Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 76 956
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Извинявам се за въпроса ако е глупав но ще попитам все пак, цимент за нокти  има ли такова нещо или е под друго наименование, слагало се за издръжливост на гел лака затова и при някои маникюристи стои като дебел слой.Това ми каза приятелка която онзи ден попитала маникюристката си  защо е толкова дебело стои и тя и казала че и слага два слоя цимент.

Звучи, като акрилна пудра  newsm78

# 496
Акрил. В някои  държави му казват  порцелан

# 497
И аз това си мислех, че или акрил или гел за изграждане ама не бях сигурна.А   поли гел той за какво се използва?

# 498
  • Враца
Полигелът и той е за изграждане, но ннова формула, нова технология...
Я препоръчайте 3Д гел. Искам да се опитам да си правя цветенца. Кукле, твоя на коя марка е? А броката розово злато на Блускай ли е? Жесток е Heart

# 499
Я препоръчайте 3Д гел. Искам да се опитам да си правя цветенца. Кукле, твоя на коя марка е? А броката розово злато на Блускай ли е? Жесток е Heart

Моя 3Д е на секретли а розовото злато е на блускай

# 500
обемните цеетенца се правят от актил или пластелин(4д гел). 3д гела е за друг тип декорации. 

# 501
  • Войводиново
Може ли някой да ми препоръча рядък топ,за разреждане на гел лаковете,или някаква алтернатива.

# 502
  • София
Ох, ето и моя първи плах опит за "рисуване" така да се каже...има надежда, малко опит и ще стане

Скрит текст:

# 503
Явно еднофазните гел лакове не са много на почит, защото в нета има съвсем малко инфо, като в някоя от предишните теми говорите, че дори били опасни. Та, реших и поръчах база и топа без лепкав слой на Блускай, както и много красив (според мен) цвят - Bluesky TRUTH. Не успях да намеря снимки в нета освен тази на самия продукт, но изглежда много добре. Другата седмица като пристигнат лаковете и лампата ще опитам за сефте да се направя вкъщи:)

Да допълня: кожичките, и ръцете като цяло, ги мажа с кокосово масло. Имам си един буркан в хладилника и като реша, "остъргвам" малко с една лъжичка и за секунди се разтапя върху кожата. Много добре ми действа. Иначе крем за ръце, ако бързам много.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 15:49 от Petq_mi

# 504
Комбинираната лампа на блускай хубава ли е? Искам нещо до 150лв,но нямам идея каква да си взема.

# 505
Момичета, ако поръчам две лампи дали ще ги задържат на митницата ? И аз като съм от малък град, и бъдат задържани - къде ли ще трябва да ги търся?

# 506
  • София
Доколкото знам, на митницата задържат доставка на стойност над 30 долара. Аз се старая да поръчвам под тази сума. Поръчването на две лампи би било лесно - пуснете ги в отделни поръчки. Колкото може, не комбинирайте поръчки, а ги пускайте отделно, за да не трябва да се освобождават от митница

# 507
Cvete™, на късмет е. По принцип биха могли да ти задържат пратката, ако е над 30 лева, пакетът е по-обемист и ако е над 1кг. Във всеки град трябва да има митническо бюро и ако ти я задържат, плащаш някаква сума, за да ти я освободят. Декември поръчах зимни якета от различни продавачи и дойдоха в разлика няколко дни. За щастие, не бяха задържани, въпреки че надвишават горните условия - около 30-те долара бяха, големи пакети и над 1кг (единия китаец беше ми написал, че е 500гр вместо 1кг и то това беше втората поръчка Smile). Доста е на късмет. И да, направи ги на отделни поръчки. На косъм може да се разминеш някой път. Smiley

П.С. Може също да драснеш на китаеца да се разберете и да ти ги пусне по отделно.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 16:41 от mims3

# 508
Много хубави маникюри момичета.
Ето и нещо от мен темтично за месеца на влюбените 😊

Комбинираната лампа на блускай хубава ли е? Искам нещо до 150лв,но нямам идея каква да си взема.

Вземи си от Алиекспрес - за 50лв.ще имаш хубава лампа. В блускай са същите като Али, но на двойни, тройни цени.
Ще ти останат пари и за Коди системата например ако сега започваш да се лакираш с гел лакове.

# 509
Добро утро, търсих, но не открих някъде да сте писали за Pretty gel, ще ме извините, ако не съм го видяла. Та, какво ви е мнението за тези гел лакове? Интересуват ме за лична употреба и смятам че не ми е нужна кой знае колко голяма разфасовка, но качеството ме вълнува доста. Издръжливост не търся много дълга, максимум на 10 дни мисля да го сменям, ако не и по-често. Просто цената и цветовете са им доста приемливи.

Общи условия

Активация на акаунт