СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 385
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
И аз откак разбрах пия прегнакеър + омега, това за едрия плод ако е вярно, предния път без витамини родих 4350гр. бебе, а сега незнам колко ще е.

Според мен това за витамините е абсурдно, повечето от моите приятелки са били на витамини през цялата си бременност, даже най-близката ми си пи прегнакеър +омега до края на бременността, роди си нормално бебенце 3,3кг... Всичко си е до ген, организъм и бебок. Аз също пия прегнакеър +омега, много ми е добре, нямам и пристъпи на вълчи глад за момента.

# 691
Момичета на днешния хубав ден съм на преглед-да видим как се развива бебока-надявам се всичко да е наред...
Честит празник на виното и любовта на всички мамита!!!

# 692
А дали е възможно това повишаване на апетита и бързото качване на килограми да е от витамините, които ми изписаха. На 18.01 бях последно на преглед тогава ми казаха, че сакчето отговаря на 5-6 г.с и да почна да пия витамини. Някъде четох, че не е препоръчително в толкова ранен етап на бременността, че водели да едър плод с предпоставка за раждане секцио...ох, ще се побъркам. Освен вдругиден да попитам лекаря на прегледа да спра ли да ги приемам? Вие приемате ли някакви витамини?Frowning

Какви витамини пиеш? Аз от 4 г.с (откакто разбрах) си самоназначих Прегнакеър на Витабиотикс +омега 3, за сега се чувствам много добре, АГ-то също ги одобри - хем има достатъчно ФК, хем един куп витамини за мен Simple Smile

Ами той АГ- то ми каза да си избера и като отидох в аптеката, жената ми извади цяла "сергия", аз стоя и гледам тъпо - отзад опашка и хванах едни Джеймисън. Казаха, че са американски и имало повече компоненти, били от естествени източници..бля, бля. По принцип мразя да пия всякакъв вид хапчета от дете, а тези таблетки са огромни и няколко пъти ми се случва да ми "заседне" в гърлото, но с повечко вода довеждам до успешен край. Останаха ми 4 таблетки, не знам дали бих искала да ги повтарям тези само и единствено заради размера на хапчето.

Прегнакеър също не са особено малки, особено комбинираните, но пък можеш да ги разчупиш. За сметка на това омегата е отделно и на капсулка и лесно се гълтат. Ако решиш да взимаш прегнакеър, то гледай да са оригиналните UK. Не знам всъщност каква ще е разликата...ама аз тези пия..

# 693
Здравейте момичета, и аз да се запиша с първа бременност и термин 10 септември. Все още не съм се записала на жк, но мисля да е в Софиямед към началото на март. Някой има ли впечатления от там?

# 694
Мами, има ли някоя, която ще се следи и ще ражда в Токуда?

# 695
Здравейте,
И аз се присъединявам към септемврийските майки.
На мен ми е първа бременност и още съм едва в 9та г.с. седмица.
Първите няколко седмици бяха ужасни, но вече съм по-добре. Ама като цяло съм доста уплашена. Сякаш има много време до септември, но вече започва да има видими промени у мен.
Честито на всички и ще се радвам да разбера как минават вашите бременности.

# 696

Аз днес трябваше да съм на преглед при др. Димитров (но в другия му кабинет), доколкото знам, той изражда в СофияМед. За жалост прегледът ми беше отложен. Иначе мисля за там или Окръжна, като най-близки. Преди да се преместя наблизо бях в Овча купел и съм ходила само в Доверие, но много ми е далече, това е по час в посока, пък и нямат родилно. Иначе съм доволна от екипа там.

От няколко дни гаденето е постоянно, вчера толкова беше силно , че от отчаяние се разплаках Innocent
Явно е имало ефект, днес ми е мног по-добре. И сега понеже ми е добре се почва - защо нямам симптоми, всичко наред ли е....Grinning

# 697
Здравейте! Утре влизам в 10г.с. И се чувствам доста по-добре. Аз също много ям. Има-няма половин час и огладнявам 😁 И въпреки това съм свалила 4 килограма... Ядки също си ям, избягвам само фастъци и гледам да не прекалявам с останалите. Иначе пия само Фемибион 1 и Биозин Мама. Бялото течение и при мен беше по-обилно преди седмица, но сега пак намаля. Според мен ако няма мирис, парене и сърбеж не би трябвало да има проблем. Някоя от вас мисли ли да ражда в Шейново?

# 698
Мамита на някой при преглед казвали ли са Ви ,че бебока- има малка херния(всички бебета имали,после се затваряли до 12 г.седм.),сега съм в 10 и след 2 седмици съм пак на преглед-да видим дали се е затворило, не било нищо тревожно,но.. моля споделете......Cry

# 699
На мен ми казаха. Червата не са се прибрали напълно в коремната кухина. До 13-та седмица се прибирали. Случвало се често. Не се притеснявай  всичко  ще е наред. И аз малко се шашнах, но лекарската ми каза, че няма място за притеснение.

# 700
Привет! Аз от години ходя само в Токуда. Сега също не правя изключение. Ходила съм при общо 4-ма различни гинеколози (2-ма водят ЖК и израждат, 2-ма - само преглеждат). За момента все още съм в етап на проучване за ЖК. Последно (на 12.02) бях при д-р Костадинка Евтимова и съм доволна. Тя еоди ЖК, но още ми е рано и не съм се записала.

# 701
Привет! Аз от години ходя само в Токуда. Сега също не правя изключение. Ходила съм при общо 4-ма различни гинеколози (2-ма водят ЖК и израждат, 2-ма - само преглеждат). За момента все още съм в етап на проучване за ЖК. Последно (на 12.02) бях при д-р Костадинка Евтимова и съм доволна. Тя еоди ЖК, но още ми е рано и не съм се записала.

Привет! Може ли да споделиш кои са лекарите и мнение за тях?
Аз ходя при д-р Маркова, за сега съм много доволна и от отношение и обяснения и като човек ми се струва много добра!

# 702

Привет! Може ли да споделиш кои са лекарите и мнение за тях?
Аз ходя при д-р Маркова, за сега съм много доволна и от отношение и обяснения и като човек ми се струва много добра!
Ходила съм при д-р Емма Добрева и д-р Димитър Ленков, те преглеждат, но не водят ЖК и не израждат. И от двамата съм доволна. От лекарите които следят бременност съм ходила при д-р Живкова и д-р Евтимова. По-доволна съм от Евтимова. Все още не съм си избрала при кой ще се следя. В 9 г.с. съм. Има доста добри лекари. Препоръчаха ми някои, но трябва да им провериш и графика, защото някои са там само веднъж седмично. Евтимова например е там от понеделник до четвъртък, което е доста удобно.

# 703
Здравейте момичеетаааа, тукмо излизам от моя спешен преглед и съм най-щастливата на света. С бебчо всичко е наред, видяхме сърчице, не намират причина за кървенето и зацапването, но аз все пак по препоръка на Бг лекар започнах дуфастон 2х1 и веднага намаля течението

# 704
Дами, моля успокойте ме. От два дена всичките ми неразположения изчезнаха, нито гадене, нито сън, нито гърди ... На преглед съм чак другия четвъртък, а съм притеснена всичко наред ли е. Чудя се дали да отида по-рано, но това ми е много трудно с работата. Оплаках се...

Общи условия

Активация на акаунт