Даже доста съществена част, макар че отговаря повече на "Как да намеря сериозно момиче в София?".
Аз имах познат, който твърдеше, че иска жената до него категорично да не е домакиня, а да обръща внимание основно на външния си вид и на отношението си към него. Казваше, че храна може да си купи и отвън, почистването на дома може да си го плати, а за отглеждането на децата има и детегледачки, когато се налага. Но идеалът му за жена нямало нищо общо с битовизмите. Става въпрос за сравнително интелигентно, образовано и заможно момче. Признавам, че има известна доза истина в начина му на мислене. Може би, защото и аз съм много далеч от образа на изрядна домакиня.
Сериозно, познавам куп индивиди от мъжки пол, които точат лиги по нея. Един друг познат веднъж ми разправяше, че ако ходел с нея, дори и да му изневерява, нямало проблем. Все пак, по-разумно било да "ядеш торта с приятели, отколкото лайно сам". 
) са като цяло хора с добра организация, които не ги мързи да правят разни работи за себе си (спорт, кремове и балсами имам в предвид, не ботокс и екстеншъни
). Te са си много сериозни хора.

Препоръчани теми