JUMBO

• 120 181
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
  • Beyond the stars
От предни години нямам май спомени за мартеници, ама като се има предвид, че и те в Китай се произвеждат - не бих се учудила.  Mr. Green
Покривките за маса не знам дали похвалих, но като съотношения цена/качество са си супер.  Wink

# 76
Имам доста неща от Джъмбо.
За кухнята-чаши,покривка,тава,ренде,буркани.От всичко съм доволна.
Имаме и одеала и от тях също съм доволна.Децата си ги харесват.От бебешките чаршафи не съм доволна,много са тънки и прозиращи.
Имаме и бебешки шишета-мнооого съм доволна от тях.
Любимия ми бебешки продукт от Джъмбо са пликчетата за замразяване на кърма-безценни ми бяха,благодарение на тях и на хубавата помпа препълвах фризера.
Играчки също имаме-кукли барби и бебета,два броя колички за кукли които вече са счупени.Конструктори,пластелини,магнитни дъски,букви и цифри магнитни,разни комплекти за "jumbo doh" които се малтретират постоянно от нашите наследници.Моливи,пастели,тефтери,книжки-хиляди съм купила от там.
Купували сме и украса за рождени дни и коледа.Имат някои много красиви нещица.
Имаме и бебешка количка тип чадър от Джъмбо-ами уникална е.Купихме към нея чанта и чадър и й разказахме играта от разходки.Не е мръднала!!И е за дете с тегло до 25кг.Често се е случвало да се прибираме по следния начин-бебето го нося в раницата,баткото капнал и се вози в количката,а количката е натоварена с бебешка чанта,покупки и чанта с играчки.Количката е железна,обожавам я.
Малката признава залъгалки само от джъмбовските,с много зор на девет месеца кандърдиса на залъгалка.
Имаме още много неща.
Като цяло не съм доволна от термо чашите,досега купувам няколко и все са некачествени и текат.Една преса за чесън,която се оказа пълен провал.
Сега се сещам за още неща,които се оказаха страшно сполучливи-огромен надуваем басейн,бебешки хавлии,одеалца за повиване,уолкър,бебешките им играчки за до към година и половина все са хубави,кухненски джиджавки-белачка,черпаци..

# 77
Преса за чесън препоръчвам от ИКЕА. Уникално добра е, лесно се почиства и не се задръства. Препоръчвам я горещо, няма да сбъркате. Два модела са, аз купих от по-евтиния. Как съм живяла досега без такова нещо, не знам Grinning понеже много често ползваме чесън

# 78
  • Вестерос
Аз от Икеа съм доволна от резачката за пица Grinning

# 79
  • shumen
От Джъмбо имаме доста неща и съм доволна.

# 80
Преса за чесън препоръчвам от ИКЕА. Уникално добра е, лесно се почиства и не се задръства. Препоръчвам я горещо, няма да сбъркате. Два модела са, аз купих от по-евтиния. Как съм живяла досега без такова нещо, не знам Grinning понеже много често ползваме чесън
Няколко пъти купувам преси за чесън,и при втората скилидка се чупят...Дори по-скъпи,лъскави,тежки,уж от здрав метал,направо се отказах да купувам.
Викаш-да пробвам Simple Smile

# 81
Аз през живота си не бях ползвала преса за чесън, но в темата на Икеа прочетох мнооогоо добри отзиви и рекох да взема, пък да го видя това нещо как се ползва. Имаше и едно клипче в темата, което ме изуми, защото скилидката не се бели, а направо се прекарва през пресата. Та, пробвай, гарантирам, че няма да съжаляваш. Ако не ти допадне, ще ти върна парите Joy

А след време при нашите ползвах тяхната преса. Ей, така ме изнерви това нещо, че и на тях купих една Икейска.

Има ли вече свети валентински неща в Джъмбо? Heart

# 82
Благодаря за отзивите за пресата за чесън на Икеа. Аз след дълга борба с различни такива, се отказах и ползвам само ситно ренде и съм си доволна.

# 83
  • София
Вчера минах за кратко през Джъмбо на Сливница. Изкарали са глупости за св. Валентин (аз не празнувам такъв празник и затова казах глупости). Има разни сърчица, чаши и други червени неща, но бързах и ги подминах.
Търсих си нов отцедник за вилици и лъжици, но имаше малко избор и не ми харесаха.

# 84
Аз също съм доволна от нещата от Джъмбо. Имам касерола, одеала, бебешка хавлия, пелени...
Не съм доволна от пантофите, но и парите им са такива...

# 85
  • София/Испания
Вчера минах за кратко през Джъмбо на Сливница. Изкарали са глупости за св. Валентин (аз не празнувам такъв празник и затова казах глупости). Има разни сърчица, чаши и други червени неща, но бързах и ги подминах.
Търсих си нов отцедник за вилици и лъжици, но имаше малко избор и не ми харесаха.
Извинявам се за спама,но къде се намира Джъмбо на бул.Сливница,как се стига до там.На мен също му харесва магазина,има интересни неща.

# 86
  • Beyond the stars
Извинявам се за спама,но къде се намира Джъмбо на бул.Сливница,как се стига до там.На мен също му харесва магазина,има интересни неща.

Вероятно става въпрос за продължението на Сливница т.е. бул. Европа. Магазинът се намира в посока Божурище, честно казано с градски транспорт не знам как се стига. С градски удобен е този на България и евентуално този в Дружба  Wink

# 87
  • София
Да, за този към Божурище става въпрос. Преди Айко се намира, ако тона е ориентир. С градски и аз не знам.

# 88
мога ли да върна по грешно взимана стока и в рамките на колко време. Питам защото ми поръчаха да взема бамбукова дъска за рязане, а аз съм взимала от другата.

# 89
  • София
Днес бях в този на България. Освен великденските неща са изкарали о морски. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт