Звездни компромати - 348 част

• 112 847
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Новото видео на JAY-Z към песента "Family feud" с участието на Америка Ферера, Джесика Частейн, Майкъл Джордан, Танди Нютън,Росарио Доусън, Бри Ларсън, Минди Калинг, Бийонсе и дъщеря им Блу Айви , както и куп други знаменитости.

https://www.youtube.com/watch?v=z2kEKZ6jyQQ

# 106
На Гонзо жена му е правила нос (несполучлив според мен), уста, скули... Нещо и единия клепач е виснал... Що така като се видят в пари жените, първо бързат да си окепазят лицат, не разбирам?!

# 107
[Хареса ми видеото на JAY-Z

# 108
  • Варна
Харпърчето си е пълничка, и дори да се втали през пубертета, то съм убедена, че след него ще е принудена доста здраво да работи, за да не си върне пухкавия вид.

# 109
  • София
Детето на Дейвид Бекъм и Вики-то ще се втали в пубертета.

Точно това щях да напиша - не си ли спомняте Ивон на Анелия и Дениз на Лияна какви пухкави дунди бяха като деца. Сега май и двете са слаби (съдейки по снимките, поствани тук).

И Ивон и Дениз са все още пухкави,да не кажа дебелогъзи(извинете ме за израза)!Преди месец бяха в парадайса и доста ниски!

# 110
  • София
На Jay-Z изкуството нещо не ми допадна.

Нещо се бъркаш за Диана, нищо по лицето ѝ не е пипано.

Гледах я във филма, в профил, носът стои силно загладен по дължина, а устата според мен е с флъри и това си личи по неравната структура и леко променения контур. Освен този афиш, стари снимки няма, за да се сравни, просто усещане. Не е особено важно, де, жената си е хубава Simple Smile

Бритни Спиърс в топ форма! Не съм й фен, но много се радвам, как намери смисъл и се отърси от проблемите си.

# 111
Белла Хадид и... сексапил някакъв, твърдят, че имало тук
http://m.tialoto.bg/a/5-moda/58555-retro-seksapil-ot-bela-hadid- … -Zanotti/gallery/

# 112
  • Sofia
Новото видео на JAY-Z към песента "Family feud" с участието на Америка Ферера, Джесика Частейн, Майкъл Джордан, Танди Нютън,Росарио Доусън, Бри Ларсън, Минди Калинг, Бийонсе и дъщеря им Блу Айви , както и куп други знаменитости.

Вече съвсем полудяха в желанието си да са оригинални - 5.20м без песента дори да е започнала. Не е голяма загуба де - поредна, блудкава песен.

# 113
Скрит текст:

Вече съвсем полудяха в желанието си да са оригинални - 5.20м без песента дори да е започнала. Не е голяма загуба де - поредна, блудкава песен.

Изгледах и изслушах почти половината от новия му албум. Незапомнящи се с еднакво звучене 2-минутни песни с клипове по 10 минути, пълни с една камара холивудски звезди.

Кара в реклама на "Диор".
Скрит текст:

# 114
  • I want it all and I want it now.
Браво на Бритни.

# 115
  • Sofia
За мен не странно, а ужасно.Сякаш има 2 дупки.
направо страШен носът  на Гонзовица Shocked,съща Калина Саксова  newsm11.На мен пък Бритни ми се струва излязла от форма  newsm78

# 116
Бритни е натрупала доста мускулна маса, което според мен не изглежда добре на набита фигура с къси крайници, защото заприличва на щангистка. Simple Smile Но е доста стегната и изглежда много по-добре от преди, определено.

# 117
Чудесно изглежда Бритни, радвам се за нея.

# 118
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кара в реклама на "Диор".
Скрит текст:
Ето това е красиво лице, без нужда от муцки и добавки. Чиста, строга красота.

# 119

Изгледах и изслушах почти половината от новия му албум. Незапомнящи се с еднакво звучене 2-минутни песни с клипове по 10 минути, пълни с една камара холивудски звезди.

Респект за търпението! Половин видео не мога да изтърпя от тоя.

Общи условия

Активация на акаунт