Пълзят, изправят се, подреждат олимпийските ЮЛСКИ надежди!!!

• 10 560
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Честит първи празник на детето на нашите малки сладки беб4ета! Много усмивки занапред в живота им да има!     bigdance2  smile3503

А тоя с онова изказване по ТВ не знае ли 4е те тия коли4ки от заплатата на татковците се купуват  newsm61 те се гърбят и 4е всичко идва оттам.. То с нашите 160 лв не можем нищо да си позволим.. И дай да си возим децата в каруци, тогава може да са доволни, щом обръщат внимание на това в какви коли4ки се возят децата ни... а не виждат те какви лимузини карат  #Cussing out

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 18:13 от siska

# 211
Здравейте момичета, първо да не забравя
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ СЪКРОВИЩА-МНОГО ДА НИ СЛУШАТ И РАДВАТ И ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО Аз се включвам рядко да пиша но ви чета редовно. Обаче сега имам нужда от съвет. Марти тази нощ вдигна висока температура и до следобяда не успях да я сваля до по-малко от 38 градуса. Заведох го при педито и той каза че имаме зачервено гърло и реагира като му натисне ушичките(той наистина си ги дърпа постоянно и подозирах че може да го болят, защото прплаква насън и се буди с рев). В резултат на което ни изписа капки за уши и АНТИБИОТИК, който съм твърдо против да давам, но се притеснявам да не стане по-лоша инфекция.
 Затова ви моля Praynig дайте съвет за зачервено гърло-някакви бабини рецепти знам ли newsm78, капките за уши ще ги купя след малко, но наистина незнам дали няма пък да му навредя като се инатя за антибиотика.
Иначе и нашата програма е пълна, вече искаме да ходим пък ако може и да тичаме след гълъбите. Кръстихме и ние Марти на 21.05 доволна съм че мина и това, беше хубаво малко плака човечето.
Много целувки на всички и един пълен с радост празничен ден.

# 212
newsm44 Момичета, и на Виктор му проби зъбче!  newsm68 Направо тихомълком точно за празника. Толкова го мъчиха и накрая нищо, а сега без никакви признаи трака по лъжичката. Много съм щастлива!

# 213
Честито зъбче на Вики. Да му растат всичките здравички и белички.

Аз пък преди малко гледах новините по Канал 1 и видях наш Данчо (на Флий). Дано не съм се объркала само, но така си мисля, че беше той, някой го водеше и той ходеше. А една девойка ми заприлича на Сиянка, но не съм много сигурна  Rolling Eyes.
Хайде кажете как мина срещичката, и показвайте снимки.

Ние днес обикаляхме по кафета и сладкарници, като всеки ден, но нищо интересно. Таткото ни се прибра към 3ч. следобяд от командировката, но беше скапан, и не му се разкарваше да ни заведе до София. И така изкарахме си празника тук. От догодина вече се надявам, че ще празнуваме подобаващо празника със всичките му забавления.

# 214
kloue! Тъй като спецовете по хомеопатични лечения не са си по къщите, няма как да ти дадат бърз съвет...Аз лично смятам, че ако имаш доверие на педиатъра и работата е сериозна да слагаш антибиотика...А и дори при хомеопатията, лечението се предписва от лекар. или трябва да заведеш Марти на хомеопат и той да започне даго лекува, или давай антибиотика...възпалението на ушите е мнооого сериозна работа!!! И Бързо да се оправя адаша  Hug

# 215
Честито първо зъбче на адаша и от нас!!!! Да му изникнат и останалите  леко и безпроблемно и да са му много бели и здрави!

Новото при нас е че се записахме на кухня, но някъде след 20 дена трябва да се обадя и да видя от кога почваме. Пък дано й хареса, че каквато е "лакома" Laughing

# 216
kloue, можеш да спестиш антибиотика, ако решиш да лекуваш детето с хомеопатия, но трябва да го заведеш при лекар хомеопат, като първия преглед е дълъг и скъп (около 40 лв), защото тогава се определя типа организъм на детето и си е инвестиция, след това при проблем се ходи и се дават по 10 - 20 лв.
Друг вариант е да заведеш детето при друг лекар, може би специалист УНГ и да му споделиш, че не си много склонна да даваш антибиотик. Той ще прецени до колко сериозно е заболяването и дали наистина се налага. Повечето педиатри се презастраховат и за това изписват антибиотици като бонбони, а като им споделиш, че предпочиташ да минеш с по-малко лекарства, казват, че може, но трябва да се следи повече детето и само ако се влоши да се даде антибиотика. Освен това повечето майки недоволстват, когато идат на лекар и им изпишат физ. разтвор и вит. Ц, по-спокойни са като дават лекарства и се сърдят на лекарите. Педиатъра на сестра ми е споделял на майка ми, че никога не би дал антибиотиците, които изписва на собственото си дете, но бил длъжен да се презастрахова, защото майките недоволствали като изписвал само билкови чайчета и витамини.

# 217
Честито зъбче на Вики, да са му бели и здрави. tooth
kloue, стискам палци бързо да се оправяте, но реши бързо какво ще правиш, че гърлото си е сериозна работа. А да сте били в контакт с болни от варицела? Thinking
Ето как си прекарахме днес! http://www.bebeshori.com/thumbnails.php?album=358
Мами я ми кажете защо не мога да пусна линка като надпис или картинка? Thinking

# 218
  • В средата на времето
Сияна, Марти на Миши и Дани на Флеа са нашите медийни звезди от днешния протест:))  Hug..току що гледах новините по Канал 1:) Дани даже го показаха в едър план:)

# 219
  • Пловдив
А по Нова ТВ Флеа даже даде интервю. И аз разпознах Дани и Сияна.
Но много малко майки са отишли. Очаквахме доста по масова проява. Тук в Пловдив положението беше същото.  Дали времето не ни оказа лоша шега  Thinking

kloue, ние също сме със зачервено гърло. Аз изчаках два дена за антибиотика, но след като не се подобри и непрекъснато вдигаше Т му го дадох. Изписаха ни Сумамед. Давам го от вчера и днес вече няма Т и гърлото му е доста по-добре. Първите дни изчаках и давах само Витамин С и Панадол за Т, но не помогна. Дано се оправите бързо.  Praynig

Честито зъбче на Вики да е беличко и здравичко. Всички да излизат безболезнено и бързо.   newsm47

# 220
  • Варна.
Честит първи Първи юли на всички! Дечицата да са щастливи, големите да са спокойни!

Браво на медийните звезди, с голям кеф ви гледах!
Болничките да оздравяват бързо и с по-малко люкарства!

ние продължаваме да се къпем всяка вечер, напоследък имаме нова техника, единия от родителите влиза под душа с детето, другия отстрани сапунисва, изплакване и за 2мин банята е приключила без да се пълнят корита и т.н.

# 221
  • София
А тоя с онова изказване по ТВ не знае ли 4е те тия коли4ки от заплатата на татковците се купуват  newsm61 те се гърбят и 4е всичко идва оттам.. То с нашите 160 лв не можем нищо да си позволим.. И дай да си возим децата в каруци, тогава може да са доволни, щом обръщат внимание на това в какви коли4ки се возят децата ни... а не виждат те какви лимузини карат  #Cussing out

Само да допълня, че не само от парите на татковците, ами на цялата рода - от кумовете и бабите, та чак до прабабите и лелите. Предполагам и на вас ви къса сърцето като знаете как някой от родителите или бабите ви отделят от и без това мижавата си пенсия, която и за лекарствата не им стига, за да купи някоя дрешка на внучето. Честно казано мога и без дрешката за Ади, купена от моята баба, т. е. нейната прабаба, но как да не я приема, като знам, че на жената това й е радостта в живота? Естествено търся дискретен начин да се реванширам, но знаете как става това с 160 лв, нали?!

# 222
Честито зъб4е на Вики, да са здравички и белички и леко да никнат!  Heart Eyes
На  болни4ките бебенца желая бързо да се оправят от всякакви болежки!  Hug
И аз разпознах Сияна и Дани  Party
Ние решихме да правим прощъпулника на 7-ми, защото се правил в сряда и при нарастваща луна, а тогава съвпада с тези критерии. На 7-ми тя има и РД, но него принципно ще го празнуваме в събота, а гостите на прощъпулника в сряда ще се по4ерпят с бонбонки за първия РД на Габка.Просто се полу4и съвпадение.... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 23:38 от siska

# 223
Ама медийни звезди, а? Wink Laughing Поне да бяха казали нещо и за самотните майки. Иначе се хванаха за най-лесното - детските градини. Но и това е нещо. Поне да има къде да ходят дцата като му доде времето Simple Smile
И след това в Южния парк беше чудна срещичка. Бира и картофи и пищящи бебета - как ни изтраяха в заведението не знам Confused Хората изглеждаха доста тренирани в подобни ситуации Wink
Айде следващия път повече народ. Аз тази седмица съм на сватба, а другата на конгрес на БКП на Бузлуджа, та съм свободна към средата на юни. Трябва да помислим за срещичка тогава Grinning

# 224
Добро утро на всички  bouquet!
Наистина, Асето е права, доста мат'рял са изрязали и са отнесли всичко в една посока...ама то от някъде все трябва да се почне.
Няма да се повтарям за Южния - беше чудесно да се видим повечко майки и бебешори Heart Eyes. Всички са толкова пораснали!!!!!
    party006Надявам се всички да са изкарали един чудесен 1 юни!  party006

Общи условия

Активация на акаунт