Пълзят, изправят се, подреждат олимпийските ЮЛСКИ надежди!!!

• 10 456
  • 274
  •   1
Отговори
# 15
Привет на всички смешковци и мами  Heart Eyes  bouquet!
Заглавието както обикновено е трепач!!! и много актуално  hahaha!
Гледам отворили сте тема за спането. Дани спи преди обед около 1.30-2 часа /ако сме вкъщи/ и около 1 час следобед. Вечер заспива в 9.30 и сутрин става към 7.30-8. Навън спи по малко и то защото се буди от вятъра. Голям смешко е, вече се изправя сам в леглото, обикаля кошарата изправен, пълзи. Навън ходи - държа го за двете ръчички, но има някои много смехотворни навици  Joy. Като направи няколко крачки и спира за да подскача, хили се и пак продължава. Това май е наследство от бънджито, но там вече не му е интересно. В проходилката гледам много да не го слагам, че е същински терминатор  Shocked -  в кухнята си хареса фурната на печката и все натам е устремен. Иначе и ние записахме първо падане от спалнята Sad и аз голямо страдание му ударих. Но   нали с Ирен все търчах в Пирогов, този път реших да изчакам - не стана цицина, а леко се зачерви и бързо се оправи Heart Eyes!
Днес сме на консултация на обед да видим как са мерките и после ще си търсим подарък- днес малчо става на 10 месеца! Как лети времето - просто не е за вярване!
Цуфки на всички от нас!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 16
  • София
Голям смешко е, вече се изправя сам в леглото, обикаля кошарата изправен, пълзи. Навън ходи - държа го за двете ръчички, но има някои много смехотворни навици  Joy. Като направи няколко крачки и спира за да подскача, хили се и пак продължава. Това май е наследство от бънджито, но там вече не му е интересно. В проходилката гледам много да не го слагам, че е същински терминатор  Shocked -  в кухнята си хареса фурната на печката и все натам е устремен.

Ох, този абзац много ми напомня за наш'те "постижения"! Ади се изправя само инцидентно, но и тя започна да си обикаля кошарата. Виж с пълзенето нямаме проблеми, имаме си свой собствен стил даже. Виж с подскачането вместо ходене сме голям цирк. При това бънджи сме позлвали съвсем по малко и то последния един месец. А в прохдилка сме кажи-речи от 2 седмици, но там бързо ни омръзва - искаме да лазими това е.

Иначе и ние записахме първо падане от спалнята Sad и аз голямо страдание му ударих. Но   нали с Ирен все търчах в Пирогов, този път реших да изчакам - не стана цицина, а леко се зачерви и бързо се оправи Heart Eyes!

Виж с първото падане от спалнята се отчетохме преди месец-два. Слава богу, че засега ни е и последното.

Днес сме на консултация на обед да видим как са мерките и после ще си търсим подарък- днес малчо става на 10 месеца! Как лети времето - просто не е за вярване!

ЧМРД на Дани! Ох, ние ставаме на 10 месеца в понеделник. Направо не ми се вярва.
[/b]

# 17
Хайде и ние да се разпишем с Бобсъна.
При нас е купон както винаги-нощно време не се спи,чакаме пак зъбак.
Имаме един сън сутрин ,но не винаги около час и един следобед,ако няма дразнители-може и 3 часа да изкара.
От 1 май сме на кухня-папка к пълна сила,та поне не бъркам манджи-доволна съм.
Продължаваме с нощното хранене.
При последната консултация онзи  ден- 10.650 кг. и 79 см.
Стои прав,пуска се и прави 3-4 стъпки.

# 18
  • София
Леле, времето е хубаво и във форума - ПУСТО! Laughing Що така, бе мами??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нашия дядо е болен от херпес зостер и сега чакаме с Ида да мине 21 ден (инкубационния период) и да видим дали ще се разболем от варицела Confused В резултат като кукувици обикаляме сами и не смея да се виждам с никое бебе за компания....
Е, добрата новина е че ни остава още само 1 седмица.
А какво чудно място си открихме за разходки и пикник.... Суперско! Последните 2 дни сме там и точим зъби как ще си водим и компания скоро! Не се чудете, за Панчерево става въпрос.  Peace

# 19
  • welcome to the Jungle
Спим от 22:30-23:00 с 1-2 събуждания в 3 и в 5-6 ч. до 9:30 Flutter . През деня се спинка от 12:00 до към 14:00 и следобед от 17:00 до 18:30  Flutter С други думи - егати и Поспаланкото ЕЕх, що и не акаше такааа ooooh!

Ара,  Praynig дано да нямате варицела!!! Не, че ще ни подмине тая гадост, но все пак - никой не иска бебето му да е болно.Та в този ред на мисли - желая ви да сте здрави!!!  bouquet

Честити 10 месеца на Дани, мама да разкаже какъв хубав подарък е купила на мишката  Heart Eyes!
Целувки на всички дребосъчковци, дребосъчки и мамите   bouquet

# 20
Ние спим ве4ер от 22.00 до 8.00, после от 9.30 до 10.30 и после от 15.00-16.30.Сумарно 2 часа и половина за деня.
Ина4е през другото време ходим и беснеем и имитираме мама непрекъснато. Показва си какво си иска и подканя да се изпълни нещо с айде-айде и тропане или подритване.Или ме дърпа за някъде. Ве4е си имаме и каска и съм по-спокойна да я оставям сама да трамбова из къщи. С ходенето от ден на ден задобрява и ве4е не иска да я държа. А днес я научих да ме целува преди да изпълня някоя нейна подкана-  казвам и: първо цункаи мама и тогава, и тя ме целува и аз изпълнявам желанието й. Установявам че детето ми ве4е изобщо не е бебе, а едногодишно детенце, което разбира всичко  bowuu
Всички болнички да оздравяват  Hug и честити 10 мес. на сладура Дани   bouquet

Оба4е каската я носи по-малко от 4ас и забелязвам 4е я парва, потна е... Гале, вие как се справяте с този проблем?

Последна редакция: пт, 19 май 2006, 19:59 от siska

# 21
Тони , аз бих му заместила вечерното хранене, а колко % масленост мляко даваш???

# 22
Моми4ета, Габи ходи сама  newsm44 newsm68 Обиколи на няколко пъти 4асти от стаята!!!!!! По десетина нейни кра4ки на дължина където й е позволено и я водих.. Това е! Детенцето ми проходи! Много съм щастлива, о4аквах го скоро, но днес цял ден ме подготвяше за този момент. Ще правим прощъпулник. А как то4но се прави?

Последна редакция: пт, 19 май 2006, 22:04 от siska

# 23
  • В средата на времето
Бравос на Габи! Grinning Hug..Сега пожелвам колкото се може по-малко обелени колена и нос:))) Wink

# 24
Вени, аз подквасвам млякото напоследък  Crazy Нали ме знаеш какъв съм ентусиаст, не може по лесния начин  Laughing Ама, както казваш, ако му заместя вечерята, означава наистина край с кърменето. Единствено аз страдам от това, но все пак....

Сиска, поздравления за малкото ти голямо момиченце! Все такива приятни изненади да поднася на мама!

# 25
Тони, може и само сутрин да се кърмите, много мами го правят Simple Smile А ти домашно ли подквасваш??? Не е ли много маслено- разреждаш ли?

# 26
  • Варна.
Честити крачета на Гъбка да я носят сигурно по белия свят!

# 27
Писах, писах, писах и ми изчезна Cry.
Та сега много на кратко, че е късно:

Честити първи стъпчици на Габи. Скоро да се похвалите и с прощапулка.

# 28
Хайде честити първи стъпки на Габи и от нас с Емчо.
И честити 10 месеца на Дани.

Ние днес ходихме до докторката и ни направи проба манту, още кашля, но не много, вече му минава, но в понеделник ако пробата е отрицателна и трябва да му се прави повторно БЦЖ-то трябва дая е напълно здрав, та ще видим.
Вече сме 11кг. и 80 см.
Ами това от нас.
Лека нощ.

# 29
Дарена се буди всяка вечер по два пъти: към 1-2 и после към 4-5ч. Вече ми се реве от това. Тя иска само да си цока, а ако не дам наддава такъв вой, че се чува през три къщи. В чудо се виждам с това дете. Лекарката ми каза, че трябва да спра да й давам, че тя после няма да иска да се отучи, но как да го направя безболезнено и за двете ??? Имало някакви чайчета за успокоение, ама тя като не пие вода, сигурна съм че и с чая ще е така. ПИСНАЛО МИ Е да ставам посред нощ по сто пъти. Искам и да приключвам с кърменето, ама как ще стане? Сутрин в 7 вече се е събудила и наспала. Като съм почнала да се оплаквам да си кажа и още нещо: не иска и да яде това дете. От зъби ли е, от друго ли, но днес от сутрешната попара в 9, която не я изяде цялата, яде чак в 6 вечерта каша. На обяд не искаше изобщо нищо да хапне. Мога и да продължа, ама няма. Стига толкова сега.

А, и да се похваля с нещо. Имаме си столче за кола на Chicco Key 1. Много съм доволна от покупката. Изпробвахме го, много е добро Wink
Айде лека.

Последна редакция: пт, 19 май 2006, 23:11 от mimes

Общи условия

Активация на акаунт