Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 129
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Аз вече бях прогнозирал авантюра с шефа на урологичното отделение, който така и не видяхме. Бях предложил дори Любомир Ковачев за тази роля. Само че сега залагаме за директор. Не пречи и двама да се борят вече за нея.
Да симпатяга е и говори френски, този пък от Франция да го докарат Joy

Той като нов директор ще се опитва да им налага френските стандарти. Joy Преди Банков беше с немските.

# 241
Ох, въх, този Любомир Ковачев го потърсих в гугъл, на пръв поглед оооккееей, бива. После си пуснах някакво интервю...и това гласчееее Cold Sweat Освен ако не е много надарен актьор и може да изкара някой по-секси глас, няма да го понеса, то на Зорница й е по-груб гласа, егати.
Отивам да си пусна Калин Врачански, ако и той почне да ми мяука, отивам да спя на килимчетобпред вратата на Вергов, докато не склони да се върне Grin

Едит: Гласът на Калин - checked. Одобрявам!
Иначе ми е малко бозав, Вергов също е рус, ама не в такъв бозав. Но мога да го преглътна.
Бе няма ли някой алфа мъжкар, както ги нарича Амбър, ама да е чернокос и черноок. Grin

# 242
Асен Блатечки, ама той не ми се вписва особено като лекар, но може да го изиграе гадняр.

# 243
Асен Блатечки никак не си го представям като лекар, пък като директор да не говорим. Свикнала съм да го гледам в ролята на лошо момче.

# 244
И на мен ми е малко непривично да си го представя лекар, иначе го харесвам.

# 245
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От епизод 18,направо минах на последния.Ако имам повече свободно време,може да изгледам и пропусналите.
Бях ей така  Shocked,когато разбрах от разговора на Петър и Стилиянова,че Виолета е умряла.Е,как без нея?Тя е култов образ,незаменим.

# 246
Дона, кое беше твоето предположение?
Аз се колебая между шеф-гадняр и шеф-за-нашето-момиче Grinning
И се чудя дали ще повторят историята с втори шеф и втора любов. Ако да, бих заложила на Калин Врачански. Не знам дали би ставал за шеф гадняр. Но понеже най-много ми напомня за Вергов, ще заложа на него Nerd

Христо Мутафчиев беше
Еххх, човек ви оставя за 2 часа и сте написали пак нов сценарий! Joy
Допадна ми идеята новият директор да е бившият на Зорница и двамата с Банков да се борят за нея

# 247
  • 221B Baker Street
Такааа, аз залагам да се появи старата любов на докторката(в ролята-Христо Шопов), прясно разведен и жаден за нея. Тъкмо тя си припомня колко го е обичала и - бааам! Вергов се връща. Може и на сватбата им директно да се появи, след като са подписали, естествено. И за капак уролижката да не е махнала детето! Достатъчна драма ли е или вече клони към сапунка?! Другият ми вариант е пак да не е махнала детето, обаче Вергов да се върне с жена си и с докторката да се гледат само като гладни котки... Тука драмата ще е по-голяма...

Ааа, и да питам, утре случайно в Събуди се няма ли да има директно включване от снимачната площадка, някой знае ли?

# 248
Ахахаха, Айрин, разсмя ме. Бившата любов ми идва ту мач. Седем години я разигравал, сега пак ли? И на сапунка, и на боза ми заприличва Grinning
Ако случайно в началните епизоди се окаже, че бебокът не е махнат, това за мен ще е 100% доказателство, че татко му ше се върне.

И аз се чудех за първия снимачен ден, може пък да ни зарадват с някоя снимчица поне.

# 249
  • 221B Baker Street
Начиии, на мене нищо от Христо Шопов не мой ми дойде туу мач...Stuck Out Tongue Winking Eye Аз да си го гледкам от екрана, пък той да си разиграва хубавата докторка както си ще... И за Вергов важи същото... Алоууу, сцИнариститИ, чИтетИ ли, чИтетИ лиии???!!!

# 250
Ма той нали Христо Шопов не е наистина бившия й? Smile Да го вкарват, ако искат, пък да са си нови и мили с докторката. Въпреки че (предварително се извинявам за това, което ще кажа) на мен ми е малко старичък за нашето момиче Scream

# 251
  • 221B Baker Street
Стар, млад, само той ми импонира като присъствие и харизма на Вергов. Любо Ковачев хич не ми е "мъж", Калин Врачански ми е прекалено добричък, а Асен Блатечки ми е прекалено "лошо момче". И, то, не останали актьори. Макар, че, както казах преди, Мартин Гяуров ще изглежда добре до нея, тъмнички са и двамата...

# 252
Не знам с кой ще я сватосват, но искам да я видя по-щастлива и усмихната този сезон....и като тъжна е прекрасна, но усмивката още повече и отива, като последна щриха към красотата на Диана. Heart

# 253
Майче, и аз така, пък ако ще Пенев да я разсмива Joy

Сега седя и се чудя, тия хора като учат текстовете, после репетират ли предварително с когото ще е съответния диалпг или направо ги мятат на снимки? Щото ми се струва много трудно да учиш някакъв текст е така, извън конекста, само твойте си думи...

# 254
Ма той нали Христо Шопов не е наистина бившия й? Smile Да го вкарват, ако искат, пък да са си нови и мили с докторката. Въпреки че (предварително се извинявам за това, което ще кажа) на мен ми е малко старичък за нашето момиче Scream
Хахахахха, най-после някой да е старичък за Зорница Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт