Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 727
  • 3 545
  •   2
Отговори
# 3 450
Може твой приятел да те препоръча за приятел на друг.

# 3 451
Не не , покана от човек, който не я е изпращал. Никой не ме е препоръчвал.

# 3 452
  • Варна

Това е за темата за фейсбук, защо пишеш тук? Ако нещо по въпроса те мъчи свързано с тази тема, изплюй камъчето. Rolling Eyes

# 3 453
А горката къща на семейството в Нови Искър не знам на кого ще успее да я продаде някога банката. След тия събития кой ли би се навил да живее там.
Аз нямам никакви проблеми да живея на място, където е станало убийство. И съм сигурна, че има много такива като мен. Още повече, че заради случая цената би била много изгодна. Не го мислете имота, ще го "лапне" някой (ако наследниците решат да го продават, разбира се.. Wink

# 3 454
Аз останах с впечатление, че Григор Лилов е разбрал чия е къщата - примерно от съседите, не че е проверявал в регистъра, но може и да греша.

Съвсем, съвсем сигурно ли е, че не са пратили поканата погрешка? Случвало ми се е да пратя покана, като се опитвам да цъкна на снимката от тел (не ползвам мобилна версия), но забави зареждането и мръдне екрана. Как го обясних, де, но погрешка, и единия път не бях разбрала дори, просто видях известие, че е приета.

# 3 455
  • Ямбол
Да се довериш на клюките от съседите не е много сериозно.

# 3 456
Не е, разбира се, но един журналист няма какво друго да направи реално, освен да разпитва (всъщност само предполагам, че е от тях, не мисля, че е споменавал източници). Пък и точно по такива въпроси, обикновено се знае горе-долу адекватното положение. Май и тук коментирахме, че тази постройка не е вдигната за два дни, все някой е видял кой носи материали, плаща на майстори, и т.н. Като я гледам, не изглежда да е строена от голяма фирма, дето би пазила в тайна клиентите си.

# 3 457

Е, какво толкова? Освен, ако не е от Росен Ангелов.

# 3 458
Абе да ви питам нещо ама ако може бързичко да ми отговорите. Може ли да получа покана от неподнато лице във фейсбук за приятелство, без то да е изпратило поканата?  Много ми е важно.
Вероятно бъркаш "Покана за приятелство" с "Предложение за приятелство". Това последното е много досадно, при мен започна да се появява последните седмици. ФБ, не знам по какъв алгоритъм, ми предлага да пратя покана за приятелство на разни хора, с някои от които дори нямам общи приятели.

# 3 459
  • София
Предполагам shusholinkova има предвид "аргумент" от статията. Пишеше май за фалшив профил на Боби и Нанси, който е създаден след 31.01.2017 и има вече над 50 приятели.

# 3 460
  • Варна
Не е, разбира се, но един журналист няма какво друго да направи реално, освен да разпитва (всъщност само предполагам, че е от тях, не мисля, че е споменавал източници). Пък и точно по такива въпроси, обикновено се знае горе-долу адекватното положение. Май и тук коментирахме, че тази постройка не е вдигната за два дни, все някой е видял кой носи материали, плаща на майстори, и т.н. Като я гледам, не изглежда да е строена от голяма фирма, дето би пазила в тайна клиентите си.

Дълбоко се съмнявам РА да я е строил. Че и със фирма.
Възможно е хората, които са я построили да са отдавна в чужбина да речем (РА със сигурност е проучвал доста вили преди да се спре на тази, нали имало поне 600 изоставени).
Ако съседите са задавали въпроси, той може да им е казвал, че е негова.

# 3 461
Цитат от статията "Дори "безстопанствената" вила в Луково е негова. Официално, по документи. Затова и прокарания интернет, ток и GSM са вай-нормално осигурени. С лична карта и валиден адрес. Затова, заради този валиден адрес е осъден по изпълнително дело за неплащане на вноски. Без посочен адрес никой съд няма да започне изп.пр-во." (имал е опека,защото е бил вуйчо на участник в"суджукгейт")
Колко е фалшив не се знае - създаден е на 30.12.2017 и приятели са Неделчо,Кети, майката на Боби.

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 17:27 от Organza

# 3 462
Глупости! Росен Ангелов е продал някакви селски земи, има нещо в Шуменско, но в Луково няма нищо. Аз на имотния регистър ли да вярвам или на Григор Лилов?

# 3 463
80 % от фактите в статията са смехотворни, той отрича дори всеизвестни факти като това, че Георги не е работел като санитар- това показала справка в НОИ, нямало сключен договор с клиниката. Аз не знам как от НОИ дават информация за сключен договор? Сигурно е имал ПИК код на името на Георги и е проверил коя фирма го е осигурявала и осигурявал ли се е изобщо... Потрес

# 3 464
  • Варна
." (имал е опека,защото е бил вуйчо на участник в"суджукгейт")

Да, братът на РА не твърдеше ли, че не е виждал Росен от 40 години? Това би трябвало да значи, че РА не е виждал никога племенника си, камо ли племенника му да му осигурява опека. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт