Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 76 954
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добро утро. Аз имам няколкор поръчах ги в началото докато се ориентирам из Алиекспрес, че нямах търпение да имам нещо. Качеството е подобно на китайските. Покривни са, цветовете са добри...не съм се и опитвала да изкарам две седмици с тях...защото се появи проблема, че ми омръзва и ми хрумва нещо ново Simple Smile Някои цветове леко се различават от картинките, не е драстично. Като за нашия пазар, имат добро съотношение цена-качество, а и добро разнообразие цветове. Като се сравни същото качество за долар и петдесет в Алиекспрес...си заслужава и чакането. Аз затова балансирах и си поръчах в началото да дойдат бързо, за да имам търпение да изчакам останалите от Али

# 511
Добро утро. Аз имам няколкор поръчах ги в началото докато се ориентирам из Алиекспрес, че нямах търпение да имам нещо. Качеството е подобно на китайските. Покривни са, цветовете са добри...не съм се и опитвала да изкарам две седмици с тях...защото се появи проблема, че ми омръзва и ми хрумва нещо ново Simple Smile Някои цветове леко се различават от картинките, не е драстично. Като за нашия пазар, имат добро съотношение цена-качество, а и добро разнообразие цветове. Като се сравни същото качество за долар и петдесет в Алиекспрес...си заслужава и чакането. Аз затова балансирах и си поръчах в началото да дойдат бързо, за да имам търпение да изчакам останалите от Али

Благодаря за отговора! Мен малко ме притесняват поръчките от чужбина, затова залагам на българските сайтове. За момента съм си поръчала база и топ без лепкав слой на Блускай, както и един червен цвят от тях (нали все пак е месецът на любовта:)). Но като цяло, не ми трябват големи количества, а и цената им ми е височка, въпреки че аз май ходя с телесен/розов, червен и нещо тъмно (синьо, черно) и може да мина на първо време с няколко.

# 512
  • Варна
 За цветни лакове каквото и да вземеш ще е ОК.  Цветни лакове можеш да си поръчаш от Али по 1-2$ всякакви. Хубави и проверени са Веналиса,Азур,Моделонес GDCOCO.

ПП Не виждам какво те притесняват поръчките от чужбина. И Али и Ибей и Амазон са сайтове с бетонни защити. Щом си се спряла на Блускай ОК,но системата се сваля трудно без лаково каре и в дългосрочен план ноктите отиват на кино. Затова не е зле да погледнеш белещите база и да ги пробваш както и техниката на лаковото каре.

# 513
За цветни лакове каквото и да вземеш ще е ОК.  Цветни лакове можеш да си поръчаш от Али по 1-2$ всякакви. Хубави и проверени са Веналиса,Азур,Моделонес GDCOCO.

ПП Не виждам какво те притесняват поръчките от чужбина. И Али и Ибей и Амазон са сайтове с бетонни защити. Щом си се спряла на Блускай ОК,но системата се сваля трудно без лаково каре и в дългосрочен план ноктите отиват на кино. Затова не е зле да погледнеш белещите база и да ги пробваш както и техниката на лаковото каре.

Благодаря! Това с лаковото каре ще го пробвам задължително. От коя белеща се база сте най-доволни? И още един въпрос, не съм наясно какво точно значи това "soak off"Thinking

# 514
Soak off значи разтворим, че се разрваря от ацетон и пада с киснене.

# 515
Soak off значи разтворим, че се разрваря от ацетон и пада с киснене.
Аха, много благодаря. Сега четох за тези белещите се бази. Притеснява ме това, че падат след киснене в топла вода, тъй като доста често ми се налага да мия чинии... и се удрям като за световно в каквото мога Laughing Май няма да ми се получат нещата. Засега ще пробвам с лаково каре и базата на Блускай, пък то ще си покаже. Благодаря за ценната информация, продължавам да ви следя.

# 516
  • Варна
 То на всичките пише  "soak off" ама колко е вярно е тема на друг разговор  Laughing
    Белещите бази от които сме доволни са Стрийплак/колкото и невероятно да звучи засякох системата в ДМ във Варна  newsm78/ белещата база на Борн Прити и тая на Суит Сити като на последната откакто и смениха шишето май никой не е доволен.

И....белещата база не пада при миене на чинии нито при душ или сауна-проверено  Laughing. Виж при сериозен удар се случва да стане гаф,но пък се сваля за секунди-няма ацетони памуци и смрад. Нося  лак по две седмици с нея като се случва да прелакирам някой нокът,но това си е от моята палачорщина  Laughing.

# 517
То на всичките пише  "soak off" ама колко е вярно е тема на друг разговор  Laughing
    Белещите бази от които сме доволни са Стрийплак/колкото и невероятно да звучи засякох системата в ДМ във Варна  newsm78/ белещата база на Борн Прити и тая на Суит Сити като на последната откакто и смениха шишето май никой не е доволен.

И....белещата база не пада при миене на чинии нито при душ или сауна-проверено  Laughing. Виж при сериозен удар се случва да стане гаф,но пък се сваля за секунди-няма ацетони памуци и смрад. Нося  лак по две седмици с нея като се случва да прелакирам някой нокът,но това си е от моята палачорщина  Laughing.

То има логика да не пада толкова лесно, ама... Ще проверя в ДМ за белещата се база на Стрийплак.

# 518
#20204 GDCOCO nail art design 36 color 5ml uv soak off paint uv gel ink
 http://s.aliexpress.com/MfiyQbu6?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android) тези боички някой да е ползвал, дали са идеални за рисуване на декораций, струват ми се доста евтини.

# 519
Момичета, ако поръчам две лампи дали ще ги задържат на митницата ? И аз като съм от малък град, и бъдат задържани - къде ли ще трябва да ги търся?

Аз преди година си поръчих от Китай лампа и няколко неща на стойност 40 доллара и разбира се че пратката бе задържана на митницата. Аз съм от Пловдив и ходих на митницата от тук да се разбера. Оказа се, че трябваше да я обмета. Най- после платих 40 лева за самото обметяване на една фирма+ ДДС за пратка и тя ми излезне златна! От тогава неща над 30 доллара ги търся и ги купувам в България (по- малко главоболие и похарчени пари)

# 520
Pretty gel ги обсъждахме преди няколко дни ,а това с поръчките е чист късмет ! Всичко минава през митницата ,въпроса е дали ще направи впечатление на проверяващите .При обемисти пакети на голяма стойност е нормално . Вчера получих пакет на ст-т 48$ без да е задържан на митницата ,така че си е чист късмет .

# 521
  • Варна
 Потвърждавам,митницата си е тото. Скоро поръчвах батерия и дисплей за лаптоп и макар,че ги поръчах поотделно продавача ги пратил заедно. 67$ стойност той писал 9$-дойдоха в пощата,а едни магически гъби за 4$ си ги дирих на митница  Laughing

За Алергиите има голям чаршаф в скрит текст на първа страница. Силно се съмнявам,че някой дерматолог ще тръгне да издирва и установява към коя съставка на гел лака реагирате. Препоръчва да не се лакирате и изписва кортикостероиди на кило.  Обяснено е в текста как да се справи човек с алергия и най-вече как да се предпази от нея.

# 522
Потвърждавам,митницата си е тото. Скоро поръчвах батерия и дисплей за лаптоп и макар,че ги поръчах поотделно продавача ги пратил заедно. 67$ стойност той писал 9$-дойдоха в пощата,а едни магически гъби за 4$ си ги дирих на митница  Laughing

За Алергиите има голям чаршаф в скрит текс на първа страница. Силно се съмнявам,че някой дерматолог ще тръгне да издирва и установява към коя съставка на гел лака реагирате. Препоръчва да не се лакирате и изписва кортикостероиди на кило.  Обяснено е в текста как да се справи човек с алергия и най-вече как да се предпази от нея.

От онези съставки само някои са алергени. И по принцъп, един добър лекар трябва да разбере от кои би могло да се получи реакцията!

# 523
Момичета, имам един въпрос... Тези боички стават ли за печати? Embarassed

# 524
Момичета, имам един въпрос... Тези боички стават ли за печати? Embarassed
Това е гел боя и е дост гъста ...не мисля ,че ще стане .

Общи условия

Активация на акаунт