Да преправим старите мебели с любов - тема 33

• 134 851
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София - Варна
Благодаря много! Simple Smile В коридор е, да.

# 661
Какво криене, една боя и слагаш рамка от картина около него  coolcool

# 662
  • София - Варна
Ха-ха, много хитро! Simple Smile
Ами ММ държи да се скрие, и ме е натоварил с тази задача, понеже докато децата са малки, не ми дава да реставрирам нищо друго, тъй като всичко бива осквернено веднагически и няма много смисъл да се прави каквото и да било.
 Но за тоя ключ ми е дал картбланш да се развихря. Grinning

# 663
Значи пускаш от рамката някакъв декоративен елемент, който стига до кухнята примерно и я преправяш като продължение на този ключ. Технически не нарушаваш изискванията му  newsm47

# 664
Африканчо,
скоро купих ето тези регали и не мога да им се нарадвам.
Намират всякакво приложение.
И на земята, и на стената.

Ако намериш такъв и го сложиш около ключа за бойлер, после можеш да закриеш ключа с някоя книга , а останалото да го ползуваш за нещо друго.
Ако купиш тройка, може да стане като интерирорно решение за цялата ви стена.

от тук
https://www.amazon.de/gp/product/B01M17M8UI/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 665
От 10 минути съм в шок Grinning Ще ме извиняваш, ама тая цена само луд може да я обяви. Дървено чекмедже със заоблени ръбове. И това само за 1 или за 3...

# 666
За трите дядо попе, за трите.
Ама то е див дъб, омаслен,  изработката е невероятна. Такива неща са скъпи.
Африканчо може да ползува идеята за такъв регал, тип рамка.
Има подобни от ПДФ за 20 евро.

Единият съм го сложила обърнат на една полица, като кутия без дъно и си държа в него домашните тениски, за да е пригледно. Много красиво стои. А другите на земята засега.

Ето тук има и за 15 евро

https://www.amazon.de/Holz-Wandregal-W%C3%BCrfel-3er-Set/dp/B07B … DEQSR6NN3JBA2V6GD

За 30 евро, пак чисто дърво, но не е такава луксозна изработка
https://www.amazon.de/Wohnling-Massiv-Holz-Landhaus-Stil-Natur-P … 2DBA3CSDDET3667A9

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 23:40 от Анонимен

# 667
Apelvic и kallax сериите на икеа имат подобни открити етажерки, без врати и гръб.можеш да се комбинира с рафтове или други етажерки. Предполагам, че е възможно да се пригоди вратичка/сериите им са със стандартни размери/ или просто дя се скрие водомера зад кутия, книги, ваза или нещо подобно. Отделно серията platsa има възможности за висок шкаф, ако имаш ширина до 60 и дълбочина до 40. Тя е с гръб, но мисля, че може да не се монтира. Flisat също е вариант, но зависи от интериора.

# 668
Е колко пък да е див тоя дъб Simple Smile От ПДФ не са особенно практични, ако се замислиш и как ме хвана, че съм свещенник...

# 669
Е колко пък да е див тоя дъб Simple Smile От ПДФ не са особенно практични, ако се замислиш и как ме хвана, че съм свещенник...

Достатъчно е див, че да си има почитатели. На мен много ми харесва, имам и други мебели от този вид дърво, създават голям уют и на практика са вечни.
Ами щото само свещенник може 10 минути да седи в шок заради един регал. Satisfied

# 670
funny little badger Grinning
Ще се помоля тогава да им намалят цените

# 671
funny little badger Grinning
Ще се помоля тогава да им намалят цените

Може да си сковеш даже сам. Не е кой знае каква работа.

# 672
Мога, но под расото не нося тениски и не ми трябва. А ако си ударя пръстите ти ли ще държиш кандилото Simple Smile
  Добър спам се заформи, предусещам  ban

# 673
Че що да е спам?
Току-що индиректно посочих, че човек може и сам да си скове регал.
Вземаш стара ненужна мебел, режеш от нея 4 дъски и си сковаваш като въпросните регали, ако искаш може и една боя да мацнеж за по-свежарско.

# 674
Може и да ми послужи една за саксийка, че в момента съм Дейвид Линч стайл Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 01:47 от user555

Общи условия

Активация на акаунт