Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 860
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Няма как Захариев да стане директор. Избора зависи от комисия извън болницата, която винаги е била и ще продължи да се управлява от други интереси. Захариев вече показа, че въпреки подкрепата му за далаверите на Виолета в миналото има съвест и предишния път когато проф. Генадиев искаше от него да го слуша и да фалира АГ отделението намери силна съпротива и отказ от Захариев. Неговия образ е многопластов и се разкрива в различни посоки през различните сезони. Просто през този сезон задълбаха с проблема с ръката му и го накараха да започне да губи почва под краката си във всички направления - и като съпруг и плейбой заради сексуалните си проблеми и като професионалист заради неспособност да оперира. Така подкопан отвсякъде нямаше начин да не се покаже страха и егото му дори по посока на Галя... минава през житейски уроци и само безкрайното търпение на Галя ги запази като семейство и екип.
При аналогична ситуация Вяра не издържа просто защото беше психически по-лабилна и нямаше човек до нея който да я разбере и подкрепи. Захариев имаше и излезе от дупката. Преди пък той беше този който спаси Галя от капана на Виолета след амнезията. Когато има кой да те подкрепя е по-лесно. Борис много лесно се отказа от Вяра и се съмнявам, че някога истински я е обичал, а и с играта си не показваше да има някакви чувства изобщо.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 20:35 от Анонимен

# 406
Не знам за Захариев, аз него като персонаж много не го харесвам. Закостенял, трудно адаптивен, твърде горделив...женкарството даже не го коментирам, може би то вече отмина.

Иначе за научаването, едно от нещата, които аа ми леко нереалистични, е употребата на термини пред пациентите. Извинявам се, ама кой нормален лекар ще каже на човек с камъни в бъбреците, че има уретеролитиаза, пък и пациентът няма да попита какво е това. Да,да!

# 407
Ееее, те пациентите на Свети Кирил не са какви да е - първо им правят изпит по обща медицина и тогава ги вкарват за лечение Joy Аз наскоро точно обсъждах медицинските термини с една приятелка - тук като започнат да говорят неразбираемо, веднага ми губят интереса; незнайно защо, в доктор Хаус също използват много медицинска терминология, обаче ми става интересно Thinking

# 408
В Хаус  някак след  медицинския термин  следва  нещо /сцена/  , което го обяснява , така че да не изгубят зрителите  , които са учили  друго . Мен също не ме затормозяваше , а и тогава  научих доста неща .
Нашите момчета и момичета  явно трудно   научават тези текстове и бързат да си ги кажат и всичко става изкуствено / освен "микулич"-а Joy hahaha /.

# 409
Да, точно така, там се говореше с много термини, но винаги разбирахме в крайна сметка какво се е случило и каква е диагнозата. Даже си спомням как даваха анимация вътре в тялото какво правят клетките и съответните вредители.
А тук, ще ме прощават, ама тая уретеролитиаза я запомних, щото я търсих в гугъл да разбера що за животно е и защо диагнозата на Огнянова се различаваше от диагнозата на Тасев. А то едно и също били Grinning

# 410
Хахаххахаххахаха, това утере.... трябва да го запиша, за да го запомня Joy
Сега се сещам, че в Хаус много често просто казваха “Ще умрете!” и.... си знаеш, независимо от диагнозата хахаха
Мдааа, имат да се учат нашите и по отношение на медицинската част в сериала

# 411
  • тук, на мястото си
Ааааа, нещо не ми харесвате, от снощи това време до сега само някакви си 4 страници. Направо си е за учудване, че мога да ви прочита. Сигурно празнувате затова.

# 412
Алфея, изчерпахме се откъм идеи. Зорница я размятахме между анамнезния Банков, по-малкия му брат, новия директор, новите колеги и други знайни и незнайни мъже Grinning
Може би е ред да захапем Тасев примерно, там също имат поле за изява сценаристченцата.

Това сме го коментирали, но пак ще кажа,че много ме радва Наум как знае да обгрижва феновете си. Прекрасен млад човек е.

# 413
  • тук, на мястото си
То поле за изява на помощник-сценаристите има, още колко народ има незахапан, Stuck Out Tongue Winking Eye
само много трябва да внимаваме  да не вземат всичко  да използват, че тогава ти да видиш. Joy

# 414
Те ако използват всичко...... всички латино американски, индийски, турски сапунки ряпа да ядат!

Абе аз сега се замислих - ако вярно Захариев стане директор и се разбере за евтаназията на Виолета, дали няма да стане як екшън

# 415
Напротив. Мисля си, че следят в някаква степен какво очаква публиката и ако случайно нещо съвпадне и имат възможност да го променят го правят. Целта е да ни изненадат в голяма степен с ключовите моменти на сюжета. Затова и не е добре да опишем  всичко разумно възможно защото ще ги принудим да минат на научна фантастика за да ни впечатлят Grinning

# 416
Абе имаше и неща, с които не ни изненадаха - колко хора само се усетиха, че жената на Банков е жива

# 417
Предположихме, че е в кома чак когато се получи първото обаждане от Германия. Тогава отдавна сценария е бил написан в тази посока и са били заснети значително количество серии напред. Дотогава бяха само предположения, че има нещо гнило около това, че не дават никакви подробности за смъртта на жена му. То и сега вече е късно да променят каквото и да е за първите серии.

# 418
За да не ни крадат идеите ,ще трябва да минем в нелегалност и да си пишем на лични😁

# 419
Аз нямам нищо против да ни откраднат някои идеи - тъкмо сериалът ще тръгне в правилна посока Wink

Общи условия

Активация на акаунт