Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 519
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 115
# 2 116
Не следя медийното отразяване на случая, но искам да попитам дали се знае Неделчо и Кети от кой град са. Също и тази Кети точно Кети ли се казва и има ли някъде нейна снимка?

Инфото не е 100% - за Кети - София, Неделчо бил живял с първата съпруга в Сапарева баня май, но дали е оттам... Според 24 часа бил роден в Дупница, но семейството му живеело в Сапарева баня. https://www.24chasa.bg/novini/article/6643293

Профилът на Кети със снимки:

https://www.facebook.com/keti.nikolova.3

# 2 117
Неделчо Юнаков е от Сапарева баня (според пресата), нали е продал родната си къща на свой съученик. Роден в Дупница, явно поради липса на болница в курортния град. Там е завършил СПТУ по туризъм и лека промишленост. Малко след това се преместил да живее в София, като започнал работа като автомонтьор.

# 2 118
  • густо майна Филибето
Не следя медийното отразяване на случая, но искам да попитам дали се знае Неделчо и Кети от кой град са. Също и тази Кети точно Кети ли се казва и има ли някъде нейна снимка?

Ти будалкаш ли се?

За убития вчера бизнесмен и аз чух хубави думи от ММ, но той нещо по футболна линия и за благотворителност го хвалеше. Това със СИК преди години беше каквото беше с БКП. Или си с тях, или си никой.

Не, имаше и ОФ и Земеделци, като ВИС и други структури. Рекетираха, биеха, сплашваха и убиваха. Досущ като БКП.

# 2 119
За кое да се будалкам?

# 2 120
Много бавят разпознаването на трупа, още нищо официално няма.
Чакам с нетърпение и да кажат колко висок и кг е бил...ако го направят...
Мерките и теглилките нямат значение. Ти дебел убиец-стрелец виждала ли си? По филмите, де  Simple Smile  Продавачката от магазина, на която беше симпатичен, спомена, че бил слаб.

# 2 121

Има много техни снимки из нета, включително и фейсбук профилите им.

# 2 122
Не съм им ровила в профилите, дори фамилното име на Кети не знаех, докато някой не постна по-горе линк със снимки. Проблем ли е?

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 13:16 от Анонимен

# 2 123
Убитият е един от шепата най-силни хора у наше село, минава си по реда като спортист, охранител, дребна мутра, и после бял бизнесмен. Имал е и благотворителна, и меценатска дейност, но това далеч не го прави по-малко свързан със средите на организираната престъпност. Следете бизнес -интересите, говорят повече от хиляди статии.

# 2 124
То дори и в мафиотските среди не е разпространено избиването на цели семейства.Тоест-убива се този,който бърка нечии други сметки.Аз поне не съм чувала до сега във Бг да са убили цялото семейство,барабар със кучето на някой мафиот.Да не говорим за някоя дребна риба..

То дори и в мафиотските среди не е разпространено избиването на цели семейства.Тоест-убива се този,който бърка нечии други сметки.Аз поне не съм чувала до сега във Бг да са убили цялото семейство,барабар със кучето на някой мафиот.Да не говорим за някоя дребна риба..

ами по принцип затриването на три поколения навръх Нова Година не е разпространено и в мафиотски и немафиотски среди. Това убийство е прецедент за България. Но аз много вярвам на визуалните/символичните впечатления. Аз работя в АиТи средите и безпогрешно разпознавам кой ми е колега, чисто визуално. Също така безпогрешно разпознавам кой е мутра, просто защото си има символики на това кой какъв е откъде е и тн. Никой  от колегите ми няма калашников по профила си, никой няма такъв тип бицепси и татуси, такава физиономия като Неделчо и не кара такъв джип. 22 калибровият също е символика някаква, контролният изстрел в главата също. Един нетрениран човек, нямащ опит да убива, тръгнал да избива от страст не би тръгнал да прави контролен изстрел в главата, не би тръгнал да ги избива така, че никой да не види, навръх нова година.  Аз лично съм много ревнива, но ако тръгна да гърмя, никога не бих се сетила за подобен изстрел, просот защото нищо не знам нито за оръжия нито за убиване на човек. Всички тези елементи си принадлежат на съвсем чужда за мен каста от хора, и са присъщи на някакъв по подземен свят. Когато чета за убийства от страст, станали в България, те изглеждат по съвсем различен начин. Някакъв луд студент хванал оръжие и тръгнал да гърми наред, хванат веднага, няма конторлни изстрели, няма екзекуции, няма планиране, няма укриване. Жертвите са студенти, не са батки с джипки , татуси и специфични физиономии. Всяко нещо, което се случва на този свят, си носи определен подчерк, стил на този, който го извършва.

Убитият вчера със снайпер също си има ясни символики за неговата каста и неговата принадлежност. Занимавал се е с борба, охрана, от село е. Това е интродукцията на всяка по"елитна" мутра в България от 90тте. После изведнъж от продавач на сергии става мастит бизнесмен с 15тина фирми. Това също е елемент/символ на определен човек. После е замесен с наглите и тяхното залавяне. Свързан е с Герб. това също е конкретен символ. И накрая смъртта му е много логична и стандартна, пак конкретен символ за принадлежността на този човек. Нищо нестандартно няма, съвсем типично и логично за България. Очевидно е, че бизнесменът е бил перач на пари като минимум в началото на бизнес кариерата си. Странното е, че се случв в такава непосредствена близост с другото убийство.

Интересно ми е как хора, които не следят медийното отразяване, не са гледали снимките на застреляните, са толкова категорични. Ето например Чек Плийз даже не е погледнала и фейсбук профилите им...

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 13:32 от bodybeautiful

# 2 125
Вчерашното убийство също е с малокалибрено оръжие.

# 2 126
Да, мафиотските убийства у нас също не са толкова брутални, съгласна съм. С уговорката - сега. През 90те беше друго, но не стигаше новините. А не е толкова отдавна.
Моята логика е следната - в къщата е имало поне трима непредвидени - децата. Който и да е убиецът, вероятно не е знаел за тях, защото те идват/остават в последния момент. Кой е по-вероятно да се е справил с буквално утроената бройка (ако не броим бабата и Нанси, влиза за Недялко, но се изправя срещу него, сина му и Боби)? Професионалист или бродник?
Малокалибрените оръжия са много популярни. Едва ли има връзка.

# 2 127

Малокалибрените оръжия са много популярни. Едва ли има връзка.

Точно и по тази причина може да е избрано такова.

# 2 128
Мафиотите не били толкова жестоки и не избивали цели семейства? Вие сериозно ли?
За последните 20 години колко жени с децата си изгърмяха в джипове?
Но вече всичко е забравено.
И отвличания имаше на семейства, и рязане на пръсти, но някои просто са по-богати и успяха да откупят живота си.

# 2 129
Под контролен изстрел аз не разбирам куршум точно между веждите. Освен това не всички са получили такъв. Нанси например е била убита само с един изстрел в слепоочието.

Общи условия

Активация на акаунт