Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Разпиляна във въображението
Не видях. Пусни една тема. Надявам се обаче да списваме основно тези, които тепърва го гледаме, защото не обичам много спамовете.

# 451
Не видях. Пусни една тема. Надявам се обаче да списваме основно тези, които тепърва го гледаме, защото не обичам много спамовете.

Останалите обещаваме с ръка на сърцето да не спамим (то аз не го помня много много) Kissing Face

# 452
Алфея, има теми

http://old.bg-mamma.com/?topic=687007.120;topicrefid=20
не знам дали ще се отворят, но имам спомен, че се коментираше.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 13:31 от Билян@

# 453
  • Разпиляна във въображението
Свършват в нищото. Прегледах ги набързо, а и са от 2013. По-добре нова тема.

# 454
Fairy, за мен любовта им няма история. Затова я причислявам към страст, в която забравяш принципите си и желанията си. Тя се увлече много. Имах чувството, че му ходи по задника. Той пък винаги имаше скрити мисли за съпругата и детето си. Коментирахме, че не ги видяхме наистина влюбени - да се докосват, целуват и т.н. в ежедневието.
Според мен беше нормално това, че предвид факта, че той беше емоционално обременен, тя беше по-търпеливата, по-даващата и по-въвлечената във връзката им. Можем само да гадаем точно как са се държали през безоблачния им период, но после беше факт, че нещата не изглеждаха някак си особено щастливи. Защо си остава мистерия за мен. Недоглеждане ли беше от страна на пишещите или искаха да ни внушат нещо, което така и не разбрах...

# 455
От инстаграм профила на Наум Шопов. Не, че не се знаеше, ама все е нещо хахахах

# 456
От инстаграм профила на Наум Шопов. Не, че не се знаеше, ама все е нещо хахахах

Позагледах се да видя дали някъде от прозорците не наднича една руса глава, но уви...

# 457
Само на мен ли ми се струва, че участието на Наум е толкова вяло и незабележимо, че и да го нямаше едва ли щеше да липсва особено. В предишния сезон беше още неопитен и очаквах през този да напредне повече, а те го лишиха от съществен сюжет и съвсем се изгуби. Единствено го запомних от сцената с детето. Дано да му дадат повече поле за изява през новия сезон и по възможност да не му се налага да е влюбен защото никак не му се удава да изразява силни чувства и емоции. Оправданията, че не е актьор важат до време. Има достатъчно други млади и талантливи актьори, които биха били щастливи да получат подобна роля и да им се побутне малко професионалната кариера.

# 458
Искам Вергов и Огнянова в 5 сезон. Заедно и щастливи. И Happy end! Поне за тях. Сценаристите направиха достатъчно нелогични неща в 4 сезон.  Не очаквам в 5 сезон нещо особено интересно с нов екип артисти. Милошев можеше да приключи филма в 4 сезон и да започне нов медицински сериал. И без това от стария екип не остава почти нищо. Сигурна съм, че след първата серия рейтинга му тотално ще падне. Аз лично и първи епизод няма да гледам.  И го разбирам Вергов, ако отказва участие в пети сезон. Ами той в такива жълтини беше принуден да играе. Като имам предвид изказването му, че обича да е наясно със сценария още в началото, а те такива тотални промени му наложиха. Мисля, че дори и той не можа да се справи със сцената, когато тъкмо беше възприел факта, че ще става баща и те му се обадиха, че жена му се е събудила. Стори ми се, че  направо се изсмя, нарочно го направи.

# 459
Станахме малко като кокошката и яйцето. Grinning Изобщо не знам дали Вергов се е отказал, защото са променили сценария или са променили сценария, защото Вергов се е отказал Grinning За мен лично вече няма голямо значение. Аз приех, че просто историята е такава и толкова. Хубава, лоша, така ни я разказаха, така я приемам.

yahoo, аз още не мога да определя Наум Шопов дали има проблем с играта си или просто образът му е твърде скучен. Като цяло на мен ми харесва как играе, в смисъл, че нямам усещането за преиграване при него. Но ми е един такъв...беизразен. И не мога да разбера дали е заради героя му. Но като се замисля, не го видях нито тъжен, нито радостен, нито весел, нито страдащ, дори не и влюбен...

П.п. и друго нещо се замислих. Ако Банков ще се върне и ше е същия ръб и ще показва емоция на седмицата веднъж и Зорница ще е пак всепрощаваща, разбираща и търпелива - не, благодаря. Ако се върне, трябва да си промени поведението коренно. И да се бори за нея и да й даде всичко. В противен случай не съм сигурна, че искам да я гледам тази история.

# 460
Заедно и щастливи бързо няма да може да стане и зависи изцяло дали колко време може да отдели Вергов за новия сезон(изобщо ако може). Ако жена му продължи да живее не виждам как Огнянова ще приеме те да са щастливи забравяйки, че някъде там има полужив човек нуждаещ се от Банков. Единствено, ако почине и с малък скок във времето в началото (заради Мазови) може да се върне за малко и да приключат щастливо. Това може да стане и на по-късен етап през сезона за да няма скокове във времето.

За Наум пък идеалния сценарий ще е да се появи в първи епизод, да спретнат едно добре изпипано обяснение в любов към Вяра и да заминат... където и да е.

# 461
Жена му ще се възстанови напълно и ще го зареже Grin

# 462
И го разбирам Вергов, ако отказва участие в пети сезон. Ами той в такива жълтини беше принуден да играе. Като имам предвид изказването му, че обича да е наясно със сценария още в началото, а те такива тотални промени му наложиха. Мисля, че дори и той не можа да се справи със сцената, когато тъкмо беше възприел факта, че ще става баща и те му се обадиха, че жена му се е събудила. Стори ми се, че  направо се изсмя, нарочно го направи.

И аз с такова усещане останах към края и не само от сцената с обаждането, ами също и от сцената с нелепата хавлия, после и от тази с изпускането на чашата. Като цяло имам усещането, че сериалът не му допада и просто се е отказал сам, на което има право, разбира се.

# 463
Те са професионалисти и не може просто така защото не му допада да играе както си иска. Но действително някои сцени му се получиха леко фалшиви, а точно там сценария се опитваше да създаде по-голямо напрежение и някак не успя да сменя настроения в рамките на секунди.
Жена му ще се възстанови напълно и ще го зареже Grin
Може. Като знам обаче какви поражения бяха станали при баща ми, който почина само след 13 дена в кома не искам да си мисля какво ще е след година. Много скокове ще са нужни за да стигнат до пълно възстановяване, ако изобщо е възможно такова нещо. Иначе това е по-добрия сценарий, макар и не много реален.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 17:14 от Анонимен

# 464
Не казвам, че играе, както си иска, а че някак си нежеланието му пролича в някои сцени, които за мен му се получиха леко неубедителни. И като цяло наистина останах с впечатление от един момент нататък, че не си харесва ролята и сериала повече, може би в началото не е било така или е бил с други очаквния. Затова и предположих, че може да се е отказал сам, ако има по-интересни проекти.

Общи условия

Активация на акаунт