Звездни компромати - 348 част

• 113 029
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, Банова и Плевнелиев с тяхната захаросана любов не спират да се разнасят по телевизията. Да хванат да направят едно риалити, поне ще спечелят като пуснат продуктово позициониране на ски екипите, пръстените и екскурзиите..

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 10:22 от Hushpuppy

# 301
# 302
Ох, Банова и Плевнелиев с тяхната захаросана любов не спират да се разнасят по телевизията. Да хванат да направят едно риалити, поне ще спечелят като пуснат продуктово позициониране на ски екипите, пръстените и екскурзиите..

Преди половн час гледах някакво повторение на Слави, помля ги заради общото им интервю, дадено при Гала /аз не си го бях причинила/ Голям смях! Направи ми деня!

# 303
  • Rock & Roll feeling ...
"... и ако си пил -слез! Тя искаше да стигне жива..."  
Как живее Мануела Горсова днес? И кой беше Петър? "Ничия земя"видео

Осъдили Мануела да заплати разноски по делото на Максим Ставийски, на неговите адвокати и на застрахователната му компания,някъде около 20 -2,3 хил. лв. ... И благодарение на Влади Въргала и Емил Кошлуков нещата са се променили... Баси безочието !
Изгледах го цялото предаване и се питам,ако тези от които зависи да има справедливост са жалки,подкупни гниди,защо като общество сме резистентни,вместо нервирани и сме позволили да си го позволяват...
На тези хора първо им убиха децата, после ги наплюха в лицето.

# 304
  • софия
А сега тоя мухъл Ставийски вероятно ще идва със спектакъл, ще му купят билетите и ще му пляскат.
След този случай и партньорката му рязко ми опротивя.

# 305
И аз съм така с тях. А колкото до наглостта му, тя е безгранична! Нали той е човекът, който може да спре такова дело, заведено от НЕГОВИТЕ адвокати и не го е направил? Още едно доказателство, че е ужасен човек!

# 306
И аз съм отвратена.
Допускам за човешко заради глупост или безотговорност в един момент да допусне човек грешка. Но после стани и си поеми отговорността! Не че това ще я поправи, но как иначе ще живееш след това? Албена също ми падна в очите с това, че остана до него след като наглостта му излезе наяве. Но явно са си лика прилика.

# 307
Отвратителни, нагли, безцеремонни и арогантни са ми. Надявам се никога да не се върнат в България. И знам, че ще си получат заслуженото рано или късно. Забавя, но не забравя.

# 308
Докъде го докараха Холивуд!
 Вече никой няма да посмее едно щип-щибиридип да направи, пък какво остава за нещо по-сериозно...🙄
И вече ще трябва талант за да участваш в някой филм??😁😁😁

# 309
Нашата приятелка стрина Ирина:
Скрит текст:

# 310
  • София
Бриджит Макрон в Китай

http://m.dir.bg/life/news/26761666/gallery/

# 311
Скрит текст:
Това ли е ресторантът? Работи ли вече?

# 312
Скрит текст:
Това ли е ресторантът? Работи ли вече?
Това е, да, ако се съди по коментарите още не работи, но съвсем скоро щял да отвори за клиенти.

# 313
  • София
Е те не са ли разделени с Албена от много време?

# 314
Е те не са ли разделени с Албена от много време?

Те нямаха ли дете заедно след катастрофата? Или греша?

Общи условия

Активация на акаунт