Аз казах, че мъжете не умеят да обичат и Ронин ме попита как така съм имала взаимоотношения с мъже, които не са ме обичали…
Ето какво мога да обясня аз по въпроса за обичането и ми се иска да изложите вашите теории тук.
Мъжа обича фантазии - той не ме обича мен, обича някаква фантазия, която той си има за мен. Например ако аз съм с къса коса, той ще се сети за Шарън Стоун и ще си представи че аз съм Шарън Стоун и ще изживее любовна история с нея, а не с мен самата.
Ако аз съм славянка, а той е Американец, той ще си изживее фантазията, че е във филм на Агент 007 и аз съм момичето на Бонд от Руски произход със различен акцент и той е Агент 007.
Безброй са ролите в които са ме слагали без дори аз да се натискам да ги играя. Ето ви списъка и ако намерите прилика в тези мацки кажете тук: Скарлет Джохансен, Камерън Диаз, Катрин Зита Джонс, Шарън Стоун, Момиче на Бонд, , Тинкърбел, Вещица, Шведка, Рускиня, Робиня, Германка, Полякиня, Амазонка, Маргарет Тачер, моделка, Милф, шугър бейби, шугър мама, бос беийб, Майка му, Китайка …. И тн и тн и тн.
Мъжете са си куку. Това е.