Станали ли са жените агресивни и нахални в търсенето на мъж?

• 150
  • 6
  •   11
Отговори
Случайно докато си разцъквах телефона ми попадна видео на една дама, която обясняваше как мъжът й все по-агресивно бива заговарян от непознати жени и често са му искали номера (дори в нейно присъствие когато например пазаруват и тя е в другия край на магазина).
Имате ли такива наблюдения?
Много често сме коментирали, че повечето жени са привлечени от женени или обвързани мъже, защото нали щом някоя го е взела то той автоматично "става".

# 1
Повечето жени, като чуят, че някой е обвързан, или женен автоматично минава в графата "не става". Затова и женените кръшкачи лъжат, че са свободни, или са на крачка от освобождението, понеже жена им не ги разбира.

# 2
Навремето имах връзка с бъдещия ми (вече сегашен) мъж и въпреки това някакви девойки се опитваха да го "отвлекат". Та, не е ново това, някоя да си пробва късмета, макар да знае, че човекът е във връзка или даже женен, че и с деца. И не винаги мъжът ги предизвиква.
Чудя им се на тези.

# 3
Ами да, точно защото някой е обвързан ги прави по привлекателни.
Важи и за мъже и за жени.
Иначе винаги си имало нахални жени. Може и загорели Joy
Това че някоя на видео се оплаква нищо не значи.
Също така ако някоя заговаря мъж, не е длъжна да следи дали около него няма прикачена жена.
Той е свободен да даде телефон или да каже, че е  зает.
Но да видиш мъж, който ти допада и да го заговориш не е нахално.
Би било нахално ако знаеш, че е с жена си.

# 4
Нищо подобно не ми се е случвало, но аз доста злобно гледам.

Нищо не може да “отвлече” мъж, който не желае да бъде отвлечен. (и жена де).

# 5
Явно става въпрос за изключително атрактивни мъже, щом жени ги спират дори при наличието на половинка наблизо.  Моят беше хубаво момче на времето, но никога не ни се е случвало нищо подобно.

# 6
Не тътсят мъж ,а спонсор.А във фейсбук някои директно се разкрачват и молят да им пуснат пари.

Общи условия

Активация на акаунт