!Заглавието както обикновено е трепач!!! и много актуално
!Гледам отворили сте тема за спането. Дани спи преди обед около 1.30-2 часа /ако сме вкъщи/ и около 1 час следобед. Вечер заспива в 9.30 и сутрин става към 7.30-8. Навън спи по малко и то защото се буди от вятъра. Голям смешко е, вече се изправя сам в леглото, обикаля кошарата изправен, пълзи. Навън ходи - държа го за двете ръчички, но има някои много смехотворни навици
. Като направи няколко крачки и спира за да подскача, хили се и пак продължава. Това май е наследство от бънджито, но там вече не му е интересно. В проходилката гледам много да не го слагам, че е същински терминатор
и аз голямо страдание му ударих. Но нали с Ирен все търчах в Пирогов, този път реших да изчакам - не стана цицина, а леко се зачерви и бързо се оправи
! Днес сме на консултация на обед да видим как са мерките и после ще си търсим подарък- днес малчо става на 10 месеца! Как лети времето - просто не е за вярване!
Цуфки на всички от нас!!!
. През деня се спинка от 12:00 до към 14:00 и следобед от 17:00 до 18:30 
дано да нямате варицела!!! Не, че ще ни подмине тая гадост, но все пак - никой не иска бебето му да е болно.Та в този ред на мисли - желая ви да сте здрави!!! 
и честити 10 мес. на сладура Дани
Обиколи на няколко пъти 4асти от стаята!!!!!! По десетина нейни кра4ки на дължина където й е позволено и я водих.. Това е! Детенцето ми проходи! Много съм щастлива, о4аквах го скоро, но днес цял ден ме подготвяше за този момент. Ще правим прощъпулник. А как то4но се прави?
Нали ме знаеш какъв съм ентусиаст, не може по лесния начин
А ти домашно ли подквасваш??? Не е ли много маслено- разреждаш ли?
.