Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 212
  • 6
  •   10
Отговори
Здравейте!

Малко ме е срам, но нямам с кого да поговоря по въпроса. На 22 години съм, моята майка си отиде рано и никога не съм имала жена в живота, с която да водя такъв тип разговор. Приятелките ми в момента ме е срам да ги питам, за да не изложа момчето.
До сега съм имала само 1 сексуален партньор, с когото имахме 4 годишна връзка от 16 до 20 годишни, като не мога да кажа, че сме правили изключително задоволителен секс (може и в мен да е проблемът). Преди около година се запознах с едно момче на 24 години, изключително възпитан и добър човек, пасваме си във всички сфери, имаме подобни планове за бъдещето, НО…
Миналата седмица опитахме да правим секс за пръв път, на него му стана, докато се целувахме, но падна, когато се опитахме да правим секс. Това ме изненада, но каза, че е притеснен. Вторият път (вече на сутринта) свърши само от натискане и пак не се стигна до секс. Това нормално ли е според вас и дали е, защото не е бил с жена от много време.
Не съм го питала за бройката му, но знам, че не е девствен. Дали с времето ще се оправи и аз как да подходя към темата, така че да не го засегна, защото наистина го харесвам и мисля, че можем да имаме много хубави и качествени отношения, стига да оправим този проблем. Сега за 1 седмица е извън страната в командировка, но иска, като се прибере, да дойде отново вкъщи. Всякакви съвети ще ми бъдат полезни Simple Smile

# 1
Дай му малко време дее. Simple Smile
Явно много те харесва! Според мен ще ви се нагласят нещата.

# 2
  • София
Първия път винаги стават издънки.

# 3
Първите пъти, особено ако нямате опит е нормално да не се получат особено добре нещата.

# 4
Реално вие дори не сте стигнали до истински секс. Когато стигнете - най-вероятно първите пъти няма да е особено блестящо, ще свършва за 5 мин. и подобни. Това е напълно нормално, особено за по-млади и не чак толкова опитни мъже.
Но и с по-опитните обикновено така се случва като отдавна не са били с жена, превъзбудени са.
Тъй че не го приемай като нещо фатално. Ако го харесваш - дай му шанс, постепенно ще се напаснете. Уау сексът, поне за мен, лично винаги е ставал такъв с времето, когато се поопознаем, отпуснем се, разберем какво харесваме.

# 5
Млад мъж, ново гадже, страх и притеснение... Нормално е да има проблеми в началото и особено при първи акт. Но повтаряйте и потретяйте. На вашата възраст не би трябвало да е проблем. Вторият път ще е по-дълго, третият още повече.

Иначе като цяло бързото свършване е нормално за младежи, но това, че му спада, е по-тревожно.

# 6
Още един глас да му дадеш шанс.

Не е в теб проблемът, това не го мисли.

Общи условия

Активация на акаунт