Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 76 937
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Мелина_3 Рисувано е ,да Simple Smile

п.п момичета радвам се ,че съм помогнала с цветовете ! Да сте живи и здрави и вие Simple Smile

Браво, много добре, Обичах, аз също пробвах реинфорса, но само на едната ръка да видя разликата. Определено ноктите са по-твърди. Издай кой е нюдът много ми допада. Simple Smile
Още веднъж, страхотно.

# 676
Daniela B. гел боя 
524 номер

# 677
Добре де, ами до сега толкова години как е падал тоя лак без лаково каре?
Стоя с ацетона, после избутва с едно като длето и само заглажда с пилата.
Охх, да бях гледала повече, поне 100 пъти съм ходила на маникюр и ноктите ми са по-здрави от всякога. 

# 678
ако маникюристката е работила със CND гел лак ,нормално е да пада за това време

# 679
  • Варна
Добре де, ами до сега толкова години как е падал тоя лак без лаково каре?
Стоя с ацетона, после избутва с едно като длето и само заглажда с пилата.
Охх, да бях гледала повече, поне 100 пъти съм ходила на маникюр и ноктите ми са по-здрави от всякога. 

Точно това никоя маникюристка,която и пука за ноктите ти няма да направи. Покритието трябва да пада само с избърсване,никакво чоплене,бутане с метален избутвач и пилене. Е затова се лакирам сама-писна ми да споря с хора,които отказват да ме разберат.

# 680
  • София
Хайде и аз да доложа... От есента се сдобих с Коди и ги тествам. Слагам базата дебело, научих се да си правя извивка с нея. Установих, че всъщност трудното за сваляне в цялата система не е толкова каучуковата база, а топ-лаковете им:
База Коди или база СНД + цвят + топ Коди / без лепкав слой или матов/ - няма значение колко седя с чист ацетон, ако не го пилна дори не се нарушава лъскавината.
Същата комбинация но с топ СНД - пада за 10 минути. 15 мин. ако лакът е с частици.
И в двата случая, ако съм с лаково каре - всичко остава по памука. Много съм очарована и благодаря на ветераните в темата Flowers Sunflower

# 681
  • на брега на морето
Страхотен е тоя печат с тези чаркове, направо се влюбих! Допуснах няколко грешки - минах топа с лакочистител и се замаза, после го пилнах, лакирах 1 слой набързо и пак направих печата. Също така май трябва да бърша отстрани на ноккътя дето е излязло след топа. Но пък печатът се отпечата идеално. Трябва ли да го суша в лампата преди да сложа топа? Или да съхне на въздух?

# 682
  • София
Страхотен е тоя печат с тези чаркове, направо се влюбих! Допуснах няколко грешки - минах топа с лакочистител и се замаза, после го пилнах, лакирах 1 слой набързо и пак направих печата. Също така май трябва да бърша отстрани на ноккътя дето е излязло след топа. Но пък печатът се отпечата идеално. Трябва ли да го суша в лампата преди да сложа топа? Или да съхне на въздух?
Съхне на въздух. Ако не искаш да пилиш-лакираш и т.н., печата го слагай върху топ. Така ако не ти се получи, просто махаш със спирт и печаташ наново.

Аз печатам от години и винаги ми се получава, затова и печатам върху лепкавия слой на втория слой цвят, печатала съм и върху топ, много е лесно, печаташ, триеш, печаташ, триеш докато не ти хареса резултата  Mr. Green

# 683
  • на брега на морето
Хаха, Над. Hug При мен обикновено ако не ми хареса е докато е на самия печат, тогава го минавам на тиксото и пак. Но вярно др. път може да го сложа на топ за всеки случай. Аз отскоро се зарибих по печатите, и съм още доста неопитна с тях, но вчера пак стана...На работа съм и няма как сега да кача снимки, по- късно. Hug

# 684
  • София
Еласмен, каква е идеята на това сваляне? Да не вреди на нокътят ли?
не, идеята на цялостното сваляне е, че материалът е стар и е предпоставка за счупване, отлепване, влизане на вода под материала, а това води до гъбички и т.н. други заболявания. С времето, самия материал било то гел или акрил, губи своята еластичност, своите качества и свойства.

# 685
Еласмен, значеи и базата е на същия пренцип? Така да разбирам?

# 686
  • София
да всеки материал има определен срок, който трябва да се носи, ако издържи повече от срока посочен върху опаковката е плюс, но не и гаранция, че следващия  път ще издържи толкова или повече.... Когато идват нови клиенти при мен винаги им казвам, че срока на гел-лака за смяна е 14дни, всеки ден след това им е в +, и че е препоръчително след 14дни да се свали.
Участвам в професионални групи на маникюристи в фейсбук, няма да ви казвам на какви снимки съм се нагледала. В повечето случаи самите клиенти са си виновни, то не са гъбички, то не е мухъл под покритието, носено повече от 3 седмици и т.н. ужас. За здрави и красиви нокти по-честата смяна на изкуственото покритие е препоръчителна.

# 687
Точно това никоя маникюристка,която и пука за ноктите ти няма да направи. Покритието трябва да пада само с избърсване,никакво чоплене,бутане с метален избутвач и пилене. Е затова се лакирам сама-писна ми да споря с хора,които отказват да ме разберат.
Наистина не знаех.
Все повече се надъхвам да започна сама. Сигурно тези дни ще си поръчам фурната, която препоръчвате тук, а при следващото посещение внимателно ще гледам каква е базата, която ползва маникюристката.
Ще трябва доста да почета за кожичките, обаче. Моите са доста груби, а сама едва ли ще мога да си ги изрязвам.
Можете ли да ме посъветвате от първата тема ли да започна да чета или от зад напред?

# 688
  • София
за кожите никакво рязане, колкото повече се режат, толкова по-дълги и груби стават, кисело масло за кожи и много мазане ще помогне, леко избутване с дървен избутвач и ще се оправят Wink

# 689
Тук вече изобщо не съм съгласна. При правилно рязане кожичките стават чудни. Има си ъгъл на рязане и запечатване с клещите, само че малко колеги го умеят. Иначе и аз те съветвам сама да не ги пипаш, набутвай след баня и с масло.

Общи условия

Активация на акаунт