Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 742
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 390
Мотивът е неизяснен.

# 3 391
Моя приятелка беше писала у фейса на сдвр какво мисли. Като "намериха" тефтерчето тя им писала на сдвр-то да си гледат по-добре работата и т.н. Беше много вузмутена като ми го разказа. Малко след това профила й беше блокиран, съответно и коментарите й. Та, така за конспирациите и "психично болните", които вярват в тях.

# 3 392
  • в кукувиче гнездо
Някой беше написал следната история за случая - синът на Неделчо е видял отдавна мъртъв много известен човек. След два дни са дошли няколко маскирани в къщата му, попитали са на кой е разказал за видяното и заради това всички са били убити. Не знам дали е така, но това звучи доста по-правдоподобно от весията за Горския човек.

# 3 393
На мен ми звучи само сензационно, но иначе не мисля, че за едно виждане би се стигнало дотам. Хората постоянно си плещят нещо, кой ще се втурне да вярва на това, което би разправял сина?
Пък и мисля още където го четох, се коментираше, че въпросният, който може би е видян, е изчезнал преди толкова време, че и майка му трудно би го познала, камо ли момче, което в ония години е било хлапе.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 15:53 от GatoNegro

# 3 394
дали пък нещата не почват да се разплитат ?

http://afera.bg/мафиотско-политическият-римейк-на-р.html

# 3 395
В тази статия що глупости са написани ... а я прочетох отгоре-отгоре. Представям си ако си наложа да изчета всичко от край до край. Върхът беше, че някой сменил датата на публикацията на Кети с рецептата за торта от 31.12. на 30.12. Конспирацията е голяма, защото почти никой не харесал въпросната публикация, но предните две били супер харесвани /едната е с цели 5 лайка/.

# 3 396
Статияата е гениална, да има някои хипотези които Григор е изказал, с които аз също не съм съгласен, но фактите ( примерно за Любомир Дуков е връзката му с висши ешалони на организирамата престъпност )  или за фирмите на Неделчо са неоспорими и много по вероятни от глупостите на МВР, също си личи че е бил на място и е говорил с комшиите на семейството.Той дори е разбрал КОЙ  Е СОБСТВЕНИКА на къщата в Луково , най накрая истински разследващ журналист.

# 3 397
Дори селските къщи се намират на улици или някакви номера. Едно чукване в имотния регистър и готово.

# 3 398
т.е считаме, че информацията от статията е достоверна?
Когато недв.имот е незаконен той не фигурира в имотния регистър както и да се търси.

# 3 399
Аз също в момента чета статията, не мога все още да изкажа мнение. Но ми направи впечатление още в самото начало относно публикацията на Кети от 30.12. Четох на няколко места (ако не греша и в тази тема), че имаше спор относно именно датата на публикуване. Прекалено много хора твърдяха, че Кети е имала публикация на 31-ви вечерта, други ги обориха и в последствие тези, които твърдяха със сигурност (очевидно погледнали профила наново) се съгласиха. Странно ми е, възможно ли е да се смени дата на публикация? Понеже за мен това е невъзможно, още тогава си помислих, че хората са се объркали (онези, които спореха, че публикацията е от 31-ви вечерта). Аз си го обяснявах с факта, че един се е объркал и стадото "преписва" мнения, но сега се замислям сериозно. Възможно ли е? Прекалено много хора писаха коментари относно това.
Останалото от статията ще коментирам утре, че вече едва гледам. Четох я, почти цялата, но разбрах по-малко от половината...

# 3 400
...Странно ми е, възможно ли е да се смени дата на публикация? Понеже за мен това е невъзможно...
Да, можеш да си нагласиш публикацията за какъвто час поискаш, включително и със задна дата и час.

Отворих статията...четох малко, но нямам нерви да я изчета цялата.

# 3 401
Защо на некролозите на Нанси, Неделчо и Георги пише починал на 2.01? И на тримата е тази дата.

# 3 402
Тогава ги откриха, явно така са решили...

# 3 403
Не се ли посочва при аутопсиите дата на настъпването й?

# 3 404
Не съм запозната какъв е редът, може би има някакъв закон, който е спазен.

Общи условия

Активация на акаунт