Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 76 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Дойде,дойде,дойде ! И моята лампа пристигна днес!  newsm68 newsm44 Ще се пробва довечера.

Честитооо! Stuck Out Tongue Closed Eyes Да ти е честита!
И моята трябва да дойде тази или другата седмица...

# 451
  • Бургас
Взех я моята от пощата сутринта и вече съм лакирана. Не съм много доволна, защото бързах и не се получи много добре "пуловера" с акрил, но и време нямах да чета кое как се слагаше...
snejna, пиша си домашния адрес, но пратките пристигат в пощенския клон. Освен това нещата идват за около месец обикновено,  сега не знам какво стана Sad

# 452
Здравейте, момичета! Преди да започнете да лакирате, какво слагате на плочката, за да е суха?  Smiley

Аз слагам Primer, след това база, цвят и топ.

# 453
# 454
  • София
Обичах, много неприятно. Аз тъкмо възстановявам вече един (проблема е, че средните ми пръсти са с много висок живец...и отнема доста време докато успея да изрежа счупеното добре).

И аз си чакам Коди системата...пълен напред! И главно се включвам да похваля лаковете ROSALIND от Али. Получих си първите, от nude серията и съм много доволна - силен пигмент, цвета е точно какъвто си го представях в действителност и какъвто го видях в описанието (розовото по-долу). Всички останали също ми изглеждат много добре на пръв поглед преди да съм ги пробвала върхо нокти.

Скрит текст:

# 455
Номерът с памука аз го правя с парченце от торбичка чай. Издържа известно време,  но аз съм с къси нокти като цяло. С дълъг маникюр много не ми се вярва да издържи.

# 456
Честито за лампите, хайде ще чакаме да ни радвате с красиви ноктенца...

Поръчах си акрил и аз, ще го пробвам този номер, малко ми е непозната материята, но и това ще се промени.
Номер казваш, че с ацетон пада всичко, така ли?

Аз вече седмица съм с лаково каре и сега забелязвам, че пак палеца е тръгнал от свободния край, хмм, да му се невиди...  newsm78

# 457
  • Варна
 И на мен Акрила ми е чужда материя и след онова приключение не повторих. Явно не съм направила нещо както трябва...т.е. опекох базата и тогава на лепкавия слой сложих прахоляка.

# 458
  • София
Да,пада все едно е гъст сопол Grinning
Не пракалявайте с акрила да не станат дебели,"духайте"и четкайте.
Гледайте клипчета.

# 459
Здрвейте,бих искала да помоля за вашето съдействие.Имам проблем с нанасянето на гел лак.След като сложа обезмаслител и след това база,след като се изпече тя става на петна.Преди си мислех,че е защото ползвам продукти на Canni и не са сполучливи.Но днес пак стана така,сложих обезмаслител на блускай,база на същата марка,която стана на петна все едно я няма и реших да продължа.Сложих цвят на блускай,който днес ми пристигна,но след като се изпече и почистих лепкавия слой,целия лак се изтри Grinning явно не правя нещо както трябва,но незнам какво..

# 460
Честито на получилите лампите и аз с нетърпение чакам моята .Виждам че говорите за акрила и точно днес реших да направя  за първи път пуловера с акрил .

# 461
Sweet dream, с каква лампа си, струва ми се, че проблема ще е от нея и колко печеш също?

# 462
Daniela B., 36 w е печката,по 2 минути печа.

# 463
  • София
Daniela B., 36 w е печката,по 2 минути печа.

Тази печка, не става, просто не изпича, мнооооооого е слаба.

Ето ми маникюра от вчера.

Тествах този топ без лепкав слой и ми хареса, ако е и траен и със силен блясък 2 седмици, ще го използвам с кеф. Препоръчаха ми го за пигменти.
https://www.aliexpress.com/item/Sapphire-Base-Top-Coat-UV-Gel-Po … 042311.0.0.tXJskE

# 464
Уауу, Над, много са красиви и стилнииии, браво!

Sweet dream, пробвай да печеш двойно, аз бях преди с такава и по 4 минути се получаваше, даже на черно по 5 минути. Успех! Струва ми се, че си за нова лампа все пак...

Момичета трябва ми хубава ножичка за рязане на кутикули, че правя няколко приятелки, а те все искат да им ги режа, каквото и да им говоря...чувала съм че от "Двата щъркела" са хубави, но как да избера точната, те са многооо?

Общи условия

Активация на акаунт