нормално да се плещят толкова врели некипели, да сме смесват убийства и да се повтаря едно и също вече толкова дни.

Хайде, да ни обясни потребителката как се проверяват хора за връзка с мафията, явно е по-наясно от полицията?

И как може, след като толкова дни се коментира финансовото състояние на жертвите, пак да има някой неразбрал откъде аджеба е кредита им и да пита изяснено ли е?

Не се проверява, ако полицията си върши добре работата по принцип, това се знае.

# 2 086
  • София
Оня ден изкараха ДНК-то за отрицателно време, а сега имат тяло, а не било разпознато, така ли? Хорейшио ли трябва да дойде?

# 2 087
Аз съм последният човек на света, който ще поощри глупостта. Но невежеството не се бори с навикване на неразбралия, а с тъпо и методично разясняване.
Прекрасно разбирам всички изнервени от цялата говорилня. Но наистина всички, умни, красиви, грозни и тъпи, заслужаваме правото да задаваме въпроси и да получаваме отговори.
На всичкото отгоре, официози на властта са Блиц и 24 часа, същите, които бълват и пълните глупости. Това много спомага за кашата.

# 2 088
Ами и аз като вас споделям всичко, което ми хрумне. Чета, чета, па спонтанно възкликна. Не е нормално да се плещят толкова врели некипели, да сме смесват убийства и да се повтаря едно и също вече толкова дни.

Хайде, да ни обясни потребителката как се проверяват хора за връзка с мафията, явно е по-наясно от полицията?

И как може, след като толкова дни се коментира финансовото състояние на жертвите, пак да има някой неразбрал откъде аджеба е кредита им и да пита изяснено ли е?

Не се проверява, ако полицията си върши добре работата по принцип, това се знае.

Всичко се знае, а в случая със сигурност това веднага са го проверили.

# 2 089
Еми не само в този форум се критикува българската способност за справяне с мафия, организирана престъпност и корупция. Писаха го във всеки чуждестранен вестник напоследък. Та явно не само тук има хора настроени с недоверие и подозрителност към МВР.  С мутра (бивш шеф на МВР, по време на който имаше десетки знакови убийства) за премиер кой ли няма да се съмнява...Вие ни изкарвате луди, че не вярваме на МВР, човек ще си каже, че те са най-изрядните, че не минава от тук цялата дрога за Европа с тяхно съдействие.

А по села и паланки точно дребни риби, приличащи поне визуално на жертвата Неделчо, участват в далавери. Как да погледна такъв човек и да не направя връзка с организирана престъпост, като той изглежда точно така.

# 2 090
# 2 091
# 2 092
добре де, как така това момиче не знаело, че го издирват Росен, като той е осъден за блудство с неговата сестра ...нищо не разбирам вече.

# 2 093
Еми не само в този форум се критикува българската способност за справяне с мафия, организирана престъпност и корупция.

Аз въобще не оспорвам наличието на некадърност, корупция, или пък че справянето с организираната престъпност е мираж. Нещата са плачевни. Нито един политик няма реална присъда, малко мафиотски убийства са стигнали до край - заподозрян, заловен, присъда.  

Но оттам нататък е скок в логиката да се приема, че всяко престъпление е свързано с мафията. Има брутални престъпления, които нямат нищо общо с мафиоти. От наблюденията ми върху шумни не-мафиотски убийства оставам с впечатление, че се разрешават. Другото ми наблюдение е, че някои хора до последно от нищо не могат да бъдат убедени. Дори и видео да им пуснат, пак ще е нагласено за тях. Същите съмнения четях за онова убийство-самоубийство в Пловдив, където изродът уби жена си и дъщеричката си. Мафия, шофьор бил, конспирации...

Сега нямам добри предчувствия за разрешаването на последния разстрел на бизнесмена - ако е професионална работа.  Тя затова е професионална...

А по села и паланки точно дребни риби, приличащи поне визуално на жертвата Неделчо, участват в далавери. Как да погледна такъв човек и да не направя връзка с организирана престъпост, като той изглежда точно така.

Нали разбираш, че е смешно да се правят изводи по нечия външност.  Rolling Eyes Хубаво, че не се раздават присъди за красивост.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 12:35 от Анонимен

# 2 094
Въпрос към тези дето не вярват за мафията в България, кой ли уби бизнесмена вчера в София? Може би някоя ревнива студентка?

# 2 095
Въпрос към тези дето не вярват за мафията в България, кой ли уби бизнесмена вчера в София? Може би някоя ревнива студентка?

Кой е казал, че не вярва, че има мафия в България? Говорим за това, дали е намесена в случая с 6-рното убийство. Правиш ли разлика?

За бизнесмена тепърва се разследва.

Това, че има мафия означава ли, че във всичко е намесена? Утре ако ме блъсне автобус, докато пресичам, пак ли ще е мафията?

# 2 096
Версията за мафията, тръгна от Цацаров, който каза, че всички са убити с по един куршум в главата
(въпреки че той каза, че е първоначална информация, не мога да проумея как веднага не са видели останалите рани по тялото на нито един, все пак това са 5 души, огледът трябва да е бил светкавичен)

# 2 097
Не, разбира се. Нямаме и традиция обаче за такива брутални убийства от страст, извън най-тесния кръг обект- партньор- деца, ще се съгласите. Случаят е прецедент. Не отричам възможността това да е началото, за жалост, но се съгласете, че не е като да е чак толкова очевидно.
Да, и конкретното място, професията на загиналата (за мен, за други на партньора й), показността и бруталността също помогнаха.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 12:40 от GatoNegro

# 2 098
Подкрепям мнението на qrue, едва ли има наивник в тази страна, който да смята, че полицията е орган, който си върши работата идеално.

Всичко са видели те първоначално, просто Цацаров се е изтъпанил да говори  неинформиран, кой знае кой му е подал инфото за пред медиите. Отделно, че вече няколко пъти се лансира предположението, че неговото НЕЗНАНИЕ е умишлено с цел да се заблуди извършителя!

# 2 099

Кой е казал, че не вярва, че има мафия в България? Говорим за това, дали е намесена в случая с 6-рното убийство. Правиш ли разлика?

За бизнесмена тепърва се разследва.

Това, че има мафия означава ли, че във всичко е намесена? Утре ако ме блъсне автобус, докато пресичам, пак ли ще е мафията?

Аз правя разлика, но вие категорично отричате тази версия...Което е странно за всички...

Общи условия

Активация на акаунт