Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 76 958
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Toronto, Canada
Прекрасни маникюри момичета. Аз още си чакам лаковете от 11.11 от Алито. За момента имам само един червен цвят. Ако не дойдат до средата на февруари, ще се свързвам с продавача. Вече 3-ти се правих и все пада на 3 ден като люспа (вече писах за това и си поправих грешките). Поръчах си праймер и с него пак падна на 3-я ден, поръчах си обезмаслител на CND и го чакам другата седмица, та ще видим. Досега правих със спирт.

# 481
Wild poppy, много красиво, как го направи френския с топ лак или с черен лак?

Благодаря! С черния направих лентата. И изтрих после лепкавия слой.

# 482
  • София
Прекрасни маникюри момичета. Аз още си чакам лаковете от 11.11 от Алито. За момента имам само един червен цвят. Ако не дойдат до средата на февруари, ще се свързвам с продавача. Вече 3-ти се правих и все пада на 3 ден като люспа (вече писах за това и си поправих грешките). Поръчах си праймер и с него пак падна на 3-я ден, поръчах си обезмаслител на CND и го чакам другата седмица, та ще видим. Досега правих със спирт.

Аз след 60 ден винаги си пускам диспут. В обявата така или иначе пише доставка 45-60. Пуснах диспут за лаковете от 11.11., върнаха ми парите и след няколко дни пристигнаха.  Laughing Но съм си в правото след 60 ден да пусна диспут. Като знаят, че покрай 11.11. има забавяне, да си сложат по- дълъг срок за доставка. Wink

# 483
  • София
Цветето лаково каре или какво слагаш под базата?
Над тези боички за печат в бг има ли ги,не ми се чака от али?

# 484
Здравейте, чета ви от известно време, но не открих информация за Mesauda One Phase. Някой има ли наблюдения върху еднофазните лакове? Решила съм да опитам с гел лак у дома, но съм абсолютен аматьор, ноктите ми растат изключително бързо и на максимум 10 дни трябва да сменям лака. Поръчах си лампа Sunuv 9x 36W, но ми се искаше да започна с нещо по-лесно откъм лак и се насочих към формулите 3 в 1. Ще се радвам на мнение.

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 08:44 от Petq_mi

# 485

Първи опит с гел боя + няколко мостри на новите придобивки

# 486
Момичета, лампата дойде  newsm44
Гледам и не вярвам на очите си. Вече почти я бях отписала и дори бях избрала от къде да поръчам нова.
Май и сега няма да дам почивка на ноктите - лампата трябва да се пробва   Grinning

# 487
Момичета, а изсъхването на кожичките около нокътя от печенето в лампата ли се получава? Ако да, тогава ако преди печене се намажат внимателно с някакъв крем или вазелин примерно, би ли помогнало да не изсъхват толкова?

Лампата, ако не е UV а ЛЕД и не държите с часове ръцете, няма нищо общо. Общо имат всички химикали, които влизат в допир с кожата. Най-зле и влияе ацетона при свалянето на гел лака, също така формалдехида в някой заздравители.

Попитах понеже преди като си правих маникюр в салон и не ми изсъхваха, после се оборудвах вкъщи и ми подариха машинка за сваляне на лак с изпаряване на ацетон, подобна на тази:
https://www.youtube.com/watch?v=1IeDEYxJF0g

и оттогава ми загрубяха доста кожичките, ползвах я 2-3 пъти, след това мажа постоянно с масла, но все още ми изсъхват много, ако няколко часа не ги намажа и се чудех дали е от ацетона или от лампата, но явно е от ацетона. Иначе лампата ми е комбинирана ЛЕД и УВ.

# 488

Bobinaaa
кой е розовия лак ?
Страхотни нокти показвате и ти, и nad, и wild poppy и всички които пропускам.
Обичах от кой продавач са твоите боички ? Аз чаках едни от 11.11 , но така и не ги получих и пуснах диспут.

# 489
VL Nail Art Store ,но и аз ги чаках много време - близо два месеца.

# 490
VL Nail Art Store ,но и аз ги чаках много време - близо два месеца.
И аз от там имам поръчани така и не дойдоха, върнаха ми парите вече .Моля предложете друг продавач за боички ?

# 491
Май и аз ще трябва да си взимам боички. Мислех по нататък да си поръчам, ама няма да стане. Вчера си взех от пощата първите лакове на GDCOCO - много ги харесах. Също така дойдоха и печата с щампичките. Реших да ги пробвам така и така чакам лампата, няколко лака на Venalisa и от Коди нещата... и хоп вече успях да му видя сметката на малкия печат. doh Обикновените ми лакове са на Farmasi и са покривни, но явно не стават за по-тънки линии и по-дребни детайли. Ама пак ще има да ги чакам, че идват почивните им дни на китайците.. Явно през април ще се радвам на половината щампички.

Бту, иначе отначалото си слагам лак, изравнявам там и се опитвам да го взема с печата не става и не става.. Брей, как се ядосах. И по едно време ми светва, че не съм махнала фолиото...  Joy

# 492
Скоро не съм ви показвала какво съм правила Simple Smile

# 493
Здравейте, момичета, страхотни сте! (не се мазня, изказвам впечатления) 😀🤗
Мисля да зареждам гел лак, както и обикновен на CND, но не shellac, а Creative play. Може ли да ме насочите дали избора ми е правилен? И според вас кои са най-добри за профи ползване? Работила съм само със CND shellac,нямам впечатления от други марки, като изключа базата и топа на secretly. Ако може и лед или комбинирана лампа да ми предложите 💅🤗

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 18:17 от purple_freckles

# 494
Извинявам се за въпроса ако е глупав но ще попитам все пак, цимент за нокти  има ли такова нещо или е под друго наименование, слагало се за издръжливост на гел лака затова и при някои маникюристи стои като дебел слой.Това ми каза приятелка която онзи ден попитала маникюристката си  защо е толкова дебело стои и тя и казала че и слага два слоя цимент.

Общи условия

Активация на акаунт