Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 76 968
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Над имаш ли на мойра гел боята за печати?
Много ми хареса маникюра ти.
Не е толко важна марката колкото заточването,което задължително се прави даже и при нови инструменти от ниския клас който е до 120лв.
В софия има точилар който е профи в япония се е учил намира се на гърба на мин.на земеледието там е и офиса на гел лакове тлс.

# 466
Daniela B., уникален маникюр,благодаря ти.Твоята печка каква е?

# 467
  • София
Благодаря, момичета  Hug

Над имаш ли на мойра гел боята за печати?
Много ми хареса маникюра ти.

Имам белия гел за печатане на Мойра, ама ми се струва не достатъчно пигментиран, не ми харесва особено..... по-добре с боичка.
Вчера използвах Kads, мноооооого трудно се чисти от кожата, но е страшно пигментирана, препоръчвам с две ръце.
https://www.aliexpress.com/item/KADS-Hot-Sale-4pcs-set-stamping- … 042311.0.0.54QwuY

# 468
Здравейте момичета, нещо съм ви изпуснала и се чудя защо не пишете, а то имало нова тема, много съм зле значи хахах. Сега ще се върна да ви чета, но искам да споделя един проблем. От скоро ползвам реинфорс от Алито, обаче като го сложа над базата после лака ми се отдръпва, а ако го сложа над цвета топа ми става на дупки и не мога да разбера къде е проблема. Дали след него пак трябва да слагам база? Не е ли на принципа на гела? Нещо не се получва иначе за изграждане е страхотен, здрав, гъст и лесен за нанасяне. Моля споделете как го ползвате. Базата ми е Блускай, а топа на Елит 99 без лепкав слой, пробвах и с топа на Блускай и пак не става. И да не съм много офф споделям пресен пресен моя маникюр, който си спретнах снощи Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/244/9258244a.jpg

# 469
Само да попитам... вместо обезмаслител може ли да се ползва спирт? Предната ми маникюрстка след като ми полираше плочката с едно памуче само ми минаваше ноктите и почваше база, цвят, топ...

# 470
Daniela B., уникален маникюр,благодаря ти.Твоята печка каква е?

Моята нова лампа е тази:
SUN1S Professional  LED/UV Lamp 24W/48W Nail Dryer Polish Gel Manicure Machine for Curing Nail Gel Art Tool
 http://s.aliexpress.com/MRbe6Brq?fromSns=Копиране в буферната памет
(from AliExpress Android)

Мимс, можеш, мисля, че не е за проблемни нокти обаче, нека се намесят по-компетентните. Аз си правя последните два маникюра така, но ъгълчетата все пак с обелиха, въпреки бонда...

Бобинке, много красив маникюр Simple Smile

# 471
Много хубави маникюри момичета ! Над тъмно синия ми хареса много Simple Smile Какъв е ?
Днес ми е малката алиекспрес коледа- получих 2 нови лака ,рейнфорс (който нямам идея как и кога се ползва ?! ) и 3 гелови бой .

# 472
  • София
Много хубави маникюри момичета ! Над тъмно синия ми хареса много Simple Smile Какъв е ?
Днес ми е малката алиекспрес коледа- получих 2 нови лака ,рейнфорс (който нямам идея как и кога се ползва ?! ) и 3 гелови бой .
LeChat My Serenity, мноооого харесвам гел-лаковете на Лечат. Покривни, някой на един слой. Пекът се малко по-дълго, заради пигмента, но предпочитам така.

# 473
Над, много хубаво се е получило Grinning аз още не мога да събера смелост да се напечатам. Решила съм точно върху лак Лечат, много се цапам с него обаче, някак четката много пуска. Ще си пробвам латекса за нокти.
Взех си два гел лака Джесика, не знам дали са добри, но се възползвах от промоцията на Стар Нейлз - два на цената на един.

# 474
Здравейте, има ли свестни марки гел лакове от Aliexpress?

# 475
Здравейте, има ли свестни марки гел лакове от Aliexpress?

Какво имате предвид под "свестни", защото просто се чудя какво да отговоря!?

# 476
Момичета, а изсъхването на кожичките около нокътя от печенето в лампата ли се получава? Ако да, тогава ако преди печене се намажат внимателно с някакъв крем или вазелин примерно, би ли помогнало да не изсъхват толкова?

# 477
  • София
Момичета, а изсъхването на кожичките около нокътя от печенето в лампата ли се получава? Ако да, тогава ако преди печене се намажат внимателно с някакъв крем или вазелин примерно, би ли помогнало да не изсъхват толкова?

Лампата, ако не е UV а ЛЕД и не държите с часове ръцете, няма нищо общо. Общо имат всички химикали, които влизат в допир с кожата. Най-зле и влияе ацетона при свалянето на гел лака, също така формалдехида в някой заздравители.

# 478
От днес. Отдавна исках да се направя така, но не се възприемам с черен лак.

За да не ми изсъхват кожичките мажа с масло и отгоре слагам памучетонс ацетон. Не ми влияе на издържливостта. После слагам праймер под и над карето.

# 479
Wild poppy, много красиво, как го направи френския с топ лак или с черен лак?

Общи условия

Активация на акаунт