Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 861
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Ели, много си права, сега се забавляваме, ама после има да плюем по сценаристите и да се ядосваме на хрумванията им.
Иначе той ще има специфична амнезия, само жените си ще е забравил Joy
Иначе извън болницата е трудно да й намерят мъж, защото това означава да снимат често извън болницата, а предполагам, че това са допълнителни разходи. Освен това, този човек ще е във взаимодействие само с нея, което ще доскучае.
Иначе съм съгласна с теб, ще потъгува, ние също ще потъгуваме, ама те всички си имат определен лимит страдание, а на нея в последните епизоди й изсипаха с кофата, така че нейния ще се изчерпа бързо.

# 391
Joy Компанията тук става все по-забавна със сценариите /проекто/.
Даже като започне сериалът , се съмнявам  че ще е толкова интересно , защото ще трябва да го коментираме , а знаем до сега на какво са способни сценаристите  Whistling
Най много ме впечатли  връщането на  Банков с амнезия и борбата на  Огнянова  да си го върне .
За съжаление ще им трябва да измислят нещо съвсем  нелогично , за да може  доктор с амнезия  да работи в този бранш .
По скоро ще  пуснат нашето момиче на друг колега , защото те май извън болницата  нямат много време  newsm78 Тя ще потъгува /около 35-40 епизода/ , ще се дърпа и накрая ще ни зарадва  Laughing .

Вече видяхме такъв случай. Галя беше с амнезия във втория сезон. Така, че явно може всичко и това няма да е проблем за нашите скъпи сценаристи. Grinning

# 392
Ели, Fairy, прави сте, сега ни е забавно, но като почне сезона 100% ще ни се дореве от прекрасните идеи на сценаристите Joy .Предлагам някои от вас да отидат да помагат на сценаристите, вие ще пишете за личния живот на героите, а за тях остават медицинските казуси Sweat Smile .

# 393
Ооо, Майче, подценяваш ни, аз си имам лекар вкъщи, колко му е и медицинските казуси да ги измъдрим Sunglasses Направо да уволняват сценаристите Grin

# 394
Ооооо, като заклет фен на Доктор Хаус мога да помогна и с медицинските казуси Wink
Такива изтрещели диагнози ще измислим, жална им майка!

# 395
Доктор Хаус е един от онези мои любими сериали, които съм гледала от началото до края, от средата, избрани епизоди, избрани сезони, Откраднат живот ряпа да яде Joy

# 396
Доктор Хаус е един от онези мои любими сериали, които съм гледала от началото до края, от средата, избрани епизоди, избрани сезони, Откраднат живот ряпа да яде Joy

Fairy, ти си мой човек Heart Eyes Joy

# 397
....Предлагам някои от вас да отидат да помагат на сценаристите, вие ще пишете за личния живот на героите, а за тях остават медицинските казуси Sweat Smile .
Ама те и с това не се справят , в първите сезони ме умориха с "микулич"-а , добре ,че после се кротнаха  Joy hahaha.

# 398
....Предлагам някои от вас да отидат да помагат на сценаристите, вие ще пишете за личния живот на героите, а за тях остават медицинските казуси Sweat Smile .
Ама те и с това не се справят , в първите сезони ме умориха с "микулич"-а , добре ,че после се кротнаха  Joy hahaha.
Да бе, и аз забелязах - в продължение на 25 епизода позлват едни и същи диагнози! На мен вече лошо ми ставакато чуя за тая холедоха Joy

# 399
Еми, Ели, какво да правиш, по време на операция най-вървежното нещо е микулича Grinning Мен с него ми е по-забавно как веднъж ги броят колко дават, друг път така си карат през просото.
Иначе то в корема няма чак толкова органи, налага се да ги повтарят Grinning

# 400
Еми то в тая болница май само коремни хирурзи, двама гинеколози и един уролог Joy
Как пък веднъж не диагностицираха един лупус значииииии

# 401
По-добре че не намесват и останалите 130 човека от болницата защото поне на мен ще ми трябва да си водя записки за имената, кой с кого е и каква му е текущата трагедия Grinning

# 402
Абсолютно, те и така са ни в повече.
А забелязали ли сте, ме освен операционната сестра, която е единствена в тази болница, има и едно момченце,дето периодично стои там да аспирира и е на всякакви операции - хирургични, гинекологични, урологични... Grinning Явно това е операционния брат Grinning

# 403
Ех, добре, че е сериала та да се образоваме и ние малко в медицината. Grinning Вече знаем за микулич най-вече, холедоха, някои видове херния, анестомозите (тях ги научихме от Романова Grinning) и за още много, ама ако тръгна да изброявам много ще стане. Joy

# 404
Чудно е при толкова сестри, какво правят останалите - бият инжекции и клюкарят?

Аз сега се замислих за нещо - като се обсъждаше новия директор, много от вас споменаха името на Захариев. Честно ви казвам, незнам защо го харесвате. Като изключим няколкото епизода в края на сезона - отношението му към Виолета в последните й дни - през останалото време е едно супер мекушаво същество, което само мрънка и се оплаква. Когато видя, че бившият му специализант (да де, и негова жена) го изпреварва, веднага се превърна в недоволстващо дете. Честно казано, изобщо не виждам у него авторитета, който трябва да има един директор. Да не говорим, че е твърде шавлив - досега това е било основно проблем на жена му, но ако стане директор, ще е проблем на цялата болница. Освен това усещам, че ако той стане директор, по някакви странни начини помощта му в умиранрто на Виолета ще стане публично достояние и вече тотално ще стане мазало Grinning Да не ни закрият болницата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт