С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 657
  • 801
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Чудесно, да се запомни, че щом един мъж пазарува за мама си, значи е нетърпим мухльо.
Тук ставаше въпрос, че пазарувал за жена си.

# 556
  • Насред хаоса
По-горе Краси е писала, че мъжът й пазарува за майка си, това погледнах аз.
Но няма значение - щом един мъж пазарува, значи е мухъл.

# 557
Чудесно, да се запомни, че щом един мъж пазарува за мама си, значи е нетърпим мухльо.

Всичко ще извъртите. Не за мама си, а за дееспособната си жена, която цял ден лежи на дивана. Ама нищо, давай нататък, без да мислиш.

# 558
  • София
По-горе Краси е писала, че мъжът й пазарува за майка си, това погледнах аз.
Но няма значение - щом един мъж пазарува, значи е мухъл.
Ааа, аз помислих, че на Янтра мъжа й пазарувал за у тях след работа. Embarassed

# 559
Янтра гледа 3 деца, а вече и работи. Най-малкото, което може да направи мъжът й е да пазарува.

# 560
  • София
Мъжът й на връщане от работа пазарувал, че тя цял ден не може да си дигне г... от дивана.  Ама то не е лесно да намериш мухльо, че и да го търпиш.

Да, сега се оказва И че всеки ден пазарува на мама и обядва с нея...............но това е нормално, защото нейния мъж го прави.

А, ето какви съвети още даде на момата:

Цитат на: Amour*

Да ти кажа честно, след всичко прочетено, аз точно така бих постъпила.....
Ще забременея, ще натисна за сватба, меден месец, после лятна почивка, после покупки за бебето.......а "дъртите" да чакат.На принципа "Каквото повикало, такова се обадило" и "На каквото си постелеш, на това ще легнеш!".
След като аз и сина им не сме им важни, след като гледат само и единствено личния си интерес, защо АЗ да се съобразявам?Една доза личен егоизъм, за самосъхранение, всеки трябва да има.Особено когато го възприемат като глупака в "серията".

Чудех се, как може да дадеш съвет на някого, да бъде такова перде, без капка самоуважение, а то какво било- Амурката я отглеждат в наследствения апартамент...... Joy

# 561
Тя не може за себе си да напазарува, какво остава за свекървата. Да се дигне от дивана, да отиде до магазина, мани, мани...

# 562
  • Насред хаоса
Всъщност няма какво да мисля, нито да извъртам. По горе казах на какво реагирах. Точно поста на Краси имах предвид и се хванах за него, да се види, че както се приема за снахата, така може да се приеме и за свеки. Ама явно ако тичка да пазарува за дееспособната си мама, няма да е мухльо. Всъщност според мен и в двата случая не е мухъл. А дали тя се надига от дивана и какво прави, няма как да знаете.

# 563
Вчера разбрах, че днес свекърите щели да идват да вземат старите холни секции, за които свекърът казваше, че не им трябват и може и в моя роден край да поприберем нещо (доста тъпо изказване). Щях да ги хвърлям (казвано от мен многократно), без да ги предлагам на никого, но се оказа, че свекървата ги искала. Та в комплект двамата идват следобяд. Първоначално се ядосах как ми се съобщава като факт, с който съм длъжна да се съобразя, но после ми мина и обясних как е редно да се случват нещата в нашия дом. Разбра ме. Докато ги чакаме, мисля да направя следобеден сън. После дано няма за разказване. Лека!

# 564
БрЯх, дори не знаех, че съм се сдобила с  тооолкова снахи.......   LaughingLaughing
Аз че ще ставам свекърва все някой ден, ще стана...ама поне моите снахи да мрънкаха.....   Smiling Imp

# 565
Всъщност няма какво да мисля, нито да извъртам. По горе казах на какво реагирах. Точно поста на Краси имах предвид и се хванах за него, да се види, че както се приема за снахата, така може да се приеме и за свеки. Ама явно ако тичка да пазарува за дееспособната си мама, няма да е мухльо. Всъщност според мен и в двата случая не е мухъл. А дали тя се надига от дивана и какво прави, няма как да знаете.

Малко да го пожалят и двете.

# 566
Аз пък не разбирам какво лошо има в това , мъжът след работа да напазарува пътьом. Голяма жал ще да е , че да не може да тури У торбето някои покупки. На мен често ми се случва да раздавам задачите , ако съм си в къщи и имам план мм какво да купи и откъде. Пък и предполагам , че на Амур мъжът  яде при майка си , каквото тя му е сготвила , какво по-хубаво от това да споделиш храната с някого.

# 567
Аз пък не разбирам какво лошо има в това , мъжът след работа да напазарува пътьом. Голяма жал ще да е , че да не може да тури У торбето някои покупки. На мен често ми се случва да раздавам задачите , ако съм си в къщи и имам план мм какво да купи и откъде. Пък и предполагам , че на Амур мъжът  яде при майка си , каквото тя му е сготвила , какво по-хубаво от това да споделиш храната с някого.

Щом нямаш против да лежиш на дивана, а той да пазарува, няма лошо.

# 568

Щом нямаш против да лежиш на дивана, а той да пазарува, няма лошо.
Е, какво му е лошото да си лежиш на дивана ? Илии , в знак на съпричастност , трябва да сложа трудовата униформа , забрадка и престилка , щот мъжът се прибира.
Когато в едно семейство няма натиск кой как , кога и колко да лежи , и отношенията удовлетворяват и двете страни , всичко е наред. Чужди хора , и да правят оценки , те са си за тях.
ПП - скучно ми е нещо , няма интересни нови теми , та затова пиша някакви , дето нямат общо със свекървите. И не само аз. Laughing

# 569
  • при късмета
И ти как разбра със сигурност, тя какво прави докато мъжа й пазарува?

Общи условия

Активация на акаунт