Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 807
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Пример беше само, готова храна от витрина не купувам, масово са мега гнусни, ама хората явно не ги спира. Мисълта ми беше, че доста жени изобщо не готвят, или тотално не могат или нямат време. Не че не ги разбирам де, и аз да бях и аз нямаше да готвя.

# 691
И на мен ми е чудно как може при всички улеснения на съвремието хората да се скарат за това кой да натисне копчето на пералнята, ама някак успяват да се скарат и за това, явно има хора с нужда от постоянна кавга. Виж, когато и двамата се почувстват прекалено квалифицирани, за да отглеждат собственото си поколение, спирам да се изумявам от хорската глупост и ми става малко жал - за поколението, не за надутите идиоти, които от надцакване кой е по-зает с важни дела, пропускат най-хубавото всъщност.
Гугъл, много добро описание на "търси се", само добавям, че трябва да е 160 макс, за да не го гледа отвисоко, т.е. жената да си знае мястото - в ниското.
Да, до 160, но някакси 3/4 да е крака. Grinning

# 692
Пример беше само, готова храна от витрина не купувам, масово са мега гнусни, ама хората явно не ги спира. Мисълта ми беше, че доста жени изобщо не готвят, или тотално не могат или нямат време. Не че не ги разбирам де, и аз да бях и аз нямаше да готвя.
Храна от витрината😱
Никога не съм го правила🤐
Домашната храна,приготвена за любимия човек е съвсееем друго нещо😊

# 693
Готвенето е изкуство и кеф, и грижа, то не може да се сравни с храната от някъде.
Аз си държа на готвенето още от преди да заживея с мъж, но по стечение на обстоятелствата родителските и пра-родителските тела не ме допускаха много много до светия олтар с котлоните и практическия опит дойде чак в отделния дом.
От всички неща аз само нежеланието за готвене не разбирам - и у двата пола, обаче, не само у жената.

# 694
В краката много ясно, къде другаде, да не искаш в мозъка? Освен по-ниска, от жената се иска и да не е по-учена от мъжа, че да не го потиска интелектуално.
На бас, че трябва и да е скромна - да се задоволява с малко и да не смее да мечтае за повече, за да няма претенции и да не мрънка. Остана само да разберем с какви батерии работи и да поръчваме.

# 695
В краката много ясно, къде другаде, да не искаш в мозъка? Освен по-ниска, от жената се иска и да не е по-учена от мъжа, че да не го потиска интелектуално.
Да, например фриланс бизнеса й за хиляди (който подсигурява мъжа да не я издържа евър) да е "нещо женско" - примерно, да има канал за гримове и стайлинг, и да дава съвети за секс, и "Как да манипулираме мъже", "Мъжете си падат по кучки/смучки и мусака"... ей такива неща. Ако случайно вземе да разбира нещо по-сериозно, а не дай си боже да сметне някой интеграл, е тогава е време да я стегнем здраво т.е залавяме се с експресно бебеправене та да й изфирясат уравненията от главата, докато се буди по 8 пъти на нощ да приспива бебе.

# 696
Бе вие като сте обвързани какво мрънкате, че мъжете имали много изисквания... явно сте ги покрили за когото трябва....

# 697
Ти пък интеграли чак... този загадъчен символ за жената трябва да навява единствено асоциации с процепите на цигулката (цитирам по памет много древен форумен пост).

# 698
Пламката каза ли коя зодия е, или аз съм пропуснала. Да гадаем на боб.

# 699
Дорче, не е казал, но сигурно няма да я ще огнена, за да не му подпали задника. Въздушните веднага отпадат, защото човекът каза сериозно да е момичето, значи водна или земна, но не козирог, защото са проклети и ни се водят, ни се карат. Примерно риби с асцедент телец.

# 700

И той дева, като мен. Bowtie

# 701
Бе вие като сте обвързани какво мрънкате, че мъжете имали много изисквания... явно сте ги покрили за когото трябва....
Къде видя мрънкане?

Аз съм скорпион и не знам как ме изтрайват, но ей на - че и с усмивка. Grinning

# 702
Дева е,някъде го спомена

# 703
Дорче, не е казал, но сигурно няма да я ще огнена, за да не му подпали задника. Въздушните веднага отпадат, защото човекът каза сериозно да е момичето, значи водна или земна, но не козирог, защото са проклети и ни се водят, ни се карат. Примерно риби с асцедент телец.
Телец и Дева е страхотна двойка,от опит казвам😊

# 704
Добре, че ми напомняте да добавя второ изискване към личния си списък - жената не трябва да ми говори за зодии. Ако вярва в зодии отпада автоматично ако ще и 7/8 да е крака.

Общи условия

Активация на акаунт