СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 402
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Аз пия Супле мама, фолиева киселина и утрогестан и не изпитвам глада,който описвате. Всъщност напоследък все по-често се питам дали съм бременна,тъй като с изключение на главоболието други симптоми нямам. На моменти се чувствам повече от прекрасно... В петък живот и здраве ще разбера дали се тревожа напразно...

# 676
Laughing
Цитат на: va$ilev@ пlink=topic=1012293.msg36274355#msg36274355 date=1518452256
Момичета, някоя от вас на този ранен етап бори ли се с пристъпи на "вълчи"глад? Sad Би трябвало да съм в 9 г.с и нямам никакви изразени симптоми освен газове и тези пристъпи на глад 2-3 часа след като съм се нахранила. Сутрин закусвам добре, на обяд хапвам нещо по- леко след това вземам за десерт плод и към 3 и половина едвам издържам да не изям някой( днес например не издържах и хапнах един сникърс). Вкъщи като се прибера от работа се опитвам да залъжа глада с 1 банан или ябълка, но продължавам да изпитвам глад и вечеряме вече по-раничко. Днес се качих на кантара - 53 кг ,миналата седмица бях 52. А докрая какво ли ще е..Rolling EyesGrinning Знам, че е за хубаво и се успокоявам, но просто се учудвам на тези резки промени...
Хахахаха Боже!! Като ви слушам мисля че съм най зле... Хапвам стабилно през 15 мин сутрин хапвам доста стабилно в 8 в 8:30 хапвам още по стабилно и така не спирам доооо 13:00-14:00 там си давам малко почивка и започвам на бомбонки зрънчовци и такива глупости -.- вечерта хапвам през 15 мин буквално.. А пък за пишкането да не говорим ... Пишкам ставам лягам и пак пишкам 😊😂😂

Аз също сутрин още спейки дъвча, дето се вика още очите не съм си измила и поне кифличка ми виси от устата, тръгвам към 8 на работа, карайки до там около половин час също не спирам да дъвча. След това всичко горе долу се нормализира... На обяд нормално, но като дойде 5 часа и ми изникват кучешките зъби. Вчера примерно се спрях пред една пекарна като циганче, купих си 2 бутерки с някакъв пълнеж (не ме интересуваше особено какъв е, важното беше да е солен), от пекарната до вкъщи е 5 мин с кола, бях ги изяла още преди да паркирам, мисля си, че докато ядях не дишах. След това пък за компенсация на вечеря ядох само салата. А и забравих да кажа за БОЖЕСТВЕНИЯ айран, който в момента го пия в промишлени количества. Снощи до самото заспиване, най-вероятно изпих 2-3л. Знаейки, че ме чака цяла вечер ставане до тоалетна, ама си струваше! Laughing

# 677
И аз откак разбрах пия прегнакеър + омега, това за едрия плод ако е вярно, предния път без витамини родих 4350гр. бебе, а сега незнам колко ще е.

# 678
Аз пия биозин мама и фолиева киселина.

# 679
Един бърз отчет. Вече съм официално регистрирана Grinning Пуснаха ми стандартните изследвания на кръв и урина, направиха ми бременен картон, но не видяхме бебчето Sad Акушерката само мери и тегли явно. На 20ти съм на БХС и тогава ще го видим, тъкмо ще съм в 12+ г.с. и ще е пораснало доста. Лошото е , че от тук нататък ще го виждам веднъж на месец, а аз досега едва издържах и на две седмици. Та, извинете лудостта ми, но днес накарах мъжа ми да ми поръча портативен доплер Blush 
Някоя от вас ползвала ли е такова нещо?

# 680
Pladi, какъв поръчахте? Не съм ползвала, но се замислям Simple Smile

# 681
И аз се чудя за такъв доплер, ноо от коя седмица може да се използва???

# 682
[/Моето приложение на телефона показва, че може да се ползва от 12та седмица

# 683
Момичета , колко от вас смятат да правят ранния БХС ? И каквоо мислите за него ? Confused

# 684
Pladi, какъв поръчахте? Не съм ползвала, но се замислям Simple Smile

https://m.gearbest.com/baby-care/pp_1611023.html.     
Този поръчахме. Надявам се да върши работа. Ще пристигне към средата на март ( ще съм 15-16гс), така че би трябвало да чувам тоновете без проблем уж.
Реших да си взема такъв доплер за мое собствено успокоение, все пак е 60 лв , а не 6000. По- добре да съм спокойна, а не цял месец да ходя истерясала. Това е моето мнение де, просто защото страховете ми идват в повече.

# 685
А дали е възможно това повишаване на апетита и бързото качване на килограми да е от витамините, които ми изписаха. На 18.01 бях последно на преглед тогава ми казаха, че сакчето отговаря на 5-6 г.с и да почна да пия витамини. Някъде четох, че не е препоръчително в толкова ранен етап на бременността, че водели да едър плод с предпоставка за раждане секцио...ох, ще се побъркам. Освен вдругиден да попитам лекаря на прегледа да спра ли да ги приемам? Вие приемате ли някакви витамини?Frowning

Какви витамини пиеш? Аз от 4 г.с (откакто разбрах) си самоназначих Прегнакеър на Витабиотикс +омега 3, за сега се чувствам много добре, АГ-то също ги одобри - хем има достатъчно ФК, хем един куп витамини за мен Simple Smile

Ами той АГ- то ми каза да си избера и като отидох в аптеката, жената ми извади цяла "сергия", аз стоя и гледам тъпо - отзад опашка и хванах едни Джеймисън. Казаха, че са американски и имало повече компоненти, били от естествени източници..бля, бля. По принцип мразя да пия всякакъв вид хапчета от дете, а тези таблетки са огромни и няколко пъти ми се случва да ми "заседне" в гърлото, но с повечко вода довеждам до успешен край. Останаха ми 4 таблетки, не знам дали бих искала да ги повтарям тези само и единствено заради размера на хапчето.

# 686
Аз пия Супле мама, фолиева киселина и утрогестан и не изпитвам глада,който описвате. Всъщност напоследък все по-често се питам дали съм бременна,тъй като с изключение на главоболието други симптоми нямам. На моменти се чувствам повече от прекрасно... В петък живот и здраве ще разбера дали се тревожа напразно...

Аз съм по същия начин, нито гадене, нито повръщане, дори нямам главоболие, за което пишеш, никакви спазми, дори тежестта в гърдите ми изчезна по-миналата седмица. Единственото, което ми напомня, че съм бременна е като се сетя кога запоследно имах МЦ и предния преглед на видеозона, на който видяхме, че е пораснало и му се виждаше пулсацията, но не ни пуснаха звук ☹. Опитвам се да мисля положително, отклонявам черните мисли надалеч (за липсващите признаци) и с трепет очаквам 15.02, когато си отивам при моя си АГ и да видим всичко наред ли е с бебо. Между другото организмът ми започна сам да отказва кафето сутрин. Не че ми става лошо, даже напротив, просто на прима виста ми е нещо да ям и забравям дори да ида да си пусна кафе, а ако си пусна го пия с досада.

# 687
Аз пия биозин мама, фолиева и дуфастон.

За глада вече писах - положението е трагично... Вече съм качила 2 кг. Не ми се мисли какво ще става до края...

# 688
Честит празник на виното и любовта Wine GlassHeart Exl

Vesselina_g, според мен лятото може и да не качваш чак толкова много, защото ще има изобилие от пресни плодове, салатки Simple Smile

# 689
Момичета, имам въпрос!
Вие похапвате ли си сурови ядки като бадеми и кашу? Аз много обичам и без тях не знам честно казано дали бих могла да си контролирам апетита. Но сега чета разни неща в Интернет, че май не трябва да се ядат ядки поради това че може да се алергизира детето. От друга страна, четох според някакво американско проучване, че няма проблем да се консумират. Наистина съм много объркана, забравих да питам докторката, а на преглед съм чак след месец.

Общи условия

Активация на акаунт