Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 287
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 580
Човекът си е ровил из интернет, така че е имало включено устройство в него.
Ползвал е мобилен нет, едва ли е хващал от wifi на комшиите.
Час на смърта между 23 и 00 звучи абсолютно логично.
Нелогично звучи 23 и 00:05  Whistling
Телефонът е изключен в и пет, не давал заето, изключен. Затова се дава този час като ориентировъчен.

# 2 581
Всичко говори за подхвърлени улики, не са и доказателства. Как ще докажат, че с тези дрехи е извършил престъпленията?
Прилича ми на набедяване на вече мъртво лице, което има връзка с лицата в основата на събитията.
Плати с живота си, следващият, който също ще "изгърми" е работодателят. Не мисля, че казва всичко, което знае.
Майката каза, че първите два пъти е било отказвано обаждането, а на третия път - изключен.

# 2 582
Сега последно няма ДНК следи в къщата, а само по дънките намерени във вилата?

Аз цялата не я гледах, ама в началото Сарафов каза, че са сравнявали по базата данни пробите от къщата.
Скриха всичко допълнително, остана това, което така или иначе знаехме.
И не е бил особено умен щом е оставил джипа на мястото където е скрил трупа и си е запазил омазаните дънки.
То е ясно, че не е перфектния убиец от черните романи на Чандлър !!!  Затова го и откриха веднага.

# 2 583
На мен само едно не ми се изясни. Как така хем имали в базата данни ДНК от 2007, а пък преди няколко дни някакъв експерт твърдеше, че няма такава база, освен за отпечатъци. Има ли или няма?

Казаха, че са имали негови....
Ботьо Ботев каза в 120 минути, че се пази от особено опасни престъпници, какъвто към момента Ангелов мисля, че не е бил...

# 2 584
Е това е точката над случая.
Поне се надявам.

# 2 585
момичета, защо на мен не ми се отваря тоя брифинг? като кликна на линка и ми излиза само страницата на битиви

# 2 586
Всичко говори за подхвърлени улики, не са и доказателства. Как ще докажат, че с тези дрехи е извършил престъпленията?
На мен си ми говори за доказателства.
Не знам как си представяте полицаите да взимат кръв от жертвите, да я пазят и да мажат по раницата и дрехите му после.
Осъзнавате ли колко мащабна беше акцията, колко свидетели има? И колко народ е жаден за слава и би подшушнал дори за най-малкото нарушение...,

# 2 587
На мен си ми говори за доказателства.
Не знам как си представяте полицаите да взимат кръв от жертвите, да я пазят и да мажат по раницата и дрехите му после.
Осъзнавате ли колко мащабна беше акцията, колко свидетели има? И колко народ е жаден за слава и би подшушнал дори за най-малкото нарушение...,
О, изобщо не визирам полицаите, а извършителите.
Има сериозна разлика между улики и доказателства. На този етап не се говори за доказателства, дори и на някой да му се ще да минават вече за такива.
Хората се страхуват, нормално. Никой не търси "слава".

# 2 588
На мен само едно не ми се изясни. Как така хем имали в базата данни ДНК от 2007, а пък преди няколко дни някакъв експерт твърдеше, че няма такава база, освен за отпечатъци. Има ли или няма?
Aми той е изнасилвач-педофил,тъкмо на него трябва да му вземат ДНК.
Ако няма база данни ,се обезмисля  вземането на ДНК-

# 2 589
# 2 590
Сарафов в предния брифинг ли каза , че е ясно кой е убиецът , защото са открили негово ДНК при жертвите . Ние тук в темата се учудихме. Тогава само търсеха Росен. Сега разправя , че имал дпс в телефона и така го открили . И там- панталона.
А за натривките по ръцете му  имало барутни следи. Еми да , нали е стрелял с това оръжие в къщата. А него кой го отстреля ?
Вече сериозно ми мирише на организирана престъпна група за извършване на обири от богати къщи.

# 2 591
момичета, защо на мен не ми се отваря тоя брифинг? като кликна на линка и ми излиза само страницата на битиви

Така?

https://www.facebook.com/btvnews/videos/1575279779192496/

# 2 592
Направи ли ви впечатление цинизмът на Сарафов , когато ехидно обясняваше , че няма как да се разбере целия механизъм на убийствата , защото нямало свидетели, живи. Изобщо не си направи труда поне да каже , че работят усърдно. И онази , дето четеше от експертизата  за времето на смъртта на Росен- написана е на 8 , той е открит на 7 , експертът пише , че е настъпила смърт 4-5 дни преди това. Е , 4 , или пет ?
Това е от изключителна важност , заради всичките им издирвателни дейности и другите официални изявления. Все по-мътно става. Не зная как им вярвате. / За тези , които им вярват/.

# 2 593
Направи ми, да, важното е, че папката е затворена, имаме ликвидиран убиец, всички са спокойни.

# 2 594
За обири на къщи, добре, но къде е връзката с убийството на цялото семейство? Защо? Щяха да си скрият Кети, ако се е сдухало нещо и са я убили, джипът да изчезне и всички да си мислят, че е забегнала с някой.
Престъпните групи никога не са неизвестни и за полиция, и за местните. Изобщо нищо толкова нямаше да се промени от това, че една женица плямпа, че да се стига чак до такова масово убийство.

Общи условия

Активация на акаунт