Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Ема добре де, по логиката на yahoo, ние като почнем да гадаем, те вече са заснели сериите и не могат да ни окрадат.
Нашите сценаристи стават като Джордж Мартин и Игра на тронове, той като феновете се сетят за някоя идея, веднага я променя, та да ги изненада. Игра на нерви си играят Grinning

Искам да вметна само, че понеже пиша предимно от телефона и той умно ми предлага думи, основано на най-често писаните от мен, само като почна да пиша З и той вече е написал Зорница Joy

# 421
На “Б” и “В” какво ти предлага JoyJoy

# 422
Дона, това е риторичен въпрос, нали? Grin
Във всеки случай като напиша Сц и то ми изкарва сценаристите, даже го членува Joy

# 423
аххаххахаххаххахахха, еееее, не мога!
С това последното ме уби!
(ъхъ, риторичен си беше хахаххахха)

# 424
В момента се движим със средна скорост 8 страници на ден при положение, че няма серии, няма и новини. Предлагам по възможност повече да се придържаме към темата защото има реална опасност да откажем и последните които се опитват да следят какво е написано. Ще откажем и сценаристите да четат толкова много оффтопик постинги сега когато са най-заети и може да не видят къде точно сте писали че искате Вергов обратно Sunglasses

# 425
  • Кърджали
 Че ние сме си що-годе по темата... Помагаме им с идеи.
Лично аз поемам ангажимент на всяка страница да пускам пост "Искаме Вергов обратно". Ако трябва с червени букви и голям шрифт за привличане на вниманието на сценаристите.

# 426
Искам Вергов в 5 сезон!Искам Вергов в5 сезон!Искам Вергов в 5 сезон !
По темата ли съм? !Вижда ли се достатъчно..защото мога и още Grinning

# 427
  • 221B Baker Street
Искам Вергов или Христо Шопов в пети сезон! И това не е молба!!!

Аз достатъчно ясна и по темата ли бях?! Grinning

# 428
Добро утро и върнете Вергов, уважаеми сценаристи/продуценти! Все повече усещам, че имаме нужда от някоя снимка или репортаж от снимачната площадка, защото вече се чудим какво да нищим. Макар че аз самата не вярвах, че ще навъртим толкова страници докато няма сериам.

# 429
  • София
Шопови баща и син сега по Нова.  Heart Eyes

# 430
Ейй, разкажи после за тия, дето сме на работа какво са си говорили.

# 431
  • София
 Детето много викаше, но ще кажа, каквото разбрах.  Laughing

Интервюто беше на запис, казаха че това им е първото общо такова и вероятно последното. Говореха за " Дървото на живота". Христо каза, че това е един от любимите му проекти и много се радва, че пак ще го излъчват. Говореха за женското внимание, което получават. За Наум каза, че бил много мързеливо дете и много лъжел като малък.  Laughing И след 8 клас се пооправил. Много са щастливи с жена му, че ще става лекар. До колкото разбрах специалността не е ясна още, не е на 100 % сигурно дали ще е хирургия даже. Споменаха, че са започнали и снимките на " Откраднат живот". Друго не се сещам.  Simple Smile

# 432
Как да се включа в протестите за връщане на Вергов?

# 433
  • тук, на мястото си
Със скандиране - "Искаме Вергов"!  Grinning

# 434
Като стана дума за Вергов (щото не сме го споменавали скоро), знам, че се хващам за сламка, но сега му отворих официалния фейсбук профил и там като заглавно още седи рекламното му клипче за сериала (с мотора). Все си мисля, че ако се махаше окончателно, щеше да го свали Thinking

А Шопови, разбирам, че нищичко не са казали Sad еххххх

Общи условия

Активация на акаунт