Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Участието на Христо Шопов вероятно е било свързано с промотиране Дървото на живота, който започва довечера.
За Hаум вече знаехме, че продължава в Откраднат живот, но за други може и да е новина.
Последните дни си мисля, че ако с вкарването на нови герои задържат рейтинга, това би им осигурило поне още един сезон. И, евентуално, дали не пазят като коз Вергов за тогава. Това би задържало и Диана. В противен случай, ако приключат отношенията им в този, образите им ще се изчерпят и повече няма да могат да разчитат на тях. Ако рейтинга започне да пада, тогава може и да направят рязък завой и да продължат тая история още сега. Разбира се, зависи и от това дали той самият не е решил, че е приключил твърдо с този проект.

# 436
sea.sea, благодаря ти Hug

Дона, и аз го забелязах това, но не съм сигурна, че не е просто мързел да си смени заглавната картинка Grin

# 437
Искам Вергов или Христо Шопов в пети сезон! И това не е молба!!!

Аз достатъчно ясна и по темата ли бях?! Grinning
Ох,Айрин падам с теб Grinning,това си е направо заплаха ,е сега ако не са те взели под внимание!
Мисля,че не само Вергов,ами и Шопов-старши няма да вкарат.Дано е някой подобие на двамата,че май рязко ще завием всички към "Дървото на живота" и "Революция Z"Simple Smile

Мисля,че на Огнянова ще ѝ отпуснат поне 5-6 серии страдание по Банков,и ако я завихрят в  някоя история ще е след това.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 11:50 от *Амбър*

# 438
Сега сигурно ще ви шокирам, но се надявам на Зорница да ѝ отпуснат доста повече от 5-6 епизода, преди да я забъркат с някого. Искам да я гледам самостоятелно и да ни я разгърнат като персонаж - като човек, като специалист, като колега. Ай стига е била само "сладураната, която шефът харесва".

# 439
Дона, и аз го забелязах това, но не съм сигурна, че не е просто мързел да си смени заглавната картинка Grin
Hе само мързел, ами и такива страсти ще се завихрят Laughing При толкова слухове, няма начин да не се приеме за знак, че е бил дотук.

# 440
Злати, според мен ако запазят Вергов за 6ти сезон, ще сбъркат, ама много. Незнам кой трябва да извадят, за да задържат същия интерес, какъвто беше в 4ти сезон. Освен това, ако изведнъж решат да го върнат в 5 сезон, може и да не им се полчуи, защото най-малкото човекът сигурно вече има професионални ангажименти за следвщаите 3-4 месеца. Ако имат акъл в главата, още преди края на 4ти сезон е трябвало да се усетят, че Вергов им е нужен и да са го уговорили поне за няколко серии.
Мисля си също, че ще сбъркат и ако създадат нова история около Огнянова толкова скоро, според мен засега е по-добре да е сама.

Хахаха, Fairy, сега видях какво си писала, четеш ми мислите!

# 441
  • София
Не че нещо, ама не мисля, че клипчето в профила му означава нещо.  Laughing

# 442
Не че нещо, ама не мисля, че клипчето в профила му означава нещо.  Laughing

Може и да не значи, може просто да си го харесва (нали обича мотори), но като не ни пускат друго, се хващаме за това Grinning

# 443
Дона, честно да ти кажа, аз пък имам леки подозрения, че след цялата истерия около завръщането му, в един момент завръщането може да се получи...разочароващо. Трябва да са много внимателни какво правят, как го правят и т.н. Много време има до началото, ние минахме през всякакви очаквания и варианти и накрая, докато дойдат епизодите напролет, ще прегорим Simple Smile.

# 444
Имаш право, то от пренавиване така се получава Grinning Grinning  От една страна си мисля, че много хроа ще са щастливи, просто Вергов да се появи в сериала, от друга страна, знаем сценаристите какви щуротии могат да направят и да ни накарат да го разлюбим. Само виж какво се случва - втора тема се говори основно за Банков/Вергов и Огнянова/Диана - от време на време зачепкваме другите и после веднага се връщаме на тези двамата.
Аз се надявам с началото на другите сериали малко да спадне истерията по този (видях, че някои ще сте разписали и в темата за Скъпи наследници), макар че ми е приятно да ги нищим и любимците ни тук.

# 445
  • Разпиляна във въображението
Изобщо не желая да се връща Вергов. Вие, които гледате сериите по хиляда пъти и им знаете всяка реплика, може и да виждате голямата им любов, но за мен бе връзка изпълнена с лъжа, непоследователност, завършила с прибързан аборт, а накрая с всепрочаващо обяснение в любов.  И да, знам - Любовта прощава и т.н., но все пак не ми хареса връзката им. Дори не виждам как смятате, че ще може да продължи. Той отиде при съпругата си, с която са изгубили дете, и е имал щастлив живот. Ще я остави и ще се прибере при жената, която абортира детето му, и с която са имали 4 месеца щастлив живот, а преди това я е лъгал. Абе не знам, не разбирам любовта на Банков.

# 446
Аз лично нямам нищо против да обсъдим и другите и какво, според вас, ги чака. Със сигурност и за тях са приготвили букет от емоции, предимно негативни Satisfied И накрая, като вземат да ни изненадат - всички щастливи мирно и кротко си гледат работата и семействата, само Жекова страда Satisfied

Мириел, ти си нашата отрезвяваща съвест Simple Smile. Понякога и аз съм си мислила неща в тази насока. В смисъл, че имаше огромна страст и привличане, но когато ни показваха отношенията им в ежедневието, не беше чак толкова розово. Но въпреки всичко вярвам в любовта им и ми се искаше да се върне, за да оправи нещата и най-после да я направи щастлива.

# 447
Сега сигурно ще ви шокирам, но се надявам на Зорница да ѝ отпуснат доста повече от 5-6 епизода, преди да я забъркат с някого. Искам да я гледам самостоятелно и да ни я разгърнат като персонаж - като човек, като специалист, като колега. Ай стига е била само "сладураната, която шефът харесва".

Под "история" нямам предвид задължително любовна.Във всякакви истории мога да я забъркат професионални с колеги,с пациенти и т.н.Искам да видя дали ще има страдание още по Банков,как е,съвзела ли се е след тази злощастна любов,как ще предаде някакви такива чувства,това ще ми е интересно.

# 448
  • Разпиляна във въображението
Fairy, за мен любовта им няма история. Затова я причислявам към страст, в която забравяш принципите си и желанията си. Тя се увлече много. Имах чувството, че му ходи по задника. Той пък винаги имаше скрити мисли за съпругата и детето си. Коментирахме, че не ги видяхме наистина влюбени - да се докосват, целуват и т.н. в ежедневието.

# 449
  • тук, на мястото си
Предварително се извинявам за спама, но да ви питам има ли тема за "Дървото на живота". Уж се поогледах, но не видях.

Общи условия

Активация на акаунт