Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 869
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Кърджали
Разсмивате ме рано рано. С глас се смях на сценариите ви.
Бройте ме и мен в протеста. Ще зарежа деца и семейство и пеша ще дойда до София. 
Ще взема и аз да си пусна Революция Z, и без това се чудя какво да гледам вечер като си легнат децата. А този сериал не съм го гледала.

# 376
Чакаме отзиви от Fairy. Аз трети път се опитвам да го гледам, но нито една серия не успява да ме задържи докрай. Единствено ми хареса учителката по физическо Grinning

# 377
Ами това е съвсем различен сериал от Откраднат живот. Тийнейджърски, за деветокласници се разказва, аз лично винаги съм обичала да гледам такъв тип сериали и затова ми е приятен. Лек е за гледане, няма нищо общо с нашите драми, няма някакви заплетени неща или такива, дето да ти се приплаче (макар че вчера децата като си върнаха даскала пролях една сълза Grinning ).
Обаче актьорите играят много добре и има страшно забавни моменти, аз през повечето време с глас се смея. Вергов е абсолютен разкош, аз тоя сериал го гледам заради актьорите, не толкова заради сюжета. Но ме зарежда много и с кеф си го пускам.

# 378
Хахаха,голяма веселба с тия сценарии Laughing
Включвам се в протестите и дано Вергов не се окаже по-голямо магаре и от Банков  Mr. Green

# 379
Добро утро,сценаристки  Hug
Хайде няма ли вече изтекло инфо от снимачната площадка,та да намалеят малко мъките ни ?Simple SmileИ да не се налагат крутите мерки с протеста  Mr. Green
Феъри,аз започнах от самото начало с "Революцията",такъв смях е.Бях забравила доста неща.Вергов е  Heart Eyes,обаче Кадурин прави най-комедийната си роля там,падам от смях .

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 10:16 от *Амбър*

# 380
Добро утро,сценаристки  Hug
Хайде няма ли вече изтекло инфо от снимачната площадка,та да намалеят малко мъките ни ?Simple SmileИ да не се налагат крутите мерки с протеста  Mr. Green
Феъри,аз започнах от самото начало с "Революцията",такъв смях е.Бях забравил доста неща.Вергов е  Heart Eyes,обаче Кадурин прави най-комедийната си роля там,падам от смях .
Ще ни поизмъчат още малко, преди да ни дадат и малък жокер какво ще става....трябва да проявим търпение, а това е най-лесната част за нас-търпението Joy.
Революцията си е лесно и приятно за гледане, определено Кадурин беше адски забавен там заедно с Стефка Янорова...спомням си една сцена с нея и Вергов,хлапетата бяха й наели жиголо и той и каза, че било детска шега,а тя му каза да изчезва за да не му подпишела заповедта за уволнение с кръв Joy
Вергов там е голям сладур Heart Eyes, добре че съм нямала такъв учител, че нищо нямаше да науча, но пък щеше да е голямо удоволствие да съм в час Joy

# 381
Здравейтеее, готови ли са вече с плакатите Wink Знам, че цяла нощ не сте спали, за да ги направите Simple Smile
На мен Революция Z също ми допадна - даже Вергов ми допада маааалко повече там - перфектният учител, ако моят по физика в гимназията беше такъв, доста повече щях да уча Simple Smile много по-освободен, поведението му към учениците ми харесва също Simple Smile А Кадурин е велик просто! Голяма разлика със Стъклен дом Simple Smile
Единственото, което ме дразни, са сценаристите (хахаха, каква изненада!). Понякога залитат в едни крайности, най-вече при учениците, които хич не ми харесаха. А yahoo не ме учудва с това, че харесва най-много учителката по физическо Wink

# 382
Понеже Вергов там е освободен, забавен, непукист, открит, споделящ и т.н., няма и намек за Банков. Обаче от време на време като стане сериозен е все едно за секунда виждаш Банков и после пак си е учителя, много е интересно.
Иначе и Кадурин е уникален, вчера точно гледах как се накова с едни кексчета с, трева Joy Партньорката му също прави страхотна роля. И понеже не се разпиляват в много истории, е кеф, щото ги гледаш постоянно Grinning
Дилянка, освен че е хубавелка, не ми е интересна обаче. Даже всеки път като се закача с Вергов, неизбежно идва сравнението с Диана, което не е в полза на първата Grin

# 383
Понеже Вергов там е освободен, забавен, непукист, открит, споделящ и т.н., няма и намек за Банков. Обаче от време на време като стане сериозен е все едно за секунда виждаш Банков и после пак си е учителя, много е интересно.
Иначе и Кадурин е уникален, вчера точно гледах как се накова с едни кексчета с, трева Joy Партньорката му също прави страхотна роля. И понеже не се разпиляват в много истории, е кеф, щото ги гледаш постоянно Grinning
Дилянка, освен че е хубавелка, не ми е интересна обаче. Даже всеки път като се закача с Вергов, неизбежно идва сравнението с Диана, което не е в полза на първата Grin
Чакам отзив за Кадурин и Янорова като стигнеш до историята с бозата Joy
Диляна Попова за мен честно казано не е кой знае каква актриса, Диана има повече талант (само опит й трябва), за химията няма нужда да споменавам, говорили сме го.
Иначе героят на Вергов и там има едни магарешки изпълнения и в един момент пак много ме беше яд на сценаристите, но какво да правиш, това е
Мисля, че наистина имаме нужда от някоя снимчица поне от снимачната площадка, защото се отплесваме много в офтопици. Тази сутрин рових в разни фейсбук и инстаграм профили, но нищо Sad

# 384
Аз с това сериалче понасям доста леко чакането на нашия Grinning
Сега се замислих, че би ми било много интересно да видя Диана в комедийна роля, нали тя самата каза, че е комедийна актриса, аз дори не мога да си я представя...

Като стигна до бозата, ще докладвам. И разбира се, не мога да не отбележа участието на Китодар, на когото така му е лепнала ролята на отвратителник Smiley

# 385
https://www.facebook.com/julianvergovnet/photos/a.10153832186049 … ype=3&theater

"Когато се почерпиш повечко... "

За вас с любов!  Heart Eyes

# 386
Изглеждах горе-долу по същия начин в края на сезона JoyJoy само нямах картонена фигура вкъщи да ме утешава Joy

# 387
Изглеждах горе-долу по същия начин в края на сезона JoyJoy само нямах картонена фигура вкъщи да ме утешава Joy
Изглежда сите сме така. Хубаво е, че има социални мрежи, та да се утешавам! Hug

# 388
Всички сме за психодиспансер, само yahoo държи фронта, просто защото е мъж Grinning
Иначе социалните мрежи и въобще интернет, са хубаво нещо. Спомням си като бях тийнейджърка колко трудно беше да научиш каквото и да било за някой любимец, надявахме се в някое списание да излезе нещо мъничко. Сега можеш дори да размениш две думи с тях.

# 389
 Joy Компанията тук става все по-забавна със сценариите /проекто/.
Даже като започне сериалът , се съмнявам  че ще е толкова интересно , защото ще трябва да го коментираме , а знаем до сега на какво са способни сценаристите  Whistling
Най много ме впечатли  връщането на  Банков с амнезия и борбата на  Огнянова  да си го върне .
За съжаление ще им трябва да измислят нещо съвсем  нелогично , за да може  доктор с амнезия  да работи в този бранш .
По скоро ще  пуснат нашето момиче на друг колега , защото те май извън болницата  нямат много време  newsm78 Тя ще потъгува /около 35-40 епизода/ , ще се дърпа и накрая ще ни зарадва  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт