Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 478
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 190
Toва, че Кети е чистела къщи има ли го като официална информация?

Имам причини да мисля, че никога не е влизала като чистачка в някоя къща, но ако си споделя защо мисля така, ще трябва да изслушам/изчета пак една камара нападателни постове.

Шефът на Росен каза, че имала фирма за чистене. Може да е имала работници

брра.бг не показва действаща фирма с обявени доходи.
Само една запорирана

# 2 191
Това за гилзите е ясно.

Гато, за пръв път да прочета нещо, което звучи логично.

Я обясни, че не разбрах кое е ясно?

# 2 192
А, аз от оня ден се опитвам да го кажа, ама без да използвам примери, защото е нередно, и насред цялата психоза, все отивам при марсианците.

Няма официален доход Кети. Каза се преди ден-два какво работи, от съседи, познати, но не се наблегна на това.

# 2 193
Не е нова информацията, че изследват гилзИ.

# 2 194
Стрелял е по животни и т.н., затова има гилзи.
Каквото и да изнесат утре няма да успеят да разсеят съмненията.

# 2 195

Имам причини да мисля, че никога не е влизала като чистачка в някоя къща, но ако си споделя защо мисля така, ще трябва да изслушам/изчета пак една камара нападателни постове.

Само една запорирана

Фирмата ѝ е действаща. Последно финансов отчет е публикуван за 2013 през 2014, но фирмата е действаща. Дяловете са запорирани от банки през 2012, което не значи недействаща фирма. Имала е доста кредити явно.

# 2 196

Бе жена, чети!
"Назначена е балистична експертиза на гилзИТЕ отМЯСТОТО, където е намерено ТЯЛОТО на ИЗДИРВАНИЯ. "

И това в официално съобщение на милиционерите.
Капиш!?

# 2 197
Стрелял е по животни и т.н., затова има гилзи.
Каквото и да изнесат утре няма да успеят да разсеят съмненията.

Аааа, тренирал е дали ще се прицели добре, че да не СЕ пропусне, викаш?!
То убийството на шестима разваля мерника.

# 2 198
Скрит текст:

Само една запорирана
Фирмата ѝ е действаща. Последно финансов отчет е публикуван за 2013 през 2014, но фирмата е действаща. Дяловете са запорирани от банки през 2012, което не значи недействаща фирма. Имала е доста кредити явно.

Добре де. Хайде не действаща, а "действаща".
Доходи за 2014, '15, '16... за '17 е рано...???

# 2 199
За работата на Кети съм съгласна, но дали една чистачка има достъп до нещото, което е толкова важно да убие 6-ма? Какво да е то например? А и защо Кети и Росен да не са съучастници вместо любовници? Не е ли по-логично..той й помагал в работата все пак..

# 2 200

Бе жена, чети!
"Назначена е балистична експертиза на гилзИТЕ отМЯСТОТО, където е намерено ТЯЛОТО на ИЗДИРВАНИЯ. "

И това в официално съобщение на милиционерите.
Капиш!?

Капиш. Капиш. Само дето това, че на мястото, където е намерен трупа е имало гилзИ се обсъжда от момента, в които съощиха, че е намерен. Още тогава имаше информация, че става въпрос за гилзИ, а не гилзА. И се обсъждаше тук. Капиш и ти?

# 2 201
Шушолинкова, къде пише, че прилежащите им куршуми са в главата на самоубиеца, всичките? Че и аз явно не чета както трябва, според твоите виждания за нещата.

# 2 202
Е, може просто да не е подавала отчети, макар че се съмнявам да е работела официално. Но не е закрита, да.

Няма да фантазирам какво и как. Лесно се връзват/чуват/виждат неща понякога, когато си наблизо.
Не смятам, че са убити пряко заради нещо. Убита е Кети, непланирано, а те - защото е било неизбежно след това.

Не са в главата, вероятно, но все пак е нелогично да стреляш напосоки, а после да се самоубиеш със заглушител. Освен ако не стреляш по някого, но той те надвие и те самоубие после.

# 2 203
Скрит текст:

Само една запорирана

Хайде на курс по справки! Тъй като тук никой не чете коментари по-различни от "турски сериал", се налага да внеса обстойно пояснение по боравенето със сайта на Търговския регистър. Курс в 4 стъпки:
1. Отваряте Търговския регистър
2. Въвеждате имената на търсения човек
3. Цъкате кода отгоре и ви излиза фирмата. Преглеждате каквото ви се отваря като файл, четете и мислите/ако можете/
4. После пишете името на фирмата в "чичко гугъл" и виждате дали има обяви за търсене на персонал или предлагане на услуги.

И като направите това упражнение, обадете се да кажете какво сте открили.

# 2 204
Скрит текст:

Само една запорирана

Какво за доходите? Това че финансовите отчети не са обявени в ТР не значи, че не са подадени в НАП и Статистиката, нито че не е действаща фирмата. Запорът също не значи това.

Неделчо е имал само една фирма, която е продал на лице, което от своя страна е собственик и управител на 14 фирми. Съвсем явно е от онези, които купуват фирми с дългове към държавата и съответно не могат да се заличат.  Всъщност на тях им плащат за да ги "купят". Не знам с какви ДДС-та се е занимавал и кога, но от 2013 няма фирма, в която да има участие.

Шушолинкова, краткият ти курс по справки беше с трогателно съдържание. Остана да кажеш, че нямаш електронен подпис и не можеш да ровиш в документите. Язък ако е така!

Общи условия

Активация на акаунт