Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 807
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Как бе, външния вид си е част от темата. Grinning Даже доста съществена част, макар че отговаря повече на "Как да намеря сериозно момиче в София?".

# 661
Баш, красивите, изобщо не са сериозни. Според мен да гледа битовизмите. Ако е като Златка Райкова, да врънка все за мола, да бяга. Ако някоя го покани на супа топчета, той да я покани на мусака и сладък салам  Joy, кексът-сексът е опечен. Нали и деца после ще дойдат.

# 662
Aaaa не е вярно пък! Красивите (в смисъл поддържаните Grinning ) са като цяло хора с добра организация, които не ги мързи да правят разни работи за себе си (спорт, кремове и балсами имам в предвид, не ботокс и екстеншъни Grinning ). Te са си много сериозни хора.

# 663
DonJon, напомняш ми за един познат, който се ожени щото искаше деца и след като си направи 2 каза, че не му се спяло с жена му, щото мн кила качила от бременностите(вероятно тя си е мечтала да е с балон 2г и да не може да свали обратно тез кила)....

Мен пък ми е интересно (не визирам само твоето мнение и не е лична нападна, а като цяло имам такова наблюдение), как е ОК жените като обяснявате какво търсите в един мъж ситуацията да е като онова любимо предаване от детството "Милион и едно желания", а някой  мъж като изрази кажи речи единственото желание на много мъже - да не е дебела, и му се нахвърляте...

# 664
  • Sofia
За всеки влак си има пътници. Simple Smile Аз имах познат, който твърдеше, че иска жената до него категорично да не е домакиня, а да обръща внимание основно на външния си вид и на отношението си към него. Казваше, че храна може да си купи и отвън, почистването на дома може да си го плати, а за отглеждането на децата има и детегледачки, когато се налага. Но идеалът му за жена нямало нищо общо с битовизмите. Става въпрос за сравнително интелигентно, образовано и заможно момче. Признавам, че има известна доза истина в начина му на мислене. Може би, защото и аз съм много далеч от образа на изрядна домакиня. Mr. Green

А по повод Златка Райкова... Имам чувството, че това е една от най-харесваните от целокупното мъжко българско население жени. Joy Сериозно, познавам куп индивиди от мъжки пол, които точат лиги по нея. Един друг познат веднъж ми разправяше, че ако ходел с нея, дори и да му изневерява, нямало проблем. Все пак, по-разумно било да "ядеш торта с приятели, отколкото лайно сам". Mr. Green

# 665
Не, то е нормално да не искате дебела жена попринцип (макар че има доста мъже, които си харесват пълни жени). Повечето жени, обаче напълняват около бременности и други подобни периоди и като цяло са по-предразположени към пълнеене и очакват известен толеранс.
Ето, например, когато започнахме заедно да спортуваме преди около 4 години, аз се пооформих и започнах да имам някакви видими резултати след 2-3 месеца, а той като пипне гиричка и вади мускул. Grinning

Сега видях Златка Райкова за пръв път в гугъл. Ами да, доста кифленско излъчване има (аз не бих си паднала по нея), но не може да й се отрече, че е хубава жена. На снимки с малко грим и без duck face си изглежда доста красива.

# 666
По моето скромно мнение Златка Райкова е много красива като външност. Изградила си е обаче лош имидж и едва ли мъжете биха си представяли семейство с нея. За забавление най-много.... Peace

# 667
Aaaa не е вярно пък! Красивите (в смисъл поддържаните Grinning ) са като цяло хора с добра организация, които не ги мързи да правят разни работи за себе си (спорт, кремове и балсами имам в предвид, не ботокс и екстеншъни Grinning ). Te са си много сериозни хора.

Сериозни, но към себе си, към кремовете и балсамите. Трябва и Пламката да е такъв, за да търси такава мацка.Аз, като по - стара, ще ви кажа, че любовта минава през стомаха. Няма мъж, или жена, която да устои на добата храна.

Никой мъж, не обича да яде торта с приятеле, не се заблуждавайте, само така приказват, от куртоазия. Всеки обича да си грухти в кочината, ако ще и л""на  да яде, но да е само той  Joy

# 668
Аз, като по - стара, ще ви кажа, че любовта минава през стомаха. Няма мъж, или жена, която да устои на добата храна.

Да си дойдем на думата - Рънътъ прай бурбътъ  Mr. Green

# 669
Едното не изключва другото. Wink

# 670
Аз пак да питам за дефиницията за сериозност: дали просто се търси не-арогантна жена, която не използва мъжете за начесване на его и обект за отмъщение. Или се търси еднорог с метър и 20 крака, невероятна кариера, способности на елитна детегледачка и готвачка и тъй нататък, може и руса...

# 671
Аз, като по - стара, ще ви кажа, че любовта минава през стомаха. Няма мъж, или жена, която да устои на добата храна.

Да си дойдем на думата - Рънътъ прай бурбътъ  Mr. Green

О, веднага мога да поспоря на тази тема..)))
Не готвя, салат само правя.
Никой не е избягал заради това..)

# 672
  • Пловдив
Има свалки и тъпи свалки. Ако мъжът има "топки" ( хайде да не казвам самочувствие, че пак отнякъде ще се размрънка някое драконче) и каризма, може да се пробва и със нещо типично в стил свалка. Но затова пък трябва да има "дупе" - или да го приеме достойно, ако го отсвирят, или ако пък му вържат - да "грабне момента". Мале, малее, колко много клишета избълвах на едно място....

А то пак ще се размрънка. За теб винаги.

Начи, пламката ако трябва да слуша и да чете всеки съвет, меко казано ще стане разноглед и ще развие минимум шизофрения. Една казва външния вид е много важен, след нея друга казва казва изобщо  не е важен. После някоя казва 3-то и 4-то. Съвсем ще го объркате момчето.

# 673
Никой мъж, не обича да яде торта с приятеле, не се заблуждавайте, само така приказват, от куртоазия. Всеки обича да си грухти в кочината, ако ще и л""на  да яде, но да е само той  Joy
Не бъди толкова сигурна. Вероятно си над 45, щом мислиш така.

# 674
Сирен, търси се такава, която не говори с други мъже, изкарва добри пари и няма нужда мъжа да я издържа, не закача мъжа за никакви домакински неща, които върши с кеф, докато изкарва хиляди на месец от фрийлансърската си работа вкъщи, за да не обикаля сред разгонени колеги. И е хубава. Може да не е руса, ама косата й е дълга задължително. Освен това е разюздана сексуална тигрица, но обикновено изглежда като ангелче, невина и неопорочена от мръсотиите в тоя живот. Има тяло ала супер модел, но някакси никога не е била забелязвана от мъжете (magic!) и затова е благодарна на мъжа, че й е обърнал внимание и го боготвори. Ей такива дреболии.

Общи условия

Активация на акаунт