Как обичат мъжете?

• 55 163
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 30
Значи да обобщя - жената само седи и си гледа в една точка и мъжа я заобичва до полуда. Да бе да…

Искам само да ти кажа, че най-влюбени са били тези на които съм има разказвала най- сериозно мозъчната игра.

Малко е така. Няма да дойде у вас да те търси. Но дакато пазаруваш или си сменяш гумата на пътя.
Да удря го гръм .
Няма как да удря всеки мъж,, който те види Wink Но 1-2 3 ще ги отнесе само като те видят.
Става на подсъзнателно ниво. Според мен.
Това ти да си играеш играта не е изключено. Но играта става интересна ако не играеш а и ти са All in.
А като това се сучва рядко в живота, по-добре без игри.
Скачаш в Ниагарския водопад и каквото сабя покаже.
Каквото и да стане ще го помниш цял живот.

Мадона,
Как ще му даваш или забраняваш да се влюби.

Нещо се объркахме.
Само след масаж ли се влюбваш ?
Няма връзка.
Какво правиш или не правиш.
Нямаш никакъв контрол.

Ако има условие не е любов.
Ако ти е добре с един мъж. Това е екстра. Там прави ти масаж. Правите смешните упражнения. Има лукс. Скъпи неща. Но това не е любов.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:26 от RoninBG

# 31
Какво означава на заслужаваш любов?

Означава, че ти точно такава, каквато си, без да се правиш на друг, без да влизаш в роли и да играеш игрички, без да лъжеш и прикриваш черти от себе си, без да си правиш естетични подобрения си достойна и има не един мъж, който ще се влюби в теб до полуда. И от там нататък всеки път щом види снимка на Шарън Стоун ще му напомня за теб, а не ти на нея Wink
Любовта е най-магичното и най-непредвидимото нещо на света.

# 32
Ох, VickyTaylor, аз точно това твърдя - няма как да си жената за всички, обаче за един ще си женаТА... което означава да си единствената за него... което значи, че по някакъв начин те идеализира... което е в главата... където започват фантазиите. Точно това, за което пише Примадона.

Аз просто защитавам тезата, че не е лошо толкова да се идеализира и всъщност може да е в твоя полза; вече да те вкара в готова роля и да види дали ще ти пасне е дъно, да.

Значи да обобщя - жената само седи и си гледа в една точка и мъжа я заобичва до полуда. Да бе да…
И аз не го вярвам.

Ама то вече зависи и кой какво разбира под любов, как иска да бъде обичан. Дайте оттук да почнем. Щото примерно може някой много да ме обича и да се грижи за мен, а зад гърба ми да върти любовница. Мен няма да ме устрои - за друга може да няма противоречие.

𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, малко фаталистично съм го написала, права си. По-скоро да си жената, която ще се откроява след още 100, които също са привлекателни. Нещо такова. Малко ми се спи, така че поемам вината, ако пиша неясно.

Ако те обича !!! той не само други жени не вижда. Той нищо друго не вижда освен теб.
Ахахахахаха
Освен да бъдеш добра версия на себе си нямам какво друго да се направи.

# 33
Аз винаги така развивам чувства - от пръв поглед. Жегва ме нещо без да знам нищичко за този човек. В известна степен съм подвластна на интуицията си, въображението си, фантазиите си. Въпросният просто по някакъв начин откликва на тях. +1 за подсъзнателното ниво.

Но донякъде мъжът има контрол над качествата, които ще видя аз в него. Ако той е намусена батка с татуировка на ЦСКА, най-вероятно няма да седя да си мечтая за дълбоката му душа. Аналогично с жените.

Т. е. това, което с толкова зор казвам (простете 🤧), е че, да, съществуват архетипи за всички ни, като тези от поста на Примадона, и в това няма нищо лошо; ние също можем да изберем кои образи да представим; най-добре за нас и любовния ни живот обаче да не бъдем нещо, което не откликва на нашата вътрешна същност.

Но все пак - да, трябва да има за какво да се хвана, за да заобичам някого. Поне аз. Не в смисъл на какво ще направи той за мен, а какво ще видя аз в него.

RoninBG, би трябвало, да. Обаче тук нали редовната форумна теза е, че всички мъже се заглеждат и чак толкова специална "фуста" за един мъж няма? Айде сега, как обичат мъжете верно? 🙃 (Не казвам, че ти си ги писал тия неща)

PS. Хора, недейте ми цитирайте дългите излияния, че темата става на чаршаф. 😀

# 34
Разминаването и болката идва когато любовта СВЪРШИ. Хората не разбират защо спират да ги виждат като всепривличаща светлина, въпреки, че са си все те. И тогава започва драмата и търсенето на недостатъци. Sad

# 35
Скрит текст:
Ми в интерес на истината точно така е.
Мен са ме обичали без въобще да заслужавам.
Аз съм обичала без другия да "заслужава".
И да се пънеш,и да не се, то или става,или не става. Няма нужда да играеш роли и да изпълняваш нечии фантазии. Или те обичат, или не. За съжаление (или не) не всичко може да се контролира.
А темата за приятелката, която давала всичко, а мъжът предпочитал колежката "мяу-мяу" адски тъпо и несправедливо,но и това е част от живота и от любовта. Това,че нещо даваш не означава,че ще ти се върне или че ти гарантира любов (а и уважение понякога също, даже наопаки). Но правилният човек ще си я обича нея и няма да има очи за друга.

Под "правилния човек" много от вас явно разбират "кон с капаци". Wink

За пореден път се набива в очи, че голям брой съфорумки под любов разбират някакво вземане-даване.
Алъш-вериш по-точно, иначе ясно е, че при такива притежателни отношения няма как да бъде разбрана гледната точка на тези, които предпочитат "да бъдат" вместо "да имат".
Все пак да вметна, че да даваш или да получаваш любов е нещо съвсем различно от това да бъдеш влюбен. Когато СИ (глагола "съм") влюбен, изобщо не ти минава през главата да правиш сметка какво даваш и какво получаваш.
Не съм от съдниците, които определят кое е по-доброто или по-лошото, така или иначе морала е изцяло синтетично съждение, нищо естествено няма в нито един тип морал.
Просто твърдя, че е различно. Струва си да се опита.

# 36
Бля-бля.
Тук адресирам често срещан синдром и при двата пола - "Но аз дадох всичко, а Х не ме обикна. Х обикна У, въпреки че аз съм 100 пъти по-добра от него/нея и дадох Z,X,Q". Под даване не говорим и за материални неща иначе.

Но обичта е да даваш обикновено, да. Енергията си най-малкото. Мисля,на всеки се е случвало да бъде обичан, без той да обича в ответ,и обратното. И наистина не е нужно да правиш нищо друго, освен да си себе си (по възможност добра версия на себе си,но и това не е гарант 😃 историята познава всякакви случаи).
И всъщност това е много освобождаващо, много по-добре, отколкото да се налага нещо да правиш, струваш, кроиш, за да "накараш" някой да те обича (това как звучи само!)

# 37
Да, дайте наистина първо да си говорим какво за нас е проява на любов, как да разберем, че сме обичани, нещо такова. Защото например в темата се спомена ежедневната грижа, за което съм съгласна и е супер важна в една връзка; обаче ако я има тази грижа, а зад гърба ми ходи по други жени, изобщо няма да се почувствам обичана. И няма да повярвам, че този мъж е влюбен в мен.

Че и за разликата между влюбеност и обичане може да се говори. Чакам авторката на темата да разясни и да сподели тя какво мисли . Simple Smile

# 38
  • Столичанин ама не в повече :D
изобщо, ама изобщо не мога да приема тезата ти

мъжете обичат рационално, а жените - емоционално
ако някой мъж се метне на емоционално обичане, то обикновено той е тотал щета
от друга страна ние, жените, като цяло искаме да сме обичани емоционално, а не рационално
рационалното обичане е докато вършиш работата, за която са те избрали - после си аут
емоционалното обикновено е някакво вкопчване и запълване на най-разни дефицити и опити за заличване на травми чрез нанасяне/получаване на други травми

и отново стигаме до онова с различните планети - мъже от..., жените от...
Ако това беше вярно защо тогава 90% от разделите са инициирани от жените? Защото всъщност е точно обратното мъжете обичат емоционално, а жените обичат това, което мъжете правят за тях, и когато спрат да го правят и се разделят с тях. Но то е показателно още от очакванията на първата среща мъжа да плати сметката, защото така показвал заинтересованост щедрост и т.н. с други думи какво е готов да даде на жената. После се мине през това има ли собствено жилище добра работа и т.н. и т.н. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:17 от jerami

# 39
Кои мъже как обичат?Всички ли?Нашите ли?По принцип ли?
Моят мъж в живота ме обича така,както аз обичам него.Дава колкото може и получава,колкото мога да му дам.Просто ни е,без усложнения,без драми,каквото ни дойде до главата-посрещаме го заедно и заедно даваме,без очаквания,без сметки дивиденти....
Баща ми ме обича мега!Убедена съм в това,ще направи всичко за мен,даже и невъзможното!Няма такава обич на земята,не съм виждала такива отношения и няма да видя!Сигурна съм!Моят баща е специален❤️
Как обичат Всички други мъже-няма как да знам и обобщя. Всеки,колкото му стига душата да даде.

# 40
Айде почна се с простотията - жените искали от мъжете материално и това е. Пък те горките мъже обичали от сърце/xyz!
Разбери го jerami жените искат СИГУРНОСТ! Накарай ги да я усетят в теб пък бъди без стотинка. Но като мъжа е мек и неубедителен в излъчването си се налага да се доказва с пари, с работа, с това че може да осигури поне материална сигурност.

Бях на 19 като срещнах моето момче - без стотика в джоба. Профуквахме стипендията и парите от техните за дни, но знаех че е канара на която можех да се опра. Знаех, че ще направи всичко което е възможно да сме добре, да сме на топло, да сме спокойни, да сме обгрижени, да сме щастливи. И знаех, че е моето момче! И така 30 години.

СИГУРНОСТ - това искат жените! Не парите, колите и апартаментите.     

# 41
  • Somewhere beyond the moon and stars
Не мога да кажа как обичат мъжете (макар че тезата за рационалната любов ми се вижда най-близка до истината). Също съм чувала, че мъжете обичат чрез грижата и обичат тези, за които най-много се грижат.

Но, това към Персона.
Всеки е заменяем (на теория), но никой не е.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 00:07 от ~Emerald~

# 42
Аз винаги така развивам чувства - от пръв поглед. Жегва ме нещо без да знам нищичко за този човек. В известна степен съм подвластна на интуицията си, въображението си, фантазиите си. Въпросният просто по някакъв начин откликва на тях. +1 за подсъзнателното ниво.

Но донякъде мъжът има контрол над качествата, които ще видя аз в него. Ако той е намусена батка с татуировка на ЦСКА, най-вероятно няма да седя да си мечтая за дълбоката му душа. Аналогично с жените.

Т. е. това, което с толкова зор казвам (простете 🤧), е че, да, съществуват архетипи за всички ни, като тези от поста на Примадона, и в това няма нищо лошо; ние също можем да изберем кои образи да представим; най-добре за нас и любовния ни живот обаче да не бъдем нещо, което не откликва на нашата вътрешна същност.

Но все пак - да, трябва да има за какво да се хвана, за да заобичам някого. Поне аз. Не в смисъл на какво ще направи той за мен, а какво ще видя аз в него.

RoninBG, би трябвало, да. Обаче тук нали редовната форумна теза е, че всички мъже се заглеждат и чак толкова специална "фуста" за един мъж няма? Айде сега, как обичат мъжете верно? 🙃 (Не казвам, че ти си ги писал тия неща)

PS. Хора, недейте ми цитирайте дългите излияния, че темата става на чаршаф. 😀

Този с ЦСКА то и той е блян за някоя мацка. Явно не си ти но има.
Трудно е да се повярва  нооо има.
Шарен е света.
Това което тебе те отблъсква в този типаж за друга жена ще е задължително качество.

Не бъркай харесването с любовта.
Аз като нормален мъж се заглеждам след някоя атрактивна жена.
И какво ? Отбелязвам и продължавам.
Има много красиви жени. Това е факт. 
Сигурно ще се изненадаш аз какво намирам за красива жена.
Това е друга тема.
Ако съм  влюбен не се заглеждам. Просто релето залепва и нищо не виждам.

Ще ти кажа нещо, което за мене беше много важно.
Ако някой не те харесва !! той не е твоя човек.
Не е голямата ти любов.
Даже не е и малката ти любов.

# 43
Аз съм убедена, че един мъж ме обича, когато се интересува от моята личност искрено; иска да ми влезне под кожата; помни всякакви неща за мен, дори шеги, които съм направила преди две седмици; иска да прочете някоя книга, защото аз съм я чела и ми е направила впечатление; не ме ласкае, а ми прави комплименти на база това, което наистина съм; иска да си говорим много, да прекарваме време заедно; уважава мнението ми, иска да чуе какво мисля за това-онова; притеснява се да не ме загуби; не иска да ме нарани, внимава с чувствата ми; иска да ми даде съвет, но не за да ми начуква канчето, а защото иска да ми помогне и да се чувствам добре. Такива неща.

Може би, защото това влиза в моето определение за любов, аз така се чувствам обичана, на такива откликвам. Съгласна съм с дамите, че грижата и да искаш жената да е щастлива и спокойна също е изява на любов. Но във форума прочетох достатъчно теми за мъже, които се раздават се за жените си по този или друг начин, а въртят паралелна връзка и замазват очите на благоверната. Мерси много от такава любов.

PS. Пиша толкова по темата, защото ми е интересна и ми е дошла музата; допадат ми (почти) всички мнения в темата, давайте да пишем повече гледни точки! Казвам го, за да не реши някой, че споря в момента. Simple Smile То на такава тема няма прав, няма крив.

PS2. ~Emerald~, изцяло съм съгласна.

# 44
  • Столичанин ама не в повече :D
Айде почна се с простотията - жените искали от мъжете материално и това е. Пък те горките мъже обичали от сърце/xyz!
Разбери го jerami жените искат СИГУРНОСТ! Накарай ги да я усетят в теб пък бъди без стотинка. Но като мъжа е мек и неубедителен в излъчването си се налага да се доказва с пари, с работа, с това че може да осигури поне материална сигурност.

Бях на 19 като срещнах моето момче - без стотика в джоба. Профуквахме стипендията и парите от техните за дни, но знаех че е канара на която можех да се опра. Знаех, че ще направи всичко което е възможно да сме добре, да сме на топло, да сме спокойни, да сме обгрижени, да сме щастливи. И знаех, че е моето момче! И така 30 години.

СИГУРНОСТ - това искат жените! Не парите, колите и апартаментите.    
Ами ти просто доказваш това което твърдя, защото си виждала потенциала в него, което реално е същото, докато мъжете когато се влюбим в някоя жена не ни дреме, че примерно е сервитьорка, а не мениджър, и че никога няма да стане такава. Simple Smile
Аз съм убедена, че един мъж ме обича, когато се интересува от моята личност искрено; иска да ми влезне под кожата; помни всякакви неща за мен, дори шеги, които съм направила преди две седмици; иска да прочете някоя книга, защото аз съм я чела и ми е направила впечатление; не ме ласкае, а ми прави комплименти на база това, което наистина съм; иска да си говорим много, да прекарваме време заедно; уважава мнението ми, иска да чуе какво мисля за това-онова; притеснява се да не ме загуби; не иска да ме нарани, внимава с чувствата ми; иска да ми даде съвет, но не за да ми начуква канчето, а защото иска да ми помогне и да се чувствам добре. Такива неща.

Може би, защото това влиза в моето определение за любов, аз така се чувствам обичана, на такива откликвам. Съгласна съм с дамите, че грижата и да искаш жената да е щастлива и спокойна също е изява на любов. Но във форума прочетох достатъчно теми за мъже, които се раздават се за жените си по този или друг начин, а въртят паралелна връзка и замазват очите на благоверната. Мерси много от такава любов.

PS. Пиша толкова по темата, защото ми е интересна и ми е дошла музата; допадат ми (почти) всички мнения в темата, давайте да пишем повече гледни точки! Казвам го, за да не реши някой, че споря в момента. Simple Smile То на такава тема няма прав, няма крив.

PS2. ~Emerald~, изцяло съм съгласна.
Добре де а какво да правим тези, които просто не помним. Sweat Smile

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 23:40 от jerami

Общи условия

Активация на акаунт