Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 763
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Амбър, страхотен е и ми е много приятно да го гледам такъв небрежняга, който се усмихва често и се шегува много Heart
Той колко време участва там и въобще това чудо колко сезона е?

# 106
Силвия Лулчева не ми е никак приятна по спомен от Столичаните. Всичко зависи от сценария в каква посока искат да го развият. Ако търсят желязна дисциплина и сериозни конфликти на личното с професионалното по-добър избор от проф. Гочева не виждам. Ако търсят някоя да се намеси между Галя и Петър избора е голям. За мъж директор заместник след Банков не се наемам да търся.

Ох, с проф. Гочева прошка няма да има. Grinning Интересно ще ми е да я видя така заради Мазов и отношенията им. Така и не разбрах защо е тази неприязън към него. Сблъсъци ще има със сигурност между двамата.

# 107
Със сигурност не мога да кажа,но мисля че 3 сезона.И той май си участва и в  трите,но да не те подведа,че не съм гледала всичко.Къде го гледаш ти?

А коя е Гочева ?

# 108
Гочева е майката на Мазов, дето оперираха заедно на рождения му ден.
Като напишеш революция Z в гугъл излиза някакъв сайт, новисериали май, и там го гледам:)

# 109
Този път директора може да не е външен - залагам на Захариев или Романова Simple Smile

# 110
Според мен ще е външен и ще бъде две в едно, нов шеф-гадняр, тоест ще замести Банков и Виолета едновременно Simple Smile

# 111
Банков даде жокер, че е разбутал постове, но не е променил системата. Директора се очаква пак да бъде спуснат отгоре. Нито Романова нито Захариев вече биха се преобразили в марионетки изпълняващи чужди желания и интереси.

# 112
Аз много бих се радвала да е Романова, смятам, че заслужава да бъде директор. Но, както казаха някои, най-вероятно ще спуснат пак някой отгоре, а и нали Марта Вачкова каза, че влизат много нови герои.
И аз си мисля, че ще е някой гадняр, а и наскоро май писах, че ще ми се иска да е някой от типа на Виолета, който ще върти корупционни сделки и ще вгорчава живота на всички, а най-много на нашата Зорница. В същото време да върнат Банков като министър/заместник-министър и той да се бори с новия шеф за доброто на Зорито...пардон, за доброто на болницата FlushedSmiley

И във връзка с предишните сезони искам да питам дали някой може да ми разкаже с 2-3 изречения как Мазови от непонасящи се в първи сезон(той бая си я унижаваше), се превърнаха във влюбени гълъбчета в четвърти? Не съм гледала 2ри и 3ти и тази рязка промяна ми беше трудна за възприемане в първите епизоди

# 113
  • София
Брей, тук фен клуб на Вергов станало. Laughing

Нямам кой знае какви очаквания за новия сериал, но дано да ме изненадат приятно, а да не започне с криви скандали между Наталия и Калин пак примерно!!!

# 114
И на Диана и на Ралица. Само Димо изостана.

# 115
Днес си купих списание "Ева" с интервюто с Диана. Прочетох го преди малко. Фотосесията е прекрасна, а Диана два пъти. Heart Повечето неща ние ги чухме от интервюто й за Нова телевизия, така че няма нещо ново, поне за мен. Разказва за живота си като малка, как е влязла в НАТФИЗ и за ролите си досега, за рисуването и т.н. Казва, че е израснала само с баба си, а баща й и майка й са разделени и са били извън България. Още от малка е бунтарка и винаги е правила каквото иска. Това, че участва в "Дяволското гърло" е вярно, значи и там ще я гледаме.  И разбира се най-важният въпрос как се целува Вергов не е пропуснат. Grinning Нарочно са й го задали изведнъж, за да не го премисля много, а тя явно е реагирала много изненадано и е отговорила през смях, като ще цитирам "Целува се....талантливо" Grinning Останала е със страхотни впечатления от него като актьор, но като човек не го познавала. Като гледам нейната кариера е започнала доста добре. Снимала е филм с Джейсън Стейтъм, после за History Channel и Channel 5 в някакви филми на историческа тематика, след това когато е приключила снимките в "Дяволското гърло" и "Дъвка за балончета" дошло и предложението за ролята на д-р. Огнянова. Освен това ще има и премиера на филма "Писма от Антарктида", където пак участва. Изобщо доста ще я гледаме май. Аз лично исках да разбера повече за ролята й в "Откраднат живот", а за него има 2-3 въпроса по-основни. Иначе интервюто е хубаво, личи си, че Диана е супер земен, прекрасен, обикновен човек, уникална е сама по себе си. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 21:02 от yanitsa.s

# 116
Леле, какъв аналитичен ферман на тема изгледаното интервю написах и изведнъж ми се рестартира браузъра и изчезна Tired Face
Ще пробвам вкратце да го възпроизведа:)
Инви, това, което исках да ти кажа, е че според мен тя не се чувства неоценена и неразбрана и не каза това. Каза, че като си е говорила с галеристи, те са ѝ казали, че картини като нейните не се харесват много. Но че като е направила изложбата са дошли хора, реагирали са положително, харесали са ги. Иначе аз я разбирам какво казва и също съм на мнение, че хората предпочитат свежи картини с дървета и слънца. Което не е лошо, просто е различен вкус. На мен това, което ми харесва в нейните картини, е че са изключително живи и предават емоции. Да, има мрачни такива, но тя самата си каза, че ги е рисувала в мрачен за нея период. И като ги гледаш, почти можеш да усетиш какво ѝ е било тогава. Но има и други, които много харесвам, аз лично бих си ги сложила с удоволствие. Ето тази например, за мен това е картина, която носи душа:
Скрит текст:
Иначе да, бунтарка изглежда, но по-скоро ми прилича на човек, който се бунтува срещу ежедневието, рутината и плъзгането по повърхността на хората. Изглежда ми самотница, човек с богата душевност, който не обича да води леки разговори, да излиза вечер и т.н., а който обича да дълбае в дебрите на живота. Съгласете се обаче, че като цяло хората не обичат да дълбаят, което я кара да остава някак встрани и което според мен, поражда някаква меланхолия у нея. Бунтува се срещу комерса на нашето време и това е може би нещото, заради което аз лично най-много я харесвам. Просто тя е толкова далеч от суетата на света ни (а нея я има в изобилие), че понякога чак изглежда като ежедневието да е болезнено за нея.
Не знам, това са си мои разсъждения, може да нямат нищо общо с действителността, аз така я усещам, като я слушам/чета.
Колкото до книжката и рисунките - мой колега като я видя каза - бррр, аз това на децата няма да го дам, защото изглеждат страшни. Децата ми обаче всъщност много ги харесаха и точно онази, на която колегата ми се потресе, дъщеря ми я нарече "много красива". Та децата може би имат по-различни възприятия от нас, не знам.

Добре че вкратце го написах Smile

# 117
И във връзка с предишните сезони искам да питам дали някой може да ми разкаже с 2-3 изречения как Мазови от непонасящи се в първи сезон(той бая си я унижаваше), се превърнаха във влюбени гълъбчета в четвърти? Не съм гледала 2ри и 3ти и тази рязка промяна ми беше трудна за възприемане в първите епизоди
След като му стана специализантка понесе доста унижения и огорчения, но с времето разбра, че зад неговата маска се крие един добър и много уязвим човек, който просто никой не е успял да научи да обича и се зае да го опитомява. Продължи дълго тяхното сближаване, но завършиха като семейство. Нямаше как всичко да им е наред и се започна с най-гадното - вечни проблеми с най-съкровеното й желание да има дете.

# 118
И понеже yahoo спомена Димо, ще ви споделя тази прекрасна песен https://www.youtube.com/watch?v=DBCepnHG0yE където той участва. Много ми е любима, а Димо както винаги играе с много чувство, прекрасен е. Heart Eyes

# 119
  • Разпиляна във въображението
Такова ми е гълъбчо

Общи условия

Активация на акаунт