Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 76 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
Кам, препоръчай ми 4Д гел (ако може някой евтинджос от Али да се уча с него Relaxed ) Аз мислех, че 3д и 4д са едно и също. 

Кукле, Невена и Камелия ги разбират пилите, дано някоя от тях ти помогне в избора.

Ето моите мостри. Някои от тях съм ви показвала вече.

# 541
Този е страхотен https://www.aliexpress.com/item/Ellwings-3D-Carved-Patterns-UV-G … 042311.0.0.cUc4Zf
Пила от АЛИ НЕ, на маратон са супер.

# 542
Не съм съгласна за пила от али - не ...моята е от там. От тези розовките за по 6-10$ и си ме кара ,ест. ако не става въпрос за работа в салон.
Цитат
Реинфорс - рядък самоизравняващ се изграждащ гел в шише. Слага се под лакове металик задължително и се бърше лепкавия слой. С него се заздравяват слаби нокти. Може да се нанесе над база или цветен слой, под топа. Тогава не се бърше лепкав. Аз го слагам след цвета преди топ лака ползвам тоя на
GDCOCO. За съжаление вече няма доставка до Бг,но пък го има в ОЛХ за 5лв. Това чудо буквално бетонира маникюра. На моите смотани нокти се получава механично износване на свободния край след десетина дни. Няма белене,но се износва и ме дразни. Рейнфорса реши тоя проблем.
Както и очаквах намерих отговор на моя въпрос в блога на prinzesataRelaxed
реинфорс-а на GDCOCO поръчах от Али и дойде доста бързо линк тук
Имам няколко цвята,топ и матов топ от тук и съм доволна

# 543
  • София
На KADS  боичките за печати тук има ли ги,искам сега и веднага......Innocent

# 544
Моля ви, препоръчайте ми рядък топ от Али за разреждане на сгъстен гел лак.

# 545
На нея  й трябва за професионална употреба,  как ще си вземе от тези?  Имала  съм такава,  имала съм от 40$ от Али- не стават.  Маратон са страхотни.  Тях ги има и в Али,  но не знам с какво качество  са от там.

# 546
Има ги. Аз съм си поръчвала от базар.бг 4лв/броя. Мога да ти пратя линк на лични

# 547
  • София
Моля ви, препоръчайте ми рядък топ от Али за разреждане на сгъстен гел лак.

Защо топ? Разреждам с разредител за гел-лак.
https://www.ebay.com/itm/LeChat-Gelos-Gel-Thinner-1-oz-30-mL-GLS … :y5MAAOSwEppUSYKa

# 548
Този разредител вече не се продава в амазон, много ме е яд...

# 549
  • София
Този разредител вече не се продава в амазон, много ме е яд...

Аз купувах за 10лева от beauty1, na NSI, но не го виждам вече... той също е хубав, може да го пуснат пак.

# 550
http://www.ebay.ie/itm/191232124759 Това ли е? Лошото е, че като го пуснат вече ще съм забравила за него.

# 551
  • Sofia
От скоро моя приятелка стана дистрибутор на марката Клариса и Secretly. Много съм доволна от гел лаковете им, но за съжаление ги има само из салоните, тъй като са професионални.

# 552
  • София
Има ги. Аз съм си поръчвала от базар.бг 4лв/броя. Мога да ти пратя линк на лични
Прати ми,Благодаря!

# 553
Някой беше писал,че си лепи счупен нокът с гел лак,но не помня как точно. Пакетче от чай,но с базата ли,с топ ли?

# 554
Някой беше писал,че си лепи счупен нокът с гел лак,но не помня как точно. Пакетче от чай,но с базата ли,с топ ли?
Аз лепя така - парче пакетче от чай >гел за изграждане>пека и оформям>и си карам по стандартната процедура

Общи условия

Активация на акаунт