Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 364
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Аууууу, доктор Тасев да не би да има нужда от лекарска помощ Joy

P.S. как качвате снимка от телефона в скрит текст? Нещо не можах да разбера

# 706
Аууууу, доктор Тасев да не би да има нужда от лекарска помощ Joy

P.S. как качвате снимка от телефона в скрит текст? Нещо не можах да разбера

Аз си го слагам от компютъра, веднага след като я кача. От телефона и аз не мога.

# 707
Дона, ръчно. Пишеш в началото на текста, който искаш да скриеш или съответно снимката [ spoiler] и в края [/ spoiler] (без спейса след наклонената черта) и си готова. Пипкаво е, но върши работа.

# 708
Дона, ръчно. Пишеш в началото на текста, който искаш да скриеш или съответно снимката [ spoiler] и в края [/ spoiler] (без спейса след наклонената черта) и си готова. Пипкаво е, но върши работа.

И аз съм го правила това, обаче последния път нещо не ми се получи. Grin

# 709
Благодаря! Ще се пробвам със следващия възможен скрийншот на инстаграма на Наум или Диана JoyJoy

# 710
Яница, вероятно някъде някой спейс ти е останал.
Я кажете как си го представяте Захариев като директор?

# 711
Диана отново ни се усмихва от болницата. Blush Heart

# 712
Наум и Диана имам чувството, че са ги хванали не само да снимат сцените, ами и да пускат снимки, та да не сме съвсем капо Grinning

# 713
Еми то очевидно като няма друг медицински персонал в тази болница в момента Joy
Само не ми харесва, че пускат снимки единствено на себе си Wink

# 714
Еми то очевидно като няма друг медицински персонал в тази болница в момента Joy
Само не ми харесва, че пускат снимки единствено на себе си Wink

Има нещо такова Smiley
Д-р Огнянова и д-р Тасев няма ли да се засекат по етажите, за една обща снимка Joy
Диана си е хубава на всичките, но на третата снимка най-добре й се вижда лицето, та затова казах, че от трите снимки тази ми най-харесва.

# 715
  • Разпиляна във въображението
Имам чувството, че тези официални снимки не са от сега, а по-стари. На новите снимки, които Дияна пуска, ми е по-слаба.

# 716
Сутринта я мернах по някое сутрешно предаване -  коментираха фотосесията с кучето и то беше там с дресьора си, беше супер мило и гальовно. Диана ми се видя съвсем нормална, както си изглежда в сериала, не знам защо на снимките е с такова изпито лице, чак плашещо на моменти.

# 717
Не е стара, защото косата й е по-дълга, а и на снимката с терариума си изглежда нормално. Според мен на онези снимки от светлината и ракурса на снимане изглежда такава изпита.

# 718
Ето го клипчето от тази сутрин в предаването "Събуди се". Според мен си е същата.

https://nova.bg/news/view/2018/01/14/204019/%D1%84%D0%BE%D1%82%D … 0%BD%D0%B8%D0%B5/

# 719
Ето го клипчето от тази сутрин в предаването "Събуди се". Според мен си е същата.

https://nova.bg/news/view/2018/01/14/204019/%D1%84%D0%BE%D1%82%D … 0%BD%D0%B8%D0%B5/
Аз също не виждам разлика, същата си е като преди Simple Smile Така без грим, вързана, си изглежда направо малка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт